Mie nu imi trimite codul prin sms cand vreau sa fac portarea. De 3 zile incerc si nimic!
Mie nu imi trimite codul prin sms cand vreau sa fac portarea. De 3 zile incerc si nimic!
La voi sunt afisate corect statisticile? Spre exxemplu, in dashboard, pe ultimele 30 de zile, numarul de comenzi afisate in grafic este egal cu suma aprobate+asteptare+anulate? La mine nu...
Eu doar mă întrebam ce influență am avea noi ca afiliați dacă am inversa și noi strategia, la fel de brutal ca emagul... și desigur mi-am pus problema legalității. Nu înseamnă că mă pun să-mi dau foc, să arunc cu roșii sau să par un retardat pe propriile site-uri. EXISTĂ MULTE forme de protest, unele foarte subtile și de mare efect. Exact ca și strategia de afiliat.
@tibi78 Nu e bine ce spui... daca graficul este pe 30 de zile trebuie sa reflecte si comenzile si click-urile care s-au facut in alea 30 de zile si nu numai comenzile facute din clicurile pe alea 30 de zile. E cam anapoda...
Mda, posibil să greșesc... DAR câteodată aveam diferența asta când selectam o singură zi. Să zicem că sus aveam 100 RON iar jos, la grafic aveam 45 RON. Deci am dedus că, comisionul generat în ziua respectivă este de 100 RON din care doar 45 RON era cu recurența din ziua respectivă. Ori nu am înteles eu bine ce întrebi, ori sistemul, ori bifele de pe filtre...
Nu spun ca gresesti, spun ca sunt cam incurcate. Fac filtrare pe 30 de zile. Apar 10 comenzi, din care aprobate 11, anulate 6 in asteptare 1. Comenzi, nu conversii, o comanda poate avea mai multe conversii. Deci e posibil ca in grafic sa apara doar comenzile generate din clicurile din acea perioada iar la total comisioane sa apara si ce vine din urma...
Ma voi obisnui si cu asta...
Cred că avram se referă la alt buton prin care codul nu-l primești pe SMS... primești pe loc e-mail sau ceva de genul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)