Pagina 182 din 414 PrimulPrimul ... 82132172180181182183184192232282 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.811 la 1.820 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Eu nu tin partea nimanui si cand au gresit si au facut ceva aiurea am scris aici. Dar suportul cred ca este strict pentru informatiile legate de platforma. Ca ar putea sa se implice mai mult cum o fac cei de la 2parale e alteceva, dar cred ca am observat cu totii ce mult tin cont cei de la profitshare de parerile sau nemultumirile noastre.

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    42
    Posturi
    624
    Putere Rep
    32

Implicit

Si de termeni si conditii cine se ocupa? Gigel de la coltul blocului? Nu exista "suport tos", "suport platforma", "suport comisioane" si "suport intrebari tampite". Exista un singur suport. Punct!

Demo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2013
    Locaţie
    Snagov
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Ai dreptate Claudiu B, regulamentul e subtirel si interpretabil, tocmai pentru a te "trosni" pe tine afiliat cand gresesti. Iar raspunsurile lor sunt ambigue in chestiile sensibile de cand ii stim. Obligatiile lor in fata afiliatilor sunt nesemnificative, ii dai in judecata, tu pierzi.
    Raspunsul la intrebarea ta trebuia sa fie detaliat si explicat foarte exact, pentru ca ei sunt aceia care retin impozitele la sursa in cazul unei persoane fizice (de ex), ei raspund in fata legii daca nu-si achita sumele retinute de la afiliati. Ma intreb de unde vor sti ce sume sa retina, daca inca nu stiu ce raspuns sa dea afiliatilor. Asta-i culmea.
    Dar oare de ce nu ma mai mir de ce face profitshare?

Ei share-uiesc profitul intre ei organizator si ei afiliat, ce va asteptati sa mai dea detalii despre tot felul de chestii? Nu ati inteles ca nu sunteti in schema cu "share''?

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Intr-adevar, cel putin controversat acel subpunct. Poate ne onoreaza Claudiu Farcas cu un raspuns mai bun, ca de la suport ne-am lamurit...

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Este o chestiune care tine de fiscalitate. Probabil daca va fi cazul, fiecare afiliat va fi informat in parte, si probabil i se va acorda timpul necesar pentru indeplinirea formalitatilor. N-are rost sa cautam nod in papura si nici sa ne lamentam in privinta drobului de sare.
    Eu zic sa nu avem pretentii absurde (de gen consiliere juridica din partea ProfitShare) si sa urmarim sa obtinem un mediu concurential curat, transparent, corect, fara discriminari. Probabil in curand o sa-mi fac singur curaj si o sa le adresez direct intrebari pentru toate nedumeririle mele si functie de raspunsurile primite sa-mi trag propriile concluzii.
    Intotdeauna cel care plateste are dreptul de a-si alege colaboratorii. De ce sa credem ca ar mai avea nevoie de alte tertipuri pentru a incheia colaborarea cu un afiliat?

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@Mishu ideea era sa aflam exact la ce se refera acel subpunct si care sunt limitele...

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    24

Implicit

M-am dezabonat de la newsletterul emag. A devenit enervant. "MEGA" reducerile de 3 zile pentru aparatele foto se dovedește a fi aceeași "Mărie cu altă pălărie". Nikon D3100, normal... la același preț ca și ieri.
    Așadar la ce naiba să fiu abonat la 1-2 newslettere pe zi când pot vedea oricând exact același lucru accesând "promoțiile" săptămânii. Ar fi trebuit să marchez ca SPAM...

"...consideri ca abonarea s-a produs din greseala, te rugam sa accepti scuzele noastre pentru neplacerile provocate si sa te dezabonezi aici. "
    Nu, abonarea nu s-a produs din greseala, cum nici dezabonarea nu este intamplatoare. Pur și simplu emag a devenit penibil cu SPAM-ul lor zilnic. Și aici nu mă refer doar la acel reset care afectează în mod evident afiliații. Pur și simplu aud păreri și de la colegi care habar nu au ce-i aia afiliere.

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Exact, si eu m-am dezabonat. Sunt super enervanti cu "Pentru Gigel ti-am pregatit ceva super mega tare pentru tine", extraordinar o reducere de 100 lei!!!!!!. Exagereaza cu aceste newslettere, cand m-am abonat eu parca nu trimiteau chiar in fiecare zi, acum nu cred ca trece o zi fara un newsletter.
    Ultima modificare făcută de irealx; 3rd July 2013 la 11:35.

