Pagina 186 din 414 PrimulPrimul ... 86136176184185186187188196236286 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.851 la 1.860 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de tibi78 Vezi Post
    Încă o părere... Cei 3% nu emagul o suporta, ci clientul, pentru că emag are pețuri așa mari încât chiar dacă scădem cei 3% și tot au prețuri mai mari ca ceilalți retaileri. Să nu-mi spună nimeni că emagul își procură marfa la prețuri mai mari ca alții.
    Cred ca emagul are cel mai bun pret de achizitie din RO, si sunt multi care revand marfa luata tot prin firma emag de import
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    30

Implicit

@tibi78 - eu niciodata nu am tacut, cand a fost ceva am scris aici insa cum ai spus si tu sunt foarte multi care nu scriu de rau nimic, le este frica sa nu se trezeasca cu contul inchis. Chiar l-am intrebat si pe Claudiu de ce nu se renunta la acel asistent (macar pentru vizitatorii din afiliere) insa nu m-a bagat in seama. Eu sunt de parere ca noi aici vorbim degeaba, daca nu luam atitudine si nu facem ceva in acest sens, probabil sunt cativa angajati care urmaresc si acest topic si chiar se amuza pe seama noastra.

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Costurile cu afilierea sunt proportionale cu veniturile generate de afiliati. Chiar daca cea mai mare parte a comenzilor sunt in urma conversiilor, tot este bine, pentru ca acea marja de 3% este adaugata in pret PESTE profitul pe care si-l asigura un advertiser. El trebuie sa-si calculeze.
    Nu mai punem la socoteala ca acum din cei 3% afiliatul cotizeaza si la stat undeva la 45%, in functie de tipul contractului (alta discutie). DECI din afiliere castiga si statul, castiga si emagul si afilatii. Suporta clientul.
    Apropos de clienti, acum cand emag le-a da un sut in fund afiliatilor, vor reduce preturile astfel incat sa nu mai fie criticati la scena deschisa pe site-ul lor?

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de irealx Vezi Post
    Chiar l-am intrebat si pe Claudiu de ce nu se renunta la acel asistent (macar pentru vizitatorii din afiliere) insa nu m-a bagat in seama.
    Claudiu nu are putere de decizie la profitshare, nici macar putere de influenta mare
    Emag-ul este o companie uriasa cu un management destul de stufos, Claudiu poate doar sa faca mai departe anumite recomandari, si nici nu se stie cat de sus pe lantul de decizie ajung acele solicitari.
    El poate sa spuna aici doar ceea ce i se da voie chiar daca si-ar dori sa ne ajute mai mult
    Kidu are mult mai multa libertate de miscare la Altex in ceea ce priveste afilierea, iar pe unele aspecte nici el nu este ascultat, vezi problema cu erorile de pagini goale.
    Apoi Kidu este afiliat manager, raspunde de partea de afiliere a Altex, in timp ce Claudiu este un angajat nou, undeva la baza piramidei stufoase a emag
    Asa ca va rog sa nu ii acuzati pe cei doi de ceva, fac si ei ce pot si cele

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de irealx Vezi Post
    probabil sunt cativa angajati care urmaresc si acest topic si chiar se amuza pe seama noastra.
    Este posibil ca unii dintre cei implicați în noul PS2 să citeasca comentariile noastre, pentru că în alt loc nu se discută "la liber" despre situația actuală. Nu cred că se amuză. Ei au responsabilitatea de a face Conversion Marketing o platforma de succes, în timp, cum a fost profitshare 1. Dar sunt sigur că nu ei au luat decizia de a reseta cookie-urile afiliatilor, zilnic.

Probabil că rezultatul discuției de aici va fi zero, dar măcar să fie un semnal de alarmă că direcția în care se îndreaptă platforma nu știu...
    Alții tac și fac... caută soluții de newsletter care să bată pe cel al emagului

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

V-au scapat anumite lucruri in discutii.
    1. Conversion Marketing este 90% al eMAG-ului.
    2. PCFun are in spate FIT Distribution (daca se mai numesc asa), unul dintre cei mai mari furnizori de IT, iar eMAG a ramas fidel Asesoft-ului din ce stiu eu.
    3. eMAG nu are si nici nu-si doreste cele mai mici preturi, ofera altceva in schimb care atrage clienti: serviciile post-vanzare. Transportul gratuit pentru produsele de peste 90 de lei este un factor determinant atunci cand vrei sa cumperi anumite chestii mai mici ca pret, transportul gratuit a unor produse precum frigiderele aerele conditionate, aragazurile, etc. la fel, serviciul pick-up and return (pe care l-au mai adoptat si altii intre timp), posibilitatea de a cumpara un an sau 2 de extra-garantie la cateva saptamani dupa ce cumperi produsul si pot continua.
    3. Functia ocupata de Claudiu Farcas la Conversion Marketing: Claudiu Fărcaș - România | LinkedIn - ma asteptam ca inainte sa dati cu presupusul sa verificati
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    3. Functia ocupata de Claudiu Farcas la Conversion Marketing: Claudiu Fărcaș - România | LinkedIn - ma asteptam ca inainte sa dati cu presupusul sa verificati
    Profitshare Project Manager in ciuda titlului pompos ce putere de decizie crezi ca are in strategia profitshare?

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    26

Implicit

1. Toată lumea știe asta, deci nu am omis
    2. PC Fun și ce au mai fost de la început în noua platformă, eu cel puțin am dedus că au legătură cu emagul... niciun dubiu
    3. Servicii post-vânzare în general sunt ok la alți competitori. Eu am returnat marfă și la PC Garage și la CEL (dc-shop) și la alții. Plângeri sunt peste tot. Transport gratuit este și în altă parte, drept nu la suma așa mică. Pick-up&Return nu este incredibil... comod, însă nu am probleme cu deplasatul la fan curier. Transport gratuit ai și pe okazii (dacă-mi permiți o glumă). Extragaranția ... atunci am cumparat-o când au dat-o bonus... Nu prea ai cu ce continua. Te rog, mai zi ce avantaje are emag?
    4. Claudiu Fărcaș este pufan la CM. L-au luat pentru că îl duce capul ca și afiliat și poate a avut niște idei. Le-am dat și eu o idee și ca răspuns am primit că DEJA aveau în vedere așa ceva... Mă întreb când va fi implementată.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Nu pot sa raspund concret la aceasta intrebare pentru ca nu sunt eu in cauza si nici nu stiu ierarhia posturilor cu putere de decizie din Conversion, dar nu cred ca este un simplu angajat care munceste 8 ore si apoi se duce linistit acasa ca si-a terminat treaba.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Nu pot sa raspund concret la aceasta intrebare pentru ca nu sunt eu in cauza si nici nu stiu ierarhia posturilor cu putere de decizie din Conversion, dar nu cred ca este un simplu angajat care munceste 8 ore si apoi se duce linistit acasa ca si-a terminat treaba.
    Si daca e simplu angajat ce? E vre-o rusine?

Vad ca e project manager, deci are totusi o functie. Ar trebui sa explice mai bine, poate, daca are si responsabilitati de "social media".

Nu stiu care e ala cu 8h pe zi, poate doar bugetarii.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19