Pagina 125 din 414 PrimulPrimul ... 2575115123124125126127135175225 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.241 la 1.250 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    296
    Putere Rep
    28

6 out of 6 members found this post helpful.

Implicit

Claudiu, eu stiu ca marketingul (afiliat sau nu) e in slujba unui singur stapan, banul. Nici eMag, nici 2parale, nici vreun afiliat nu munceste pentru "multumirea omenirii". Sunt afaceri care vor si trebuie sa fie profitabile, altfel dispar. Nu poti sa te bazezi, ca afiliat, pe modelul:
    dezvoltati continut util, dezvoltati proiecte pe care vizitatorii revin si vor da click pe linkurile de afiliere chiar constienti si multumiti ca veti fi recompensati pentru asta daca ei cumpara.
    Cu tot respectul pe care il am pentru munca depusa de tine, abordarea asta s-ar lega mai mult de un buton "Donate", in semn de recunostinta pentru munca ta, decat de un link afiliat.

Acum iti vorbesc din experienta mea de pana acum si din studiile (poate modeste) pe care le-am facut:
    In segmentul IT&C si electro decizia cumparatorului e mult mai putin bazata pe factorul emotional pe care il poate obtine un blogger printr-un review plin de maiestrie, decat pe un pret corect combinat cu increderea in magazinul la care produsul cautat se gaseste. Cu alte cuvinte, se poate intampla destul de des ca un individ care doreste sa cumpere un laptop sa citeasca lucruri frumoase in review-ul tau, sa-l convingi sa cumpere un Dell Inspiron N1525, dupa care el sa caute pe net specificatiile exacte ale produsului si sa cumpere de la magazinul care ofera pretul cel mai bun si are reviewuri pozitive de la cumparatori, fiindca e vorba de un produs identic.

Modelul de vanzare emotional poate functiona mult mai bine pe segmentul fashion, unde o brosa pe care o prezinti ca pe Koh-i-Noor, alaturi de o poza draguta, asigurand clientela feminina ca va rupe ochii barbatilor, se va vinde prin linkul tau afiliat, fiindca e greu sa mai gaseasca pe net aceeasi brosa, cu specificatiile "brosa din argint model fluturas de noapte cu marcasite pe antenute". Daca ai deschis dorinta in cumparatorul respectiv, doar aspectul financiar mai sta in calea comisionului, concurenta directa nu exista. Nemaivorbind de faptul ca o femeie intrata (prin linkul tau afiliat) pe un website fashion, sigur se mai agata de ceva (cercei, inelus, esarfa etc), daca are bani suficienti pe card, poate si pentru a ajunge la pragul livrarii gratuite.
    Oarecum asemanator e si segmentul de hotelarie, in care un review convingator al unui hotel, care trimite prin link afiliat spre un comparator de preturi in stilul HotelsCombined, are sanse foarte mari de a fi profitabil.

Parerea mea e ca segmentul IT&C si electro, in care gasesti acelasi produs in 10 magazine online, din care 3-4 inspira incredere, este cel mai nerecomandat a fi abordat prin reviewuri, prin prisma raportului munca depusa/castiguri din afiliere.

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    24

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Un prt sc cu un cont care arată conversia pe 7 zile (la un advertiser care m-am gândit să-l testez pentru a vedea conversia), în condițiile în care încă nu au fost plătite toate produsele i39.tinypic.com/330y4pg.jpg

Serban Cristian,
    În urmă cu câțiva ani, cred că aceeași perioadă când tu ai început cu fleac & co, eu am început afilierea în mod pro pe .ro și .com și am avut aceleași rezultate pe ambele tabere. De atunci concurența pe .ro e tot mai mare, iar pe .com e tot mai mică. Asta deoarece pe .com afiliații sunt chinezi, indieni și alții din lumea a treia. Străinii au salarii prea mari așa încât să mai facă ceva de genul afilierii în timpul liber. Iar, afiliații pro care sunt băștinași (afiliați din DE care promovează advertiseri din DE) au ajuns la un nivel... nici un afiliat din România nu se poate compara cu unul de top din DE sau UK de exemplu, și nu mă refer la afiliați de genul Techradar - site cu review-uri profesionale (au produsele la teste). Ci la cei care folosesc tehnici de promovare eficiente.

De ani de zile aștept să promovez oferte serioase pe .ro, dar parcă-parcă m-am săturat să tot aștept marketplace-uri care nu vor să apară și advertiseri care bat pasul pe loc.
    De aceea am mai început niște proiecte în alte țări și rezultatele sunt promițătoare. Concurența nu e deloc mare dacă știi să alegi nișele.

Cifre n-are rost. Sumele sunt direct proporționale cu munca, timpul, ambiții personale. Până la urmă, în afiliere nu există sumă maximă de câștig.

Stefania Trandafir,
    Tocmai de aceea la nick nu e un nume adevărat (ai dreptate cei care câștigă cu adevărat nu se afișează). Îi înțeleg pe cei care fac afiliere așa încât să își cumpere o înghețată pe zi - o fac ca hobby. Dacă există "contabili" care câștigă sute de mii de euro pe an atunci de ce nu ar exista și unii afiliați care câștigă cel puțin atât, mai ales într-un mediu atât de eficient pe care foarte puțini îl stăpânesc.
    Normal că avem obligații la stat, orice venit trebuie impozitat. De aceea îmi plătesc taxele la zi. Numai că avem și drepturi... care statul uită să le onoreze...
    Normal că mai sunt pe .ro, doar trebuie să plătesc sănătate și pensie din ceva și să creez locuri de muncă. Dacă nu eu, atunci cine.

