Pagina 192 din 414 PrimulPrimul ... 92142182190191192193194202242292 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.911 la 1.920 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Voi cei care va plangeti atat de mult (unii aveti dreptatea voastra, nu zic nu) poate ar trebui sa va schimbati un pic strategia. Lucrurile se misca pe piata, intr-o directie sau alta, dar daca nu faci nimic si nu incerci sa schimbi ceva cred ca nu ai nici o sansa mai departe. Personal regret faptul ca nu m-am dedicat full time afilierii inca din 2011 sau macar din 2012, desi part-time am facut ceva banuti incat sa realizez de potentialul enorm. De la inceputul lui iunie si pana acum nu regret deloc faptul ca am ales sa devin afiliat full-time si ca idee sunt axat pe eMAG pentru ca in continuare converteste cel mai bine.
    Si eu sunt constient ca se reseteaza cookie-urile, si eu stiu ca asistenul ala e foarte probabil sa-mi fure clienti, dar incerc pe cat posibil sa fac in asa fel incat vizitatorii trimisi de mine sa evite newsletter-ele si asistentul, iar daca sunt multumit pana in prezent de conversie probabil ca mi-a reusit.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    24

Implicit

Dragos, "De la inceputul lui iunie si pana acum", anul ăsta? Păi ce ai prins ca afiliat full-time?... o lună de existență a profitshare așa cum îl știam noi?
    Și eu sunt în aceeași situație... am văzut ceva din iceberg.

Apropos, n-ai grijă, că în timp ce mă mai "plâng pe aici", nu stau degeaba... scriu cod. Graficele emag vor avea perioade de zero promovare. Totul depinde de ei, de prețurile lor și de deciziile din profitshare 2.0.
    Deocamdată, în ciuda situației, am o ușoară creștere de clickuri, conversii vai ș'amar. DAR urmez sfaturile: lucrez pe conținutul site-ului și când îi cazul schimb "macazul".

Mai este vorba aia cu cine aleargă după mai mulți "iepuri". Faza e că momentan "iepurele" emag are newsletter.. cică de 3 ori pe zi. Eu nu sunt ogar sa alerg dupa asa ceva

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Tibi, in perioada in care am facut afiliere part-time am adunat cateva sute bune de conversii doar la eMAG, deci nu pot spune ca sunt un necunoscator ci doar ca din iunie am decis sa fac doar afiliere si nimic altceva, vreau eu sa vad cat de sus pot ajunge.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    24

Implicit

Da, am înțeles. Eu ziceam că-i păcat, acum când te-ai decis să îți dedici munca afilierii, tocmai s-a stricat treaba. "Păi ce ai prins ca afiliat full-time?" .. full-time. Nu neg că ai experiență. Același lucru l-am făcut și eu, adică part-time. Nu cred că merită să-mi risc locul de muncă pe ceva ce tocmai s-a cam "spart".
    Eu nu mă pot compara cu alți afiliați care probabil nu sunt chiar așa de tare afectați. Câștigă bine din adsense/adwords etc. au nu știu câte domenii. Eu sunt așa mai entry-level.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

Tibi,

in Profitshare ai posibilitatea de a grupa pe luni si vedea perioada de decizie; toate informatiile sunt si pentru conversiile din trecut. Acele date sunt destul de importante si pot sa iti arate niste trenduri, poti sa le exporti in CSV si poti sa iti faci niste grafice interesante in excel peste care sa construiesti concluzii.
    Acum, rata de conversie tine foarte mult si de sezon si este un indicator care iti permite sa analizezi printre altele, succesul recomandarilor tale, succesul promotiilor la advertiser sau calitatea/relevanta traficului trimis de tine (stiu ca e f OK ce faci prin afiliere). In general (rata de conversie) este strans legata si de valoarea castigurilor, insa in functie de sezon fluctueaza si valoarea medie a unei comenzi.

Personal, excludeam lunile de varf (noiembrie-decembrie) cand imi faceam orice analiza. Daca promovezi doar sau cu precadere produse care au varfuri in anumite sezoane, din nou este extrem de important de luat in calcul.

Cred ca multe discutii nu ar fi avut loc daca s-ar fi luat in vedere niste date. Personal nu sunt de acord cu concluzii care nu se fundamenteaza pe date concrete sau pe neanalizarea obiectiva a datelor deja disponibile.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@Claudiu uite o analiza de la mine, de cand eMag trimite newsletter zilnic ce anuleaza cookies + asistentul de pe site, castigurile mele au scazut cu aproape 50% fata de anul trecut aceeasi perioada, asta in conditiile in care vanzarile pe online au crescut mult iar eMag are spoturi publicitare la TV. Analiza e facuta pe un singur site ce nu a evoluat mult de atunci la capitolul trafic / click-uri. Good times...

P.S. De faptul ca acum nu mai pot vinde vouchere si mai pierd inca 40% din bani nu iau in calcul.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

@Lensflare
    Nu cred pana nu vad. Pentru asta, trimite-mi mailul asociat contului tau Profitshare.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Tinand cont de ToS-ul vostru foarte interpretabil si de faptul ca in trecut afiliatii au fost dati afara din sistem pentru ce au scris prin diverse medii, prefer sa nu asociez contul de Profitshare cu ce scriu pe aici.

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Ar trebui sa crezi, nu este singurul, nu citesti forumul? Nu ne-ai raspuns la o intrebare. Cum cei de la Profitshare permit ca advertiserul emag sa trimita newsletter cu link-uri trecute prin platforma lor? Este corect ce fac, se fac diferente in platforma? Nu exista un regulament si pentru advertiseri?

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@irealx, eMag ar trebui sa resprecte in primul rand regulamentul pentru afiliati. Crezi ca daca as face eu o campanie pe mail cu link-uri afiliate m-ar prinde sfarsitul saptamanii in sistem?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19