Pagina 132 din 414 PrimulPrimul ... 3282122130131132133134142182232 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.311 la 1.320 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Va dau eu solutia pentru nemultumirile afiliatilor. Comision de 4%.

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    42
    Posturi
    624
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Ar trebui sa accepti si sa zici mersi ca pana acum ai avut aceasta posibilitate de castig in plus pe care milioane de oameni nu o au avut-o cand li s-au ciopartit salariile. Toate veniturile obtinute in Romania trebuiesc declarate si impozitate, cu atat mai mult cu cat zici ca pentru tine era un job stabil.
    Nu cred ca ar fi asa greu sa se puna un filtru pentru comisioanele facute in emag pe care sa se poata elibera in continuare vouchere, insa problema este ca acestea nu se pot impozita dar se pot deduce, lucru care este o scapare a sistemului si de care cineva probabil s-a sesizat. Nu mi se pare anormala aceasta decizie din partea Emag.

@Claudiu

Ar fi frumos ca in Info Center sa putem vedea la randul nostru numele interlocutorului si nu un spatiu gol. Ar indeparta senzatia "relationarii" cu un robot.
    Macar s-ar putea semna cu numele real si nu cu "Echipa Emag", sunt aproape sigur ca nu a stat toata echipa in fata monitorului cand mi s-a dat raspunsul.
    Gandire comunista... Din punctul tau de vedere, ar trebui sa pup picioarele celui care ma plateste si sa muncesc si gratis daca acesta este la ananghie sau daca mi-o cere, nu?

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Si eliminarea asistentului pentru persoanele care vin din profitshare, ca oricum voucherele nu cred ca vor mai fi bagate vreodata

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de irealx Vezi Post
    eliminarea asistentului pentru persoanele care vin din profitshare
    Ar fi un pas in fata in relatia cu afiliatii.

lawrians este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    264
    Putere Rep
    28

Implicit

Salut, as dori un raspuns de la un reprezentant PS.
    Este ok promovarea unui link de afiliere PS intr-un concurs in care se ofera ca si premiu un voucher de cumparaturi emag?
    Am un blog cu Amenajari Interioare

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Deci suntem gand in gand in legatura cu chat-ul de pe eMAG. E simplu de rezolvat, il scoateti pentru vizitatorii ce vin din link-urile afiliat. Asta daca se vrea intr-adevar performanta.
    4% nu vor oferi cei de la eMAG, ar fi prea mult, dar recunosc ca daca ar face asa ceva ar schimba un pic lucrurile.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    32

3 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Nu vad unde am scris ca ar trebui sa le pupi picioarele, aia probabil doar tu o vezi. In caz ca nu ai vazut prima data, am zis ca si mie imi convenea ca puteam lua vouchere - am destule electronice luate pe vouchere cumparate de la diversi - doar ca in acelasi timp mi se pare normal sa-ti platesti impozit pe venituri. Ba chiar ti-am dat si o explicatie logica pentru care cei de la Emag au ales sa renunte la acele vouchere pe care se pare nu ai vazut-o sau nu ai vrut s-o vezi.

Este ironic cum ma acuzi de gandire comunista cand tot postul meu reflecta egalitatea intre cetateni, ceea ce este si sloganul tarii in aceste vremuri. Este un motiv pentru care legea spune ca toate veniturile sunt impozabile, problema este ca ati trait prea mult intr-o societate care v-a dat de inteles ca vi se cuvine totul si ca sunteti mai presus de lege. Si daca am fost prea subtil tot ce am vrut sa scriu este sa scapati de conceptiile de pomanagii.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Este un motiv pentru care legea spune ca toate veniturile sunt impozabile, problema este ca ati trait prea mult intr-o societate care v-a dat de inteles ca vi se cuvine totul si ca sunteti mai presus de lege. Si daca am fost prea subtil tot ce am vrut sa scriu este sa scapati de conceptiile de pomanagii.
    Daca tot ai inceput sa scrii un pic cu tenta politica sau nationalista eu pot spune doar atat @Kaa. Teoretic ai dreptate 100%. Practica insa spune fereasca pe cei ce vor sa se puna cu mica evaziune fiscala pentru ca tensiunile sociale vor exploda.
    Oamenii astia realizeaza venituri mici si DIN ELE REUSESC SA TRAIESCA. Vrei nu vrei sa crezi sau sa concepi in Romania oamenii pot trai dupa o zi pe alta numai din mica evaziune fiscala. Faiantarul care pune la negru unuia in baia unui apartament o faianta, instalatorul care schimba o baterie la chiuveta si nu taie chitanta sau cel care are un mic site si face cateva sute de lei din afiliere.
    @Claudiu B are dreptatea lui. Si tu de asemenea ai dreptatea ta @Kaa. Dar lucrurile sunt mai complicate si nu pot fi judecate strict asa cum o faci.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Daca tot ai inceput sa scrii un pic cu tenta politica sau nationalista eu pot spune doar atat @Kaa. Teoretic ai dreptate 100%. Practica insa spune fereasca pe cei ce vor sa se puna cu mica evaziune fiscala pentru ca tensiunile sociale vor exploda.
    Oamenii astia realizeaza venituri mici si DIN ELE REUSESC SA TRAIESCA. Vrei nu vrei sa crezi sau sa concepi in Romania oamenii pot trai dupa o zi pe alta numai din mica evaziune fiscala. Faiantarul care pune la negru unuia in baia unui apartament o faianta, instalatorul care schimba o baterie la chiuveta si nu taie chitanta sau cel care are un mic site si face cateva sute de lei din afiliere.
    @Claudiu B are dreptatea lui. Si tu de asemenea ai dreptatea ta @Kaa. Dar lucrurile sunt mai complicate si nu pot fi judecate strict asa cum o faci.
    Problema e ca afiliatul profishare0 nu plateste taxe, pe cand alti afiliati (2p) platesc taxe ....Deci unii s-au invatat prost
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Pardon. Nu plateste taxe pentru ca NU LE DECLARA. Nu pentru ca nu trebuie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19