Pagina 284 din 414 PrimulPrimul ... 184234274282283284285286294334384 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.831 la 2.840 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    35

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Octav Vezi Post
    @Stefania, daca un magazin este prezent in 2 retele de afiliere si tu ca afiliat il promovezi in reteaua A iar eu in reteaua B, presupunand ca un client a dat click pe ambele linkuri afiliate si va cumpara ceva atunci ambele retele vor inregistra acel comision (magazinul isi asuma plata comisionului dublu).

In alta oride de idei, Meadiafax daca promoveaza Matar in 2parale nu poate rescrie kookie-urile profitshare, deci nu poate influenta in vre-un fel veniturile afiliatilor de acolo. Ce se poate intampla, intradevar poate influenta negativ veniturile afiliatilor din 2parale in cazul in care traficul MF se intersecteaza cu al afiliatilor in cauza.

Ramane de vazut ce va fi, am tot urmarut statisticile retelei si momentan nu pot sa spun ca intrarea MF a influentat vizibil numarul total de vanzari din 2p, poate ca inca testeaza terenul....
    Eu zic ca chestia asta cu rescrierea cookie tine de noroc. Uite fac o paralela cu adsense. Daca un client pleaca din situl A (cu linkuri de aff. pe profitshare), unde a vazut rochii Guess si i-a plasat cookie in calc, in site-ul B unde este interesat de ultima moda in coafuri. Este foarte posibil sa dea acolo peste o reclama adsense cu rochii Guess a unui alt afiliat 2p (sau PS), sau chiar al advertiserului, sau Medifax, unde se hotaraste sa si cumpere...si siteul A sa piarda comisionul.

Eu ca si afiliat nu consider ca Mediafax/sau alt concurent afiliat, imi va influenta negativ afacerea mea, pentru ca am un plan, imi fidelizez cititorii din toate mediile... si lucrez ca la carte la cresterea listei prin email marketing ca sa-i transform in clienti. Cel mai mult sunt interesata sa se joace corect:atat adevertiserul cat si reteaua de afiliere cu care am contract.

Sunt retele de afiliere care nu-si asuma nicio raspundere ca advertiserul plateste comisionele, dar se intampla atat de rar (mie nu mi s-a intamplat nicodata) ca se stie de la inceput in ce te bagi, adica exista transparenta totala. Chestiile astea ma intereseaza , restul e cancan
    If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔

Spike este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    10th May 2013
    Posturi
    36
    Putere Rep
    25

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Clientii revin sa citeasca noi articole, unii sunt in lista mea de email marketing ...Uite asa ca sa-i faca in ciuda lui Mediafax
    Pai de ce "i-ar face in ciuda"?! Mediafax este actionar (40%) in 2parale si pentru fiecare comision incasat de tine, de fapt incaseaza si 2parale (si implicit Mediafax) ceva... 2parale traieste si din munca ta / plata vizitatorilor tai (presupunand ca grosul veniturilor 2parale vine din comisioanele pentru vanzari/lead-uri ori nu din taxele lunare pentru advertiseri).
    Te bucuri ca le-ai "suflat" comisionul, dar ei castiga oricum (mai mult sau mai putin).

Problema acestei mutari nu va fi neaparat potentialul lor financiar sau cota de piata oferita de publicatiile lor online, ci mai degraba accesul la statistici... care reprezinta un atu imens.

Totusi, aceasta miscare poate avea urmari si pentru reteaua Profitshare, nu numai pentru afiliatii 2parale:
    Citat Postat în original de HotNews
    Prin acest parteneriat, 2Parale devine singura retea de afiliere folosita in portofoliul de site-uri al Mediafax Group, care atinge zilnic peste 1,5 milioane de vizitatori duplicati si mai bine de 6 milioane de vizitatori unici/luna.
    Asta este un aspect de analizat pentru advertiserii din Profitshare...

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    35

Implicit

@Alexandru Ioan

Era o gluma ca-i fac in ciuda lui Mediafax

Asa cum 2parale traieste din munca mea, si eu traiesc din munca lor. Ar fi fost bine daca existau ei sau alta retea de afiliere .ro la nivelul de acum, acum vreo 5 ani cand m-am apucat eu de afiliere. Cine este in parteneriat cu ei, nu este treaba mea, atata timp cat avem o colaborare din care eu castig bani. Iarasi nu este treaba mea ce intelegeri are 2parale cu advertiserii si ce taxe incaseaza de la acestia.

Scuze de offtopic (ne mutam pe topicul 2parale daca vreti), ma opresc aici cu aceasta dezbatere
    If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    31

Implicit

@ Claudiu Farcas,

Am si eu o intrebare publica pentru tine, legata de acest afiliat profitshare: Rochii de seară pentru Revelion | FashionLife.ro.

Asa incearca La Redoute sa (ne) faca dublu la portmoneu?

@adstart,

Te rog frumos sa inlaturi cat se poate de repede folosirea ilegala a marcii 3 Suisses.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    37

Implicit

@Mihai Petroff

Mersi, vom notifica afiliatul.

Nu incurajam astfel de practici.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Petroff Vezi Post
    @ Claudiu Farcas,

Am si eu o intrebare publica pentru tine, legata de acest afiliat profitshare: Rochii de seară pentru Revelion | FashionLife.ro.

Asa incearca La Redoute sa (ne) faca dublu la portmoneu?

@adstart,

Te rog frumos sa inlaturi cat se poate de repede folosirea ilegala a marcii 3 Suisses.
    Vad ca nu e ceva personal, in sensul ca sunt mai multe magazine in situatia noastra. Cool, ce sa zic.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    31

Implicit

@Claudiu Farcas,

Multumesc frumos pentru raspunsul rapid.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    37

Implicit

Yep, am vazut.

Daca mai vezi alte incalcari de T&C oricand poti sa ne semnalezi pe support (asa ai garantia ca am vazut mesajul tau). Poti sa studiezi aici T&C, ne dorim afiliati care sa aduca plus valoare advertiserilor nostri si nu plasari de cookie-uri fara legatura cu magazinul sau dorinta utilizatorului.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    Yep, am vazut.

Daca mai vezi alte incalcari de T&C oricand poti sa ne semnalezi pe support (asa ai garantia ca am vazut mesajul tau). Poti sa studiezi aici T&C, ne dorim afiliati care sa aduca plus valoare advertiserilor nostri si nu plasari de cookie-uri fara legatura cu magazinul sau dorinta utilizatorului.
    Nu este incalcare de T&C este incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala, adica mult mai rau. Si crede-ma, ca in situatia in care problema nu e remediata repede, nu vom ramane doar la postari pe seopedia.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    37

Implicit

Inteleg ce spui, din pacate situatia este practica de multi afiliati.
    Vom lua si noi toate masurile care se impun astfel incat promovarea sa fie una corecta si cu beneficii reale pentru advertiseri.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19