Mi-a scapat mie partea cu "plata este realizata catre o persoana fizica si nu catre un publisher cunoscut," sau intre timp ai editat articolul?
Daca este primul caz, scuzele mele.
Apropo, Emag cat incaseaza lunar din afiliere? Trece de 20 mii?
Mi-a scapat mie partea cu "plata este realizata catre o persoana fizica si nu catre un publisher cunoscut," sau intre timp ai editat articolul?
Daca este primul caz, scuzele mele.
Apropo, Emag cat incaseaza lunar din afiliere? Trece de 20 mii?
Mi se pare mie sau acest articol este menit să descurajeze, sau măcar ne pună pe gânduri, să "estompeze" migrările în masă ale afiliaților (cel puțin mare parte) către alte platforme? De fapt, nu o migrare... cât suntem toți pe poziții și ne gândim încotro ne orientăm.
Acuma... știu că suntem precum "Toma necredinciosu'", comentăm la orice informație, probabil corectă, dar dacă tot avem această sumă, haideți să o comparăm cu veniturile aceleiași persoane fizice aferente lunii în curs. Îs curios cu cât ia picat "cifra de afaceri" aferente primelor 5 zile din iulie, față de primele 5 zile din iunie.
Dacă tot s-a publicat suma... să știm și noi perioada în care s-a realizat și mai ales, comisionul generat în luna iulie, ACELUIAȘI AFILIAT, nu că luna următoare se dă cea mai mare cifră.
Indiferent ce strategie ai avea, este imposibil ca newsletterul emag să nu-ți afecteze drastic veniturile.
Am văzut și alte întrebări privind perioada în care s-a realizat impresionanta sumă... Ar fi trebuit specificată, altfel... nu că este irelevantă, doar ambiguă.
Aș zice și eu sincere felicitări, dar parcă mă face să mă simt invidios și în același timp nesemnificativ![]()
@tibi78, nu e clar ca banii sunt facuti din adwords iar investitia reprezinta un procent destul de mare din suma? Nu exista nici un afiliat persoana fizica care promoveaza pe site-uri si scoate atat, sunt destul de sigur de ce spun, imi cunosc foarte bine concurenta.
Voi chiar credeti tot ce va povesteste EMAG? Ori cifra este din burta ori se refera la suma data celor care se ocupa de email marketing pentru emag sau ni se ascunde ceva
Sa calculam un pic 79.080 Lei comision fara TVA reprezinta in medie 3% din valoarea comenzilor fara TVA
Daca este plata inseamna sa au fost retinute si impozitele pentru suma respectiva, dar sa spunem ca a fost o forma juridica si nu simpla persoana fizica cum spune in articole
inseamna ca a facut vanzari de 2.635.736 lei adica aproximativ 593.000 euro. Din ce stiu eu cifra de afaceri lunara a emag, fara sa tinem cont ca iunie a fost luna de vara este undeva in jur de 10 mil euro
De aici rezulta ca acel afiliat a facut 6% din cifra de afaceri EMAG.
Fara sa mai [punem la socoteala ca 10% din vanzari se fac prin telefon, nu stiu ce procent se fa si prin asistent, plus resetarea cookie prin diferite campanii emag
Va rog sa fiti seriosi si sa nu ne luati de prosti si sa dati informatii adevarate si complete nu trunchiate
Apoi nu cred ca sta nimeni pe persoana fizica sa investeasca atat in adwords si sa incaseze bani pe persoana fizica nu este rentabil din punct de vedere economic, ca persoana fizica nu prea poti sa deduci cheltuieli, este mult mai scump, iar cine invarte o suma din asta se pricepe si la partea financiara
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
O merge si pe SRL? O merge si daca ai un pic de cunostinte?Plata este realizata catre o persoana fizica si nu catre un publisher cunoscut, adica un afiliat exact cum poti fi chiar tu!
Suna frumos pentru o singura plata, nu-i asa?
Nu e nevoie de super-cunostinte pentru a castiga din afiliere...
Retired
PS: Azi am primit 3 newlettere de la emag crezi ca mai avem sanse sa mai facem ceva bani cu profitshare? se reseteaza cookie din 8 in 8 ore?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Dupa topul cu cei mai buni afiliati (ceva cu 4 conversii), si postul similar din 2parale, trebuia un post cu o suma mai mare.
Felicitari afiliatului, si pe viitor, poate isi face un srl, cu 3% pe venit, e pacat de banii aruncati pe geam.
Sau poate chiar un magazin, e pacat sa vinzi de 750k euro/luna si sa nu ai un magazin. Zic!
Ultima modificare făcută de Tom; 5th July 2013 la 22:50.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
ma cam mananca degetele sa dau un print screen din contul meu, cand eram super-activ in afiliere![]()
Tom acolo e vorba de vanzare , comisionul este de 10% ... un articol credibil ar fi sub forma de interviu
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
@Claudiu si ce ai putea sa ne arati? 4000 - 4500 eur facuti intr-o luna de varf, mare parte din adwords si pe vechea platforma unde luai comision cu TVA cu tot + bonus de 5%? Been there, done that... Toate astea in conditiile in care nu primeai 3 newslettere pe zi sa-ti reseteze cookie-ul.
Iti inteleg pozitia si fisa postului, dar de cand ai trecut de cealalta parte a "baricadei" multe s-au schimbat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)