6th June 2013, 14:57
1 out of 1 members found this post helpful.
@Dragos Bunea
Frumos exemplul tau, adevarata pasiune si munca.
Dar, daca am un site cu aceiasi abordare, s-ar putea sa fiu suspendat dupa ce afirma si @LensFlare.
Astept ca noul Profitshare sa aiba un regulament detaliat cu ce ai voie si nu ai voie sa faci, suportul lor sa fie prompt asa cum se lauda pe blog. Vad ca Claudiu Farcas care este reprezentantul lor, nu se inghesuie sa raspunda aici pe forum, decat atunci cand are chef. Mi-ar placea ca sa aiba si Profitshare o persoana responsabila cum este Cristian Serban de la Altex. Nu am vazut sa se fofileze de la nicio intrebare, indiferent de cine si cum a fost pusa, raspunde simplu cu DA sau NU si intra pana in cele mai fine detalii atunci cand doreste ca audienta sa fie bine informata.
6th June 2013, 15:42

Postat în original de
Demo
Sa-si piarda vremea cu astia ca mine? Sper ca glumesti si nu esti avocatul lui Claudiu Farcas.
Intodeuna
raspunsurile lui sunt evazive. De asta sugerez prezenta unui reprezentant oficial cum are Altex.
Nu ai TOS? Sau nu e oficial enough? Ai si contract daca ai incasat plati in lei, nu in vouchere. Ai si mail daca ai nelamuriri. Si blog oficial unde poti intreba.
Toate mi-s par mai oficiale decat Claudiu, si mai opozabile in cazul in care apar probleme.
6th June 2013, 15:52
Lol, Claudiu Farcas nu e in niciun caz reprezentant eMag aici pe forum. Daca raspunde la ceva intrebari, raspunde in masura in care are timp si chef. A mai specificat pe forum ca el nu intra in atributiile lui sa raspunda pe forum. De altfel, nici eu, daca as fi in locul lui, nu as raspunde la astfel tentative de flame-uri. Pentru orice intrebare legata de sistemul profitshare exista o adresa de mail la care se raspunde tuturor afiliatilor.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu
profil medical.
10th June 2013, 13:13
A observat cineva că bannerele profitshare au tendința de a afișa produsele pe care le-ai vizitat pe site sau categoria de produse vizitată recent pe emag.ro?
Dacă am descoperit apa caldă, îmi cer scuze, dar mie mi se pare extraordinar să combini remarketingul cu afilierea. Deci? E doar o coincidență sau cei de la Profitshare chiar fac asta?