7th July 2013, 14:39
1 out of 1 members found this post helpful.
tibi,
Stai ca o sa apara si mai multe astfel de site-uri si atunci cookie-ul a sa fie ca la loz in plic. Nu am nimic cu cei care au astfel de site-uri deoarece utilizatorul final apreciaza daca continutul e bun sau nu. Dar, toata stima pentru cei care se "streseaza" si fac recenzii adevarate cu produse luate pe banii de pe vouchere, testate la vecini sau cu produsele primite in teste.
Cel mai mult imi plac cei care aveam 2-3 site-uri si bagau acelasi continut pe toate. Dară, dară. Acest lucru e valabil pe toate nisele, nu numai la IT.
Chestia cu cosul de cumparaturi nu are rost sa o mai toacem. La unii e valabil ce ziceam eu. Acuma nu scriu nici eu prostii.
roxana,
Si eu sunt curios cat face pe luna. Cel de pe 2parale cu 10000 nu ma impresioneaza, nici cei care fac tunuri de o zi (dublu pentru campioni & co) si pe urma balta.
Poate mai vedem ceva in lunile ce urmeaza referitor la Profitshare.
Oricum interesul sistemelor de afiliere e sa aiba cat mai multi afiliati si prin intermeidul acestor articole dau apa la moara. Ca acesti afiliati fac 1 leu pe saptamana asta e altceva.
7th July 2013, 21:46
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
avram
care e viitorul retelei Profitshare??
Incert, fara advertiseri.