Dar eu aș îndrăzni să vă întreb pe voi, "afiliați emag ce sunteți"!

... Dacă emagul nu doar că ne-a întors spatele, ne-a dus cu zăhărelul că urmează multe, MULTE surprize plăcute și conversii unde doar cerul este limita (iar ei au tăiat scara să fie de 1 m - a se citi recurența de maxim 1 zi), ce ar fi să facem o campanie inversă față de ceea ce făceam până acum? Adică hei, banii încasați de noi nu au fost pe ochi frumoși. Să faci reclamă la un retailer care are CONSTANT prețuri mai mari decât concurența, este o performanță, nu-i așa? Am mai zis că la un moment dat aveam comentarii acide cu privire la faptul ca redirectam spre un site cu prețuri maxime... Așteptam o perioadă de așa zisă promoție ca să am vânzări mai serioase. Promoția consta de fapt în prețuri normale, la nivelul concurenței, însă aveau vânzări pentru că poporul are încredere în emag. De ce au încredere în emag? Pentru că ani la rând mii de afiliați le-au făcut reclamă 24/24 7 zile pe săptămână, iar ei acuma nu doar că au tăiat craca de sub noi, ne-au dus cu preșul că urmează surprize plăcute... Hmm... Mai am puțin și .... mai bine mă abțin de la atâta plăcere.
Bun, unde vreau să ajung... Dacă ei se leapădă de noi în stil MARE, nu așa subtil.... agresiv în cel mai clar mod, poate că nu ar fi împotriva legii dacă ar apărea banere (gratuite, că oricum muncim pe nasturi de acum înainte):
- "Spune NU emag-ului."
- "Te enervează banii?! Cumpără de la emag"
- "Ghici cine-ți trimite 2 newslettere pe zi cu bucăți din știrea de marți?"
- "Câștigi un laptop dacă ghicești cine-ți trimite mâine newsletter?"
- "Ești abonat emag... ești la curent cu cele mai mari prețuri de pe piața Românească"
... și lista poate continua la nesfârșit. Păi eu aici nu pricep, mi se rupe firul fraților. Dacă până acum am fost buni și am saturat emagul de trafic... aveți idee ce impact negativ am putea avea dacă am adopta și noi o strategie ANTI colaborare precum a adoptat emagul?!