Astazi am citit o fraza dintr-un asa zis "review" (recenzie) si m-a pufnit rasul. Curiozitatea m-a facut sa citesc tot review-ul si este un excrement (sper sa nu fiu prea direct si in afara regulamentului acestui forum). Nici sa ma straduiesc nu as putea debita tampenii mai mari decat in acea prezentare.
Total pe langa, o proza stupida, fara sens, fara inceput si fara sfarsit cu toate ca cica avea "Concluzie".
Nu poti sa pretinzi sa scri un review si habar nu ai cu ce "se mananca".
Bine ca era plin de linkuri de afiliat si butoane "apetisante" sa verifici specificatiile. Sunt sigur ca ai mai mult de castigat daca mergi direct pe emag.
Asemenea recenzii nu sunt utile, din contra... dezinformeaza.
De ce s-a ajuns aici? Pentru ca multi afiliati alearga dupa cantitate... calitatea NU mai conteaza.
Nici nu ma mir de masurile emag si este pentru prima oara cand sunt de acord cu ei si noua platforma (cu toate neajunsurile). Sa reseteze cookiurile acestor recenzii de toata coma, pentru ca fura banii afiliatilor care au continut MUNCIT.
Emag ar trebui sa aiba un departament de sesizari in acest sens. Este stupid ceea ce se intampla. Afilierea are de suferit de pe urma acestor exemplare.
Daca publici o recenzie, ai bunul simt sa nu fi total pe langa, ca te faci de jena si afectezi activitatea de afiliere, per ansamblu.
Nu am sa dau nici link, nici fraza.
Claudiu, daca se poate, tine cont ca sunt recenzii scrise cu 2 la mie alcoolemie, ca sa nu zic mai multe. Fiecare este liber sa scrie ce vrea dar cand se arunca articole in nestire si in defavoarea cumparatorului este total contra fenomenului de afiliere. Este exact aceeasi concurenta neloiala.
Ce sa faca emagul sa se descotoroseasca de asemenea jeguri? Reset si vedem daca statisticile arata o domolire a "fenomenului".
Eu am acceptat newsletterul lor observand o oarecare disperare ale unor site-uri de prezentari la care nu vezi nici macar un comentariu. Si nu ca ar fi extraordinar de complete, ci pentru ca vizitatorul iese rapid de pe pagina cu sau fara cookie ce poate genera un comision total nemeritat.
Vreti bani? Lucrati la continut! Gata cu "cade para malaiata in gura la natafleata"
@tibi78, tocmai tu vorbesti de multe link-uri de afiliat in articol?Te-ai transformat peste noapte in "avocatul diavolului"?
La faza cu review-urile sunt de acord cu tine, unele sunt sub orice critica (ex cele scrise pe site-ul nasul.net) dar tinand cont de miscarile celor de la Profitshare acum se trage pentru volum, nu calitate - ceea ce de altfel observ si la tine, ai scris 3 randuri la un produs pe care ai pus mana. Care-i treaba cu testor?
La faza cu resetatul cookie-urilor sa stii ca nu ai dreptate, tu cu 10 articole pe an esti 0 pe langa un site care poate promoveaza 10 produse eMAG pe saptamana, iar Profitshare mai repede ar renunta la tine decat la ceilalti ca pana la urma tu nu faci afiliere, tu ai un blog.
Ultima modificare făcută de LensFlare; 28th July 2013 la 07:46.
Am preferat sa nu indic un site anume. Nu vorbeam despre nasul, desi nu este deloc departe de ce scriam anterior. Este o notorietate (negativa) in cercul de afiliati cu care am contact direct.
Nu sunt avocatul nimanui dar zau, crezi ca mai intereseaza pe emag recenzii scoase in bataie de joc? Poate tocmai de asta s-a ajuns la newsletter de afiliat din partea emag, sa reseteze "valorile".
