Salutare, a mai avut cineva probleme cu incasarea banilor de la Profitshare?

Spun asta pentru ca am semnat contract cu ei, prin firma, am incasat vreo 2 plati anul asta, totul a fost mai mult decat ok, dar acum, dupa o luna ceva mai buna in care am incercat sa eficientizam reclamele, am targetat totul cat se putea de bine, am vandut mult mai multe produse au aparut si primele probleme.

Inainte vorbeam cu cineva direct prin email, acum au introdus un sistem de ticketing, am facut cererea, a raspuns cineva robotic cu textul standard, fara a verifica daca avem deja contract semnat sau nu, am lamurit problema si au cerut sa facem factura dar nu pe toata suma ci pe suma -TVA, pentru ca firma nu e platitoare de TVA, asta dupa ce primele plati s-au facut normal, pe factura pe toata suma de comisioane. I-am atentionat ca ar trebui sa fie o problema si de atunci n-am mai primit nici un raspuns din partea lor.

Am mai avut contracte de publicitate si cu alte firme si nimeni nu mi-a cerut vreodata sa facturez pe suma - TVA pentru ca firma nu e platitoare de TVA, nici nu vad ce legatura are asta cu faptul ca ei trebuie sa plateasca exact sumele afaerente comisioanelor.