5th July 2013, 23:53
1 out of 1 members found this post helpful.
Voi cei care va plangeti atat de mult (unii aveti dreptatea voastra, nu zic nu) poate ar trebui sa va schimbati un pic strategia. Lucrurile se misca pe piata, intr-o directie sau alta, dar daca nu faci nimic si nu incerci sa schimbi ceva cred ca nu ai nici o sansa mai departe. Personal regret faptul ca nu m-am dedicat full time afilierii inca din 2011 sau macar din 2012, desi part-time am facut ceva banuti incat sa realizez de potentialul enorm. De la inceputul lui iunie si pana acum nu regret deloc faptul ca am ales sa devin afiliat full-time si ca idee sunt axat pe eMAG pentru ca in continuare converteste cel mai bine.
Si eu sunt constient ca se reseteaza cookie-urile, si eu stiu ca asistenul ala e foarte probabil sa-mi fure clienti, dar incerc pe cat posibil sa fac in asa fel incat vizitatorii trimisi de mine sa evite newsletter-ele si asistentul, iar daca sunt multumit pana in prezent de conversie probabil ca mi-a reusit.
6th July 2013, 11:36
1 out of 1 members found this post helpful.
Tinand cont de ToS-ul vostru foarte interpretabil si de faptul ca in trecut afiliatii au fost dati afara din sistem pentru ce au scris prin diverse medii, prefer sa nu asociez contul de Profitshare cu ce scriu pe aici.