Pagina 145 din 414 PrimulPrimul ... 4595135143144145146147155195245 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.441 la 1.450 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Demo Vezi Post
    Mersi de raspuns.
    M-am linistit, daca am un site cu peste 10 bannere pe el ale diverselor magazine, ex:Altex, Evomag, F64, Mycloset, 3 Suisses, etc. si scriu articole unice despre tablete sa zicem, nu incalc TOS-ul. Dar daca in articol scriu ca o tableta se gaseste si in alte magazine si exemplific, incalc TOS-ul? Daca dau preturi, inseamna ca site-ul meu este "comparator de preturi?". Nu am gasit un raspuns exact la aceste probleme. Iar pe vremea cand am intrebat asta la Profitshare, nu am primit niciun raspuns .
    Depinde foarte mult de cum abordezi acest aspect. Ca sa-ti dau un exemplu poti sa vezi articolele scrise de nwradu blog | pasiune pentru tehnologie - eu am vazut in mai multe articole ale lui preturi de la eMAG, evoMAG & altele, dar aceste preturi sunt puse dupa ce omul a scris un review detaliat de inspe mii de cuvinte oferind cititorilor la sfarsit si magazinele de unde pot achizitiona acel produs si implicit pretul la care este comercializat, ma repet, inclusiv pretul de pe eMAG fara nici un fel de problema.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

In principiu ai voie sa dai link-uri de la mai multe magazine (fara a afisa pretul la eMag), dar mai safe ar fi sa eviti.

Demo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2013
    Locaţie
    Snagov
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Dragos Bunea
    Frumos exemplul tau, adevarata pasiune si munca.
    Dar, daca am un site cu aceiasi abordare, s-ar putea sa fiu suspendat dupa ce afirma si @LensFlare.

Astept ca noul Profitshare sa aiba un regulament detaliat cu ce ai voie si nu ai voie sa faci, suportul lor sa fie prompt asa cum se lauda pe blog. Vad ca Claudiu Farcas care este reprezentantul lor, nu se inghesuie sa raspunda aici pe forum, decat atunci cand are chef. Mi-ar placea ca sa aiba si Profitshare o persoana responsabila cum este Cristian Serban de la Altex. Nu am vazut sa se fofileze de la nicio intrebare, indiferent de cine si cum a fost pusa, raspunde simplu cu DA sau NU si intra pana in cele mai fine detalii atunci cand doreste ca audienta sa fie bine informata.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Astept ca noul Profitshare sa aiba un regulament detaliat cu ce ai voie si nu ai voie sa faci, suportul lor sa fie prompt asa cum se lauda pe blog. Vad ca Claudiu Farcas care este reprezentantul lor, nu se inghesuie sa raspunda aici pe forum, decat atunci cand are chef. Mi-ar placea ca sa aiba si Profitshare o persoana responsabila cum este Cristian Serban de la Altex. Nu am vazut sa se fofileze de la nicio intrebare, indiferent de cine si cum a fost pusa, raspunde simplu cu DA sau NU si intra pana in cele mai fine detalii atunci cand doreste ca audienta sa fie bine informata.
    a mai raspuns , citeste si tu topicul asta...vrei sa repete la fiecare membru in parte ? Afiliere Emag ProfitShare mai mult isi pierde vremea cu astia ca tine
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2013
    Locaţie
    Snagov
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    a mai raspuns , citeste si tu topicul asta...vrei sa repete la fiecare membru in parte ? Afiliere Emag ProfitShare mai mult isi pierde vremea cu astia ca tine
    Sa-si piarda vremea cu astia ca mine? Sper ca glumesti si nu esti avocatul lui Claudiu Farcas.
    Intodeuna raspunsurile lui sunt evazive. De asta sugerez prezenta unui reprezentant oficial cum are Altex.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Sa-si piarda vremea cu astia ca mine? Sper ca glumesti si nu esti avocatul lui Claudiu Farcas.
    Intodeuna raspunsurile lui sunt evazive. De asta sugerez prezenta unui reprezentant oficial cum are Altex.
    Nu ai TOS? Sau nu e oficial enough? Ai si contract daca ai incasat plati in lei, nu in vouchere. Ai si mail daca ai nelamuriri. Si blog oficial unde poti intreba.

Toate mi-s par mai oficiale decat Claudiu, si mai opozabile in cazul in care apar probleme.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

Lol, Claudiu Farcas nu e in niciun caz reprezentant eMag aici pe forum. Daca raspunde la ceva intrebari, raspunde in masura in care are timp si chef. A mai specificat pe forum ca el nu intra in atributiile lui sa raspunda pe forum. De altfel, nici eu, daca as fi in locul lui, nu as raspunde la astfel tentative de flame-uri. Pentru orice intrebare legata de sistemul profitshare exista o adresa de mail la care se raspunde tuturor afiliatilor.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2013
    Locaţie
    Snagov
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Cand ne convine e reprezentant Profitshare, cand nu ne mai convine nu este reprezentant. Adevarul este ca lucreaza pentru ei si raspunde pe forum asa cum raspunde. Chiar el poate sa propuna conducerii sa fie cineva mandatat care sa raspunda la intrebarile afiliatilor. O gramada din voi va plangeti ca nu primiti raspunsuri de la suport pe email. Despre ce vorbim?
    Am cerut si eu raspunsuri la problemele pe care le-am ridicat si aici, legat de bannere, legat de preturi, legat de cum arata site-ul meu, daca este ok ... dar Profitshare nu a catadiscsit sa raspunda.
    O raspunde la cativa dintre voi care aveti relatii de amicitie, va cunoasteti din diverse medii, etc.

Am intrebat si pe blog, da nu au admis intrebarea mea.
    TOS-ul este evaziv, altfel nu ati pune atatea intrebari, daca aia e bine sau ailalta nu e bine. Pe 2parale lucrurile sunt clare, nu intreaba nimeni daca ai voie sa pui preturi, daca ai voie sa pui pozele advertiserilor, acolo fiecare advertiser daca are ceva suplimentar la conditii, afiseaza sa fie clar pentru toti afiliatii.
    Ultima modificare făcută de Demo; 6th June 2013 la 16:33.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    36

Implicit

Baieti, usor; discutia merge mult prea departe. Pe forum ma reprezint pe mine, opiniile mele si nu ale Profitshare. Va rog sa nu confundati faptul ca am un cont aici inseamna ca trebuie sa va raspund in calitate de reprezentant al angajatorului meu.

Mai in detaliu, personal, nu lucrez dedicat pe departamentul de support, am colegi care se ocupa strict de asta si pot urmari atent ce se intampla cu fiecare solicitare in parte. Va rog, orice nelamurire sa o trimiteti pe canale oficiale si primiti raspuns rapid si exact. Pe support fiecare intrebare primeste raspuns si incercam sa fim cat mai operativi cu privire la cererile voastre.

Desigur, urmarim si analizam tot timpul feedback-ul vostru de pe forum.

Nu a fost niciodata intentia mea sa va raspund evaziv la intrebari/etc ci am incercat sa ajut. Nu inteleg de unde si pana unde am raspuns evaziv in exemplul dat de @Demo.

Multumesc pentru intelegere.

Si uite, ceva frumos de citit: Parcursul unui afiliat Profitshare spre varf

fanetrotil este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

A observat cineva că bannerele profitshare au tendința de a afișa produsele pe care le-ai vizitat pe site sau categoria de produse vizitată recent pe emag.ro?

Dacă am descoperit apa caldă, îmi cer scuze, dar mie mi se pare extraordinar să combini remarketingul cu afilierea. Deci? E doar o coincidență sau cei de la Profitshare chiar fac asta?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19