Pagina 227 din 414 PrimulPrimul ... 127177217225226227228229237277327 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.261 la 2.270 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Am o intrebare pentru cei care cred ca pot trai din afiliere daca iau produse in teste si le scriu review-uri: Ati incercat sa faceti asta? Daca da, cate magazine/reprezentante va lasa sa puneti link-uri de afiliat in review-ul produsului si cate va cer link-uri directe catre site-ul lor si pagina produsului respectiv? Cate produse credeti ca puteti testa de unul singur in asa fel incat acele review-uri redactate ulterior sa fie apreciate drept "de calitate"? Cati bani credeti ca o sa faceti astfel?
    Test: cati bloggeri, persoane din online cu site-uri de review, etc., care scriu constant despre produsele testate puteti numi in doar 3 secunde? Ma refer la persoane in care aveti cat de cat incredere in ceea ce scriu? Eu am in minte 3: Radu Dumitru, Emil Dragota si Dan Dragomir. Din ce stiu (citindu-i) nu au facut avere din afiliere, defapt nu cred ca pot trai exclusiv din asta si cred ca pot spune de pe acum: Myth Busted!
    @Tibi - da-mi si mie link-ul articolului la care te-a pufnit rasul, te rog.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de tibi78 Vezi Post
    Mai da acuma tot venind vorba de noua interfata.... Adaug un link... se salveaza automat... inchid modala... cum naiba mai gasesc linkul?
    La instrumente active pe ultima pagina. Si aici poate era mai bine daca erau afisate paginile de-a-ndoaselea...

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    26

Implicit

Mishu, pana ajung pe ultima pagina .... mai bine nu. Asa cum zici, optiune de sortare.
    Dragos, este bine sa nu arat cu degetul. Va trebui sa ma credeti pe cuvant.
    Eu nu traiesc din afiliere. Am loc de munca si un mic SRL cu care am noroc, acum, avand in vedere renuntarea la vouchere.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca cineva are idee, inca nu am primit raspuns de la suport.
    1. Click-urile de pe "slidere de produse" imi apar in statistici ca "Link-uri nesalvate" chiar daca site-urile sunt aprobate. E normal asa?
    2. Un link care apare in statistici ca "Link nesalvat" poate genera comisioane?
    Merci mult!

BlogDeProst este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd December 2010
    Posturi
    34
    Putere Rep
    0

Implicit

v-au intrat banii in cont?

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

Implicit

Inca nu.

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    43
    Posturi
    624
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Am o intrebare pentru cei care cred ca pot trai din afiliere daca iau produse in teste si le scriu review-uri: Ati incercat sa faceti asta? Daca da, cate magazine/reprezentante va lasa sa puneti link-uri de afiliat in review-ul produsului si cate va cer link-uri directe catre site-ul lor si pagina produsului respectiv? Cate produse credeti ca puteti testa de unul singur in asa fel incat acele review-uri redactate ulterior sa fie apreciate drept "de calitate"? Cati bani credeti ca o sa faceti astfel?
    Test: cati bloggeri, persoane din online cu site-uri de review, etc., care scriu constant despre produsele testate puteti numi in doar 3 secunde? Ma refer la persoane in care aveti cat de cat incredere in ceea ce scriu? Eu am in minte 3: Radu Dumitru, Emil Dragota si Dan Dragomir. Din ce stiu (citindu-i) nu au facut avere din afiliere, defapt nu cred ca pot trai exclusiv din asta si cred ca pot spune de pe acum: Myth Busted!
    @Tibi - da-mi si mie link-ul articolului la care te-a pufnit rasul, te rog.
    Am colaborat cu Allview si Evolio si nu a fost specificat in nici un contract faza cu link-urile. La articole de 2000+ cuvinte, nici nu as fi acceptat asa ceva. Daca faci asta singur, nu renteaza. Daca ai o echipa, poate... Puteti merge la mai multe "capete": traficul de pe site, Facebook si subscriberii de pe youtube, care sunt foarte importlanti. Dar, nu cred (sunt 98% sigur) ca veti putea trai exclusiv din asta.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

@Claudiu B - cu reprezentantele e mai usor (unele vor, altele nu), dar nu poti sa iei produse de la toate reprezentantele din Romania, deci mai rentabil de la 2-3 magazine online numai ca acestea au anumite cerinte de care am spus mai sus. Cred ca nici cu o echipa de 3-4 persoane nu poti face un proiect cu review-uri de calitate cu care sa poti realiza un profit bun doar din afiliere.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    @Claudiu B - cu reprezentantele e mai usor (unele vor, altele nu), dar nu poti sa iei produse de la toate reprezentantele din Romania, deci mai rentabil de la 2-3 magazine online numai ca acestea au anumite cerinte de care am spus mai sus. Cred ca nici cu o echipa de 3-4 persoane nu poti face un proiect cu review-uri de calitate cu care sa poti realiza un profit bun doar din afiliere.
    S-a mai discutat acum 2-3 ani despre ceea ce spui tu chiar pe blogurile nwradu blog | despre pasiunile mele & ComputerBlog.ro review blog echipa de 3-4 persoane care sa testeze produse si sa faca review-uri la produse si concluzia a fost una cat se poate de dezarmanta. Ar fi frumos dar... nu se poate...

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    26

Implicit

Cu atat mai putin in conditiile actuale. Tu prezinti si a 2 zi cumparatorul da click pe ceva din newsletter.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19