Pagina 183 din 414 PrimulPrimul ... 83133173181182183184185193233283 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.821 la 1.830 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu mă obligă nimeni. Am făcut cu ei, nu "fac cu ei" tocmai pentru că aveam și eu avantaj. Au stoc? Serios? Au multe produse lipsă din oferta lor și chiar i-am sunat în câteva rânduri.
    Regulile ar trebui să fie concepute în avantajul ambelor părți.
    Nu m-am retras până acuma pentru că a mers. Era concurența tot mai acerbă însă aveam un avantaj.
    Pentru 1 leu lunar, te poftesc să faci tu reclamă pe net pentru oricine.
    Cu tot respectul, nu ești în măsură să îmi apreciezi commentul drept inutil.

Nici măcar quote-ul tău nu-și are rostul, o simplă regulă de forum: NU DA QUOTE la mesajul imediat anterior.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

O astfel de campanie nu si-ar avea rostul. Stiti cum ar parea cei care s-ar implica intr-o astfel de campanie? Exact ca retardatii de la Active Watch care au aratat semne obscene ambasadei Turciei sau ca idioata aia din Cluj care a aruncat cu o rosie in nu stiu ce ministru. Nu ar fi decat apa de moara si de loc pentru motive gen "pai uite ce oameni incearca sa ne promoveze, noi nu vrem sa ne asociem imaginea cu astfel de <<golani>>" si in plus, cei implicati nu ar face decat sa piarda spatiu de reclama pe site-urile proprii.

Eu tind sa cred ca in ritmul asta, afiliatii nemultumiti vor sanctiona tacit emag-ul, pur si simplu vor pleca din retea si vor migra catre 2parale sau Altex exclusiv.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Cea mai buna solutie este sa renuntam la afilierea cu emag, sa alegem ALTEX sau orice altceva din 2parale. Nu converteste la fel de bine precum o facea emag, asta e, oricum conversia la emag a scazut in ultima perioada deci nu va fi o pieredere foarte mare. Vouchere nu mai sunt deci nu mai exista un avantaj real sa alegem afilierea cu emag. Oricum parerea mea este ca ei au nevoie de bloggeri care sa-si umple sidebar-ul cu bannere, nu de afiliati dedicati care sa produca vanzari si nu afisari.

Apropo suportul a ramas acelasi oare? Ca astept de 2 zile un raspuns ...

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    24

Implicit

Mda... Ar fi "golănie" un semn de protest. Mai bine plecați capul și faceți joc de gleznă. Nu mă consider retardat dacă am un cuvânt (poate) greu de spus. Mă rog, a fost doar o părere, se pare că unii afiliați nu conștientizează în ce măsură au ridicat cifra de afaceri ale emagului.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    cat esti inca in campania lor.
    De unde ști mătăluță că mai sunt eu sau nu în campania lor? De unde ști că nu dau un simplu click din interfața de administrare și tot ce este link emag s-a dus. Săptămâna viitoare, singurele clickuri ce le voi avea ca afiliat emag vor fi cele rătăcite.

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

post sters ...
    Ultima modificare făcută de irealx; 3rd July 2013 la 13:33.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

@tibi78, te stresezi degeaba e doar o chestie de timp aici, sistemul lor e un fel de "house of cards" iar daca nu gestioneaza situatia in avantajul ambelor parti "casa" o sa cada pe ei. Acum sunt la inceput, probabil au promis multe advertiserilor si in curand nu se vor mai putea tine de promisiuni daca afiliatii sunt "pagubiti", vezi cazul unor magazine din 2Parale ce faceau tot felul de magarii...

P.S. Poti sa profiti de aceasta situatie pentru a testa alternative, a face comparatii cu alte sisteme etc.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu le-am adresat acum o saptamana o intrebare referitor la ce se intampla cu acele situatii in care referul nu se transmite deloc sa nu se transmite incorect, situatie pe care nici google analytics nu a rezolvat-o, noi nu mai primim comisioanele, ni se anuleaza chiar daca sunt generate corect?

Am trimis intrebarea la un comentariu pe blog (comentariul nu sa aprobat) si am si tichet deschis si nici un raspuns

Eu sincer nu mai scriu articole in care sa promovez produse de pe emag, doar daca nu am alternativa
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    24

Implicit

LensFlare, cel mai logic răspuns. Merci!

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Dezamagirea tuturor este mare, ceea ce inseamna clar ca ceva nu este in regula.
    Adevarul este ca n-am ce cauta intr-un program de afiliere care se foloseste de tertipuri pentru a-mi reduce veniturile. Din pacate asta se cam numeste.... hotie. Na, c-am spus-o. eu v-am mai spus, problema se transeaza cu ProfitShare, nu cu eMag. Atata timp cat advertiserii au dreptul sa aiba conturi de afiliat pe care le folosesc pentru a distribui link-uri prin instrumentele de pe propriul site, adica tocmai tocmai acolo unde ii trimit eu clientul, acesta nu poate fi un program viabil.
    Poate trebuia sa ne dam seama in momentul in care au inceput sa cumpere afiliati.
    Solutia propusa de tibi78 este una agresiva si e posibil sa aiba priza, dar nu stiu daca publicitatea negativa este permisa de lege si daca nu se lasa cu repercursiuni.
    Subscriu, LensFlare, daca nu vor gestiona bine aceasta situatie or sa pice.
    De astazi incep si eu testele. Si chiar sunt curios, stiu potentialul instrumentelor pe care le folosesc, sunt curios ce o sa iese.
    Voi ce program de afiliere imi recomendati pentru conversii mai bune?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19