Mai e cineva prin zona care nu a primit butonul pentru migrare sau eu am ramas ultimul? AMR 31 de ore![]()
Mai e cineva prin zona care nu a primit butonul pentru migrare sau eu am ramas ultimul? AMR 31 de ore![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
@Dragos, roaga pe cineva care nu a trecut inca in Profitshare 2 sa-ti dea link-ul catre care duce acel buton, cred ca poti sa treci in PS2 asa deoarece butonul duce catre o pagina Promo unde trebuie sa-ti introduci adresa de mail...
La mine a aparut ieri butonul link-ul a fost asta
eMAG ProfitShare - Autentificare
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Daca foloseste cineva cu succes link-ul salvat de @lovelife sa confirme in topic, din cate tin minte asta era link-ul (nu stiu de ce nu am salvat).
Nu merge link-ul, adica pe mine ma redirectioneaza catre profitshare.emag.ro si cand sunt logat si cand nu sunt logat, si pe Chrome si pe Firefox.
Deci, profesionalism 2.0 la superlativ. Am ramas acasa numai sa fiu pe faza cand apare nenorocitul ala de buton si sa nu pierd comisioane mai ale sc ain ultima vreme nr lor a crescut si e pacat de munca mea. Maine dupa-amiaza trebuie sa plec neaparat si o sa ma intorc spre dimineata, deci daca nu-mi apare butonul si cred ca sunt slabe sanse mai mult ca sigur voi ramane in Profitshare.emag.ro, voi pierde comisioane, etc. Good Job!
Claudiu, ai legatura....
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Eu nu stiu ce sa mai cred. Am cimisione in valoare de 12 milioane si sunt inca in asteptare de aproape 2 saptamani. Voua vi s-au finalizat comenzile in ultima perioada?
Ultimul aprobat 16 iunie primul in asteptare 21 iunie. Nu va impacientati, cred ca e normal...
Probabil la un moment dat au oprit procesarea comisioanelor pentru a face mai usoara trecerea la PS2, totusi puteau sa ne anunte pentru ca multi au asteptat pana in ultimul moment ca sa genereze un ultim voucher "gras"...
Eu ma bucur ca am apucat sa scot toti banii, vreo 15 milioane. Acum mai am vreo putin peste 1 milion lasati asa de proba.
P.S. - Citeam acum noul regulament si am vazut ca avem voie sa prescurtam link-urile doar prin bitly.com:
4.12. Afiliatul va folosi Instrumentele de promovare oferite de către Platforma fără a le aduce modificări de orice natură, inclusiv fără a modifica si /sau prescurta Codurile de Afiliere oferite. In mod exceptional, este permisa prescurtarea Codurilor de Afiliere prin folosirea serviciului bitly (http://bitly.com).
...pai din moment ce e generat link-ul bitly direct din interfata profitshare era culmea sa nu aveti voie.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)