Pagina 156 din 414 PrimulPrimul ... 56106146154155156157158166206256 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.551 la 1.560 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Claudiu, spuneai ca nu esti reprezentant ps pe forum deci se poate discuta ca de la afiliat la afiliati. Ce parere ai despre mascareala asta?
    Se plang afiliatii ca le scad castigurile, ca le dispar bani din cont, ca angajatii din showroom-uri anuleaza comenzi valide si fac altele sa primeasca ei nu stiu ce comisioane. Sunt doar paranoici de la caldura de afara sau cineva isi bate joc de ei?

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Acum viitorul Profitshare 2.0 depinde de restul advertiserilor din retea, personal nu o sa promovez pcfun & company pentru ca au incercat sa imi traga teapa cand erau in 2Parale iar la Flanco butonul "Rezervă și ridică produsul din magazin" e mai mare si sare mai mult in ochi decat butonul cu "adauga produsul in cos", nu mai amintesc de ce au facut anul trecut de BF pentru ca stim toti.

Cred ca o sa iau o pauza pana la toamna...

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

Ai liberatatea @Lensflare de a promova orice advertiser doresti. Fiecare are avantaje si dezavantaje, focusul trebuie sa fie mereu pe rata de conversie, comanda medie si procent comision. Unde gasesti cel mai bun rezultat din aceste trei elemente, acolo e lozul cel mare.
    Cu noile optiuni din Profitshare 2.0 practic se va introduce in calcul si performanta instrumentelor oferite de retea. Am lucrat tare mult la partea asta.

Din experienta mea, vara nu e o perioada extraordinara pentru conversii pe IT, electro si chestii de genul.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    @Claudiu, spuneai ca nu esti reprezentant ps pe forum deci se poate discuta ca de la afiliat la afiliati. Ce parere ai despre mascareala asta?
    Se plang afiliatii ca le scad castigurile, ca le dispar bani din cont, ca angajatii din showroom-uri anuleaza comenzi valide si fac altele sa primeasca ei nu stiu ce comisioane. Sunt doar paranoici de la caldura de afara sau cineva isi bate joc de ei?
    Orice parere am va fi interpretata ca parerea retelei, de aceea evit sa intru in anumite discutii. Eu am inteles ca afilait ca banii din cont dispar doar atunci cand sunt retururi de produse.
    Avantajul ca se acorda comisionul rapid si se plateste rapid in eMAG Profitshare este un dezavantaj pe partea de castig curent. Avand in vedere acest feedback, analizam o solutie.

Situatia cu showroom-ul s-a prezentat cu un raspuns aici. Si cei de la eMAG sunt foarte seriosi cand vine vorba de astfel de chestiuni, se dau peste cap multe rapoarte daca se intampla acest lucru.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@Claudiu ce advertiseri sunt momentan in PS 2.0 pe nisa IT& C / Electro? Din cate retin avem doar Flanco si pcfun / electrofun, dar poate ma insel deoarece nu am intrat inca in noua versiune.

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Mkey, ai dreptate, ar fi interpretata.
    Nu stiu daca sunt intotdeauna returnari de produse sau erori in sistem. Mie imi disparusera niste comisioane de pe rca dupa cateva saptamani bune de la inregistrarea lor. Bine, am trimis email la suport si au rezolvat dar ideea e ca se intampla si nu se complica nimeni sa trimita email de fiecare data sa vada daca a fost eroare sau a fost returnare.

Cazul ala e destul de vechi iar raspunsul e sa fie. Din cate am inteles au comis-o iar. Probabil urmeaza sa se faca iar tam tam pe bloguri.

WWW este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    Orice parere am va fi interpretata ca parerea retelei, de aceea evit sa intru in anumite discutii.
    Ok, atunci de ce nu vorbesti cu cei de pe acolo si sa pui aici un raspuns oficial din partea retelei? Peste tot numai lipsa de transparenta, raspunsuri evazive, etc.

https://twitter.com/BlogulluiCartus/...85491374731264 - asta fara raspuns

link afiliat -> modal newsletter -> suprascriere cookie in newsletter - asta fara raspuns

Practic, nu inteleg ce faci tu pentru afiliati in afara de cateva idei de imbunatatire pentru rapoarte si alte maruntisuri. Vezi la Serban, tu ar trebui sa faci legatura intre afiliati si sistem.

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

WWW, gresesti putin. Concluzia despre PS am tras-o cu totii, ce facem aici se numeste trolling cand nu avem chef de lucru.
    Totusi, Claudiu nu are nici o obligatie sa raspunda la intrebarile de aici. Nu este platit pentru asta, iar contractul cu emag banuiesc ca nu ii spune nicaieri ca trebuie sa raspunda la intrebarile, nemultumirile si atacurile afiliatilor de pe forumuri. In locul lui eu nu as fi facut nici atat. Nu as accepta vreodata sa fiu pus in astfel de situatii din cauza politicii companiei in care lucrez. Pana la un reprezentant oficial eu zic ca ar trebui sa apreciem suportul (a se intelege voluntariat) pe care il ofera si ar trebui sa intelegem ca cel mai probabil daca ar fi raspuns direct si sincer la provocarea mea de mai sus sau la altele care au fost plasate in acest topic ar fi fost dat afara.
    Ultima modificare făcută de RedHat; 18th June 2013 la 15:10.

cipoc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    40
    Posturi
    62
    Putere Rep
    0

Implicit

De ce am impresia ca majoritatea comisioanelor se vor aproba dupa data de 1 iulie?

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

De ce oare?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19