luai comision din valoarea cu TVA ...deci scade si 24% TVA la cele 30%
luai comision din valoarea cu TVA ...deci scade si 24% TVA la cele 30%
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Am explicat intr-un post anterior cat castigi vanzand vouchere si cat o sa castigam pe noua platforma.
Daca inainte prin vanzarea voucherelor te alegeai cu aproximativ 87 - 90% din ce aveai in Profitshare acum o sa primesti direct in cont aproximativ ~ 55-60% deoarece taxele sunt maricele si pierzi TVA-ul.
Ultima modificare făcută de LensFlare; 27th April 2013 la 11:53.
Din ce stiu eu comisionul din 2parale este la it 3% din valoarea cu TVa la multe magazine.
Dar ai dreptate cu concurenta pe afiliere
Deocamdata este greu sa fie rentabil un magazin online si sa dea comisioane mari, mai ales daca esti o afacere pe o nisa mai mica.
Este acea taxa lunara destul de piparata care face cam imposibila afilierea pentru multi
Eu am un magazin online pe o nisa ingusta, as vrea sa il introduc in afiliere, dar consturile sunt prohibitive deoarece nu se pot genera foarte multe comisioane
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
@lovelife eu nu am vazut nici un magazin IT in 2Parale care sa dea comision din valoarea cu TVA.
comisioanele in 2p sunt procent din valoarea fara tava si fara shipping a comenzii.
diferenta se face la plata, singurii care primesc +TVA sunt SRL urile platitoare de tva ( acestea factureaza totalul comisioanelor platibile adaugand tva )
Oare mi se intampla doar mie ca in profitshare 2.0 sa se raporteze mai putine clicuri decat trimit eu? Am trimis un mail si la cei de la profitshare sa vad ce zic. Pot dovedi asta si cu analytics si cu bitly. Mai este cineva care are aceeasi problema?
LE: in vechea platforma se raportau mai multe . mai ales cand le scurtai cu bitly se contorizau ca si click.
Ultima modificare făcută de floryn; 27th April 2013 la 12:40.
Nu stiu exact ce taxe are 2parale pentru advertiseri dar cred ca sunt substantial mai mici decat ce e pe afara.
De exemplu la ShareASale.Com
USD 550 - Taxa de intrare
20% - Taxa pe tranzactie
1 dolar pentru fiecare afiliat ce face download la feeduri de pe serverele ShareASale.
Afilierea nu e pentru magazine ce au adaosuri de 5% si vor sa dezvolte o afacere pe termen lung. In conditiile astea nu stiu daca isi pot mentine afacerea. De afiliere nici nu incape vorba.
Ed Whitacre un mare CEO Former de la General Motors, ce a si salvat GM de altfel, spunea: In afaceri nu exista solutii imorale.
Tind sa cred ca stia ce vorbeste.![]()
Ultima modificare făcută de RoManiac; 27th April 2013 la 14:40.
duplicat
869 produse noi in afiliere, marca AVON
869 produse noi in afiliere, marca AVON. Comisionul oferit pentru vanzarea acestor produse este de 6%, iar durata cookie-ului este de 30 de zile de la momentul click-ului intr-un instrument de promovare.
Cum vi de pare comisionul de 6%, stiind ca un reprezentant Avon ia 20-40%? Ar trebui pus in calcul si faptul ca un reprezentant dupa ce face vanzarea si livreaza produsul.
Avon este vandut de carespot, nu de emag. Deci, minus comision carespot, minus comision emag, minus comision profitshare... ce sa mai ramana?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)