Un start perfect, a stat mai mult picat azi profitshare.ro
Un start perfect, a stat mai mult picat azi profitshare.ro
Sincer, ma asteptam la ceva mai mult in noua interfata.
Nu am observat sa mai existe filtrare pe categorii atunci cand generezi un widget.
In plus, widgeturile din platforma veche (care erau generate strict pe anumite categorii) imi arata acum toate balariile. E marfa ca pe un site feminin, pe care inainte era setat doar categoria de cosmetice, sa afiseze acum aparate foto, laptopuri, masini de spalat, etc.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Exact acceasi problema o am si eu ... Pe siteuri unde afisam doar produse de "ingrijire personala" acum imi apar laptopuri, aragaz, masini de spalat ... Ar trebui sa se mai lucreze la filtre ...
Inca ceva ... la comisioanele refuzate, ati vazut cumva unde se afiseaza MOTIVUL refuzarii ? sau nu se afiseaza ?
Din cate stiu nu se afiseaza motivul refuzarii.
Ce regula...pai eu daca am 1500 link-uri scurtate prin serviciul meu propiu ce fac? le modific pe toate? Dar daca mi-au aprobat site-ul inseamna ca e in regula banuiesc nu? Sper sa nu fiu nevoit sa-mi modific toate link-urile...ar fi de rahat.
Ultima modificare făcută de irealx; 30th June 2013 la 14:10.
daca folosesti serviciul propriu de scurtare, probabil il poti adauga si acel serviciu la verificat si daca ti-l aproba ai scapat![]()
Adaugi serviciul propriu in lista de site-uri.
Cred ca o sa le trimit un email sa fiu sigur ca nu e o problema. Sa nu ma trezesc intr-o zi cu contul suspendat din cauza astaAr fi cel mai aiurea motiv.
Dezamagire mare profitshare 2
La mine se incarca greu, link-urile de afiliere uneori nu merg, din vreo 10 teste de 2 ori am primit eroarea
Astia care tot ati laudat profitshare2, eu nu vad asa mare avans fata de profitshare1, interfata este greoaiei, nu oferta multe statistici, altex are un sistem de afiliere mult mai bun500 Internal Server Error
nginx
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)