Logic ca si eu pot da "un pumn, o palma" si click pe Publish. Insasi natura "miscarii" unor afiliati te silesc sa adopti strategii multiple. Nimeni nu se bazeaza pe "concurenta loiala".
Schimbarile din PS2 au afectat pe toata lumea, dar repet, prin prisma continutului incarcat pe net, era de asteptat sa se intample ceva. Nu ca ar domolii acesti super-recenzori, dar macar i-a afectat si pe ei.
Hai sa ne punem toti sa scriem "balarii"
Cei care isi muncesc articolele sunt convins ca nu se simt cu musca pe caciula.
Ultima modificare făcută de tibi78; 28th July 2013 la 08:12.
Vrei sa spui ca exista un site cu review-uri mai proaste decat cel indicat de mine mai sus?Da-mi te rog un PM cu link-ul...
Stai linistit ca Profitshare nu are treaba cu ei atat timp cat le aduc link-uri multe. Pana la urma despre asta e afilierea, link-uri si afisari la kilogram. Toti suntem in jocul asta pentru bani, unii reusesc sa faca, altii nu.
Cat despre profitshare... nu are sens sa tot reluam discutia cu super-afiliatul emag. Nimeni nu o sa schimbe ceva...
Era mai corect ca emagul "sa-si rezerve dreptul" de alege cine-i face reclama si sa lase recurenta in pace, nu sa rupa netul cu newslettere. Si pe 2parale un advertiser poate refuza un afiliat.
Am incercat 2parale iar rezultatele nu au intarziat. Eram sceptic dar acum am vazut ca se poate. Politica profitshare si emag, cat si preturile ne imping spre 2parale.
Are cineva pe aici semnatura aia cu "adapt or die". Desigur, merita incercata si strategia cu cantitatea. Ma las de servici si scriu 8 ore pe zi articole gen nasul.
Scaderea veniturilor cu profitshare 2.0 pentru mine este de 80-90%, la aproximativ aceeasi cantitate si calitate de trafic. Am lasat o perioada pentru a lua o decizie.
Nu stiu daca e o problema de statistici dar vreau sa verific sa fiu sigur.
Principalele tools-uri pe care le folosesc sunt slidere cu produse. Am testat pe siteurile aprobate si click-urile pe aceste slidere apar in statistici ca tip instrument "Link nesalvat". Daca poate verifica cineva sa imi confirme. As vrea sa stiu daca comisioanele generate de catre "Link-uri nesalvate" se inregistreaza!
Posibil. Este drept si ca sunt zero pe langa veniturile baietilor destepti care fac afiliere prin continut cu roaba, care fac comisioane si in urma articolelor mai rasarite ale celor ce-si dau interes.
Aici sunt de acord cu resetul emag. O data pe zi sa fie, cel putin. Astfel sunt sanse ca cei cu continut mai apreciat sa fie vizitati si cautati de cei care stiu ca pe un site anume au citit ceva util.
Ma bucur ca nasul pedaleaza ceva mai greu. Si probabil obtine in continuare venituri calumea si o sa mai obtina, dar si el este afectat.
Trebuie sa incerc si eu o norma de 1-2-3 articole pe zi. Nu are importanta ca de fapt nu scriu nimic util. Sa fiu pe google.
Nu doar continutul conteaza, nu iti inchipui ca daca arunci 10 articole pe zi pe un site te umpli de bani, asta ti-o spune cineva care a incercat cam toate metodele...
Cât de mici sunteți.
În afiliere doar proiectele care creează plus valoare sunt de success.
În lunile viitoare și cu siguranță după Black Friday (când mai mult ca sigur că eMAG o să pună vreo sumă fabuloasă de vreo 20-50000 lei în ziua respectivă) o să vă loviți de concurenți fără număr pe partea de "SEO".
Și de anul viitor poate mă bag și eu pe România cu ceva serios... să vedem în direcție se îndreaptă retailerii online.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)