Să nu se înțeleagă că descurajez afilierea în Ro, dar advertiserii mai au mult de învățat (o arată conversiile mici de 1-3%), la fel și consumatorii.

Un exemplu de advertiseri care greșesc foarte mult sunt cei care afișează număr de telefon lângă buton de adaugă în coș, buton rezervă în magazin etc. Cunoașteți câțiva?

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de dotcom Vezi Post
    Stefania Trandafir,
    Tocmai de aceea la nick nu e un nume adevărat (ai dreptate cei care câștigă cu adevărat nu se afișează).
    Am zis ca cei care fac bani nu se lauda, si completez acum sub un nickname, nu este acelasi lucru cu nu se afiseaza.
    Daca ai deschis acest subiect legat de faptul ca fac mai mult decât oricare dintre voi pe ro, ar trebui sa si dovedesti asta, altfel nu te baga nimeni in seama si te faci de ras. Si aici ma opresc in ceea ce te priveste.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

După ani buni de zile ca afiliat pe .ro și .com pot spune că nu prea are rost să-ți irosești timpul pe ro, deși fac mai mult decât oricare dintre voi pe ro.

Uimeste-ne ca sa te slavim!

Ca idee, daca vii cu afirmatii de genul acesta si nu prezinti o dovada oricat de mica nu te astepta ca lumea sa te ia in serios pe viitor.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Ovidescu Vezi Post

Parerea mea e ca segmentul IT&C si electro, in care gasesti acelasi produs in 10 magazine online, din care 3-4 inspira incredere, este cel mai nerecomandat a fi abordat prin reviewuri, prin prisma raportului munca depusa/castiguri din afiliere.
    Eu aveam cateva site-uri pe acest model, eram multumit. 1-2000 euro pe luna dintr-un astfel de site + venituri din alte surse pentru mine a fost mai mult decat OK.
    Continutul nu era extraordinar si ma gandesc ca o abordare mai serioasa ar fi generat venituri si mai mari. Plus ca intr-un articol in 95% din cazuri trimiteam link spre un singur magazin.
    Problema pe care am identificat-o a fost ca atunci cand ma extindeam nu gaseam colaborare la distribuitori pentru a putea face ceva mai serios. Am avut o tentativa si importatorul s-a suparat ca am pus linkuri de afiliere si nu am pus link direct spre el in conditiile in care nu i-am cerut bani Atunci am zis, ok, hai sa promovez produsele care imi plac si sa am opiniile mele, chiar daca nu am vazut niciodata produsul.
    Am angajat un editor, am colaborat cu prieteni si hai cu continut

@dotcom
    Si acum nu promovezi oferte serioase pe .ro?

Referitor la butonul de rezerva in magazin sau suna la telefon.. e o falsa problema la advertiserii mari.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    24

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Ștefania, tu și afilierea - ||. La vârsta ta, e mai greu cu afilierea și asimilarea de cunoștințe. De aceea nu ai rămas nimic din ce am scris eu și mi-ai dat negative.
    Dragoș, un adevărat pro afiliat își știe concurența și poate să-și dea seama dacă ce am scris e adevărat sau nu. Când o să ajungi și tu unul o să știi. Asta dacă nu știi încă.
    Claudiu, promovez (câțiva advertiseri) și poate voi promova serios eMAG de la vară-toamnă când o să devină marketplace adevărat (mai multe oferte per produs)...

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de dotcom Vezi Post
    Claudiu, promovez (câțiva advertiseri) și poate voi promova serios eMAG de la vară-toamnă când o să devină marketplace adevărat (mai multe oferte per produs)...
    Si acum vrei sa spui ca nu promovezi serios eMAG?
    De foarte putine ori ma insel cand e sa imi dau seama cine e anonimul

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    24

Implicit

Claudiu, cum poți promova serios un produs/serviciu care e valabil maxim o lună-două? Existența unui marketplace ar compensa acest neajuns.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

@dotcom cred ca pe .ro sunt destui afiliati multumiti de raportul munca / profit, multi sunt colegi de forum. In plus trebuie sa ii iei in calcul si pe cei care au proiecte cu content bun si isi pot monetiza site-urile chiar daca nu mai fac afiliere.

P.S. Acel printscreen pe care l-ai pus in unul din posturile tale este irelevant atat timp cat nu se vede numarul click-urilor.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

@dotcom - "Dragoș, un adevărat pro afiliat își știe concurența și poate să-și dea seama dacă ce am scris e adevărat sau nu. Când o să ajungi și tu unul o să știi. Asta dacă nu știi încă."

Deci nu stii daca sunt sau nu un pro afiliat (crede-ma ca nici nu prea ai avea cum), dar spui ca in cazul in care as fi ar trebui sa stiu cine esti si cat castigi, dar tu un pro afiliat declarat nu stii daca eu sunt sau nu un concurent de-al tau, cum vine asta?

Din partea mea zic sa o lasam asa ca nu am nevoie sa intru in polemici pentru cateva afirmatii.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19