sters
sters
Ultima modificare făcută de iuddavali; 4th October 2013 la 08:43. Motiv: eroare
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Totusi revin cu problema pe care vroiam sa o postez. Scuze de postare dubla. Am zis sa scanez cu mai multe softuri, de aceea am sters postarea trecuta.
Intampina cineva probleme la afisarea bannerelor PS folosinf browserul Comodo Dragon (bazat pe Chrome)?
In Win 7:
- firefox - ok
- comodo dragon modul normal - imi afiseaza reclama CPM in locul bannerelor PS
- comodo dragon modul incognito - ok
Ubuntu Linux:
- firefox - ok
- chrome - ok
Am scanat cu:
- ESET Smart Security - rezultat: sistem curat
- SUPERAntiSpyware - rezultat: cateva cookieuri sterse
- Avast Antivirus - rezultat: sistem curat
- Malwarebytes Anti-Malware - rezultat: doua fisiere suspecte au fost sterse.
Totusi, persista aceasta problema: in locul bannerelor PS imi afiseaza bannere CPM (AT-M Ad).
Am trimis mesaj la suport PS. MI-au cerut mai multe informatii, le-am furnizat. Deocamdata astept un nou raspuns.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
(Ah, iar au trecut cele 2 ore de la ultima postare ...)
Problema este de la extensia "PrivDog" (search si vedeti pentru ce e) (inlocuieste codul PS pt ca nu-l considera credibil si afiseaza altceva). La activarea ei se intampla ghidusia.
E posibil sa aveti si voi extensia asta sau poate ca o au altii, ceea ce inseamna ca vor fi inlocuite bannerele PS la cei care au aceasta extensie (pt securitate reclame).
Adaugare offtopic PS, dar legat de extensie: tot aceasta extensie este responsabila si pentru neafisarea codului de contorizare de la gtop.
Cel putin asa se comporta la mine. Confirma cineva? Instaleaza cineva extensia si vede daca se intampla la fel?
Ultima modificare făcută de iuddavali; 4th October 2013 la 14:42.
Oare mai face cineva bani in profitshare?
trebuie sa urmarim blogul PS si acolo vor fi publicate promotiile si recordurile de comisioane incasate de afiliati
Mie imi zice "Datele de conectare nu sunt corecte", iar cand dau sa imi recuperez parola "Nu exista un cont asociat acestui e-mail."
Sa inteleg ca mi-au suspendat contul fara sa ma anunte?
Le-am trimis mail, dar nu mi-a raspuns nimeni...
La mine face asa de cel putin o saptamana, cred ca au sters tot (DELETE FROM afiliati WHERE afiliat = popescu marian)...Mie imi zice "Datele de conectare nu sunt corecte", iar cand dau sa imi recuperez parola "Nu exista un cont asociat acestui e-mail."
Cu aceasta ocazie vreau sa le multumesc inca o data pentru ca inca nu mi-au raspuns la mail si ca sunt niste profesionisti neprecizandu-mi motivul suspendarii.
Vorbești de parcă ești CONVINS că te-au șters din baza de date. Întrebarea este: te simți cu musca pe căciulă? Ar avea motive să te suspende?
Și eu aș avea atitudine "panicată" să nu-mi pot accesa contul timp de o săptămână, însă nu aș presupune că m-au SUSPENDAT. Apropos, și eu am avut suficiente ocazii în care nu mi-am putut accesa (temporar) contul, dar s-a rezolvat de la sine, fără mail-uri.
@Claudiu, ce măsuri luați (dacă luați) vis-a-vis de "plagiatori". Hai să zicem că textul orice mocofan îl poate "fura" (cretini sunt destui printre bloggeri), dar când ai imagine cu watermark și el folosește imaginea (fără a solicita acordul) punând chiar jos un text de 2 bani în care zice: "Eu nu dețin sau pretind proprietatea asupra imaginilor folosite în acest video. Toate imaginile sau fotografiile apartin proprietarilor de drept."
Îmi găsesc pozele prin clipurile altora, și folosesc linkuri de afiliat pe Youtube...
http://bit.ly/18cmN1G ... Acesta este linkul de afiliat. Poți lejer să verifici despre ce cont este vorba. Te rog... "rupe-i fâșu"![]()
Ultima modificare făcută de tibi78; 7th October 2013 la 14:03.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)