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    24

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Dar eu aș îndrăzni să vă întreb pe voi, "afiliați emag ce sunteți"! ... Dacă emagul nu doar că ne-a întors spatele, ne-a dus cu zăhărelul că urmează multe, MULTE surprize plăcute și conversii unde doar cerul este limita (iar ei au tăiat scara să fie de 1 m - a se citi recurența de maxim 1 zi), ce ar fi să facem o campanie inversă față de ceea ce făceam până acum? Adică hei, banii încasați de noi nu au fost pe ochi frumoși. Să faci reclamă la un retailer care are CONSTANT prețuri mai mari decât concurența, este o performanță, nu-i așa? Am mai zis că la un moment dat aveam comentarii acide cu privire la faptul ca redirectam spre un site cu prețuri maxime... Așteptam o perioadă de așa zisă promoție ca să am vânzări mai serioase. Promoția consta de fapt în prețuri normale, la nivelul concurenței, însă aveau vânzări pentru că poporul are încredere în emag. De ce au încredere în emag? Pentru că ani la rând mii de afiliați le-au făcut reclamă 24/24 7 zile pe săptămână, iar ei acuma nu doar că au tăiat craca de sub noi, ne-au dus cu preșul că urmează surprize plăcute... Hmm... Mai am puțin și .... mai bine mă abțin de la atâta plăcere.

Bun, unde vreau să ajung... Dacă ei se leapădă de noi în stil MARE, nu așa subtil.... agresiv în cel mai clar mod, poate că nu ar fi împotriva legii dacă ar apărea banere (gratuite, că oricum muncim pe nasturi de acum înainte):
    - "Spune NU emag-ului."
    - "Te enervează banii?! Cumpără de la emag"
    - "Ghici cine-ți trimite 2 newslettere pe zi cu bucăți din știrea de marți?"
    - "Câștigi un laptop dacă ghicești cine-ți trimite mâine newsletter?"
    - "Ești abonat emag... ești la curent cu cele mai mari prețuri de pe piața Românească"

... și lista poate continua la nesfârșit. Păi eu aici nu pricep, mi se rupe firul fraților. Dacă până acum am fost buni și am saturat emagul de trafic... aveți idee ce impact negativ am putea avea dacă am adopta și noi o strategie ANTI colaborare precum a adoptat emagul?!

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de tibi78 Vezi Post
    Dar eu aș îndrăzni să vă întreb pe voi, "afiliați emag ce sunteți"! ... Dacă emagul nu doar că ne-a întors spatele, ne-a dus cu zăhărelul că urmează multe, MULTE surprize plăcute și conversii unde doar cerul este limita (iar ei au tăiat scara să fie de 1 m - a se citi recurența de maxim 1 zi), ce ar fi să facem o campanie inversă față de ceea ce făceam până acum? Adică hei, banii încasați de noi nu au fost pe ochi frumoși. Să faci reclamă la un retailer care are CONSTANT prețuri mai mari decât concurența, este o performanță, nu-i așa? Am mai zis că la un moment dat aveam comentarii acide cu privire la faptul ca redirectam spre un site cu prețuri maxime... Așteptam o perioadă de așa zisă promoție ca să am vânzări mai serioase. Promoția consta de fapt în prețuri normale, la nivelul concurenței, însă aveau vânzări pentru că poporul are încredere în emag. De ce au încredere în emag? Pentru că ani la rând mii de afiliați le-au făcut reclamă 24/24 7 zile pe săptămână, iar ei acuma nu doar că au tăiat craca de sub noi, ne-au dus cu preșul că urmează surprize plăcute... Hmm... Mai am puțin și .... mai bine mă abțin de la atâta plăcere.

Bun, unde vreau să ajung... Dacă ei se leapădă de noi în stil MARE, nu așa subtil.... agresiv în cel mai clar mod, poate că nu ar fi împotriva legii dacă ar apărea banere (gratuite, că oricum muncim pe nasturi de acum înainte):
    - "Spune NU emag-ului."
    - "Te enervează banii?! Cumpără de la emag"
    - "Ghici cine-ți trimite 2 newslettere pe zi cu bucăți din știrea de marți?"
    - "Câștigi un laptop dacă ghicești cine-ți trimite mâine newsletter?"
    - "Ești abonat emag... ești la curent cu cele mai mari prețuri de pe piața Românească"

... și lista poate continua la nesfârșit. Păi eu aici nu pricep, mi se rupe firul fraților. Dacă până acum am fost buni și am saturat emagul de trafic... aveți idee ce impact negativ am putea avea dacă am adopta și noi o strategie ANTI colaborare precum a adoptat emagul?!
    Te obliga sa faci afiliere cu ei? Faci cu ei tocmai din motivele pe care le spui, ca poporul are incredere in emag. Si pentru ca au stoc.

Poti face o viata, evident dupa regulile lor, sau te poti retrage maine.

Ce te-a retinut pana acum sa te retragi si sa faci ce scrii ca vrei sa faci? Ce te retine acum?

Eu zic ca atat timp cat iei macar un leu de la ei lunar si cat esti inca in campania lor, posturile de genul nu-si au rostul.
    Retired

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19