Din ce in ce mai multe SPAM site-uri acceptate in PS, astazi prezentam ofertespecialeonline.com
Nu-i chiar asa nou. 9 Aprilie 2013.
Cred ca scoate preturile si e ok. Nu?
Nu e site-ul meu, dar sunt curios:Din ce in ce mai multe SPAM site-uri acceptate in PS, astazi prezentam ofertespecialeonline.com
Daca imi fac un site pe nisa de ex "foto ieftine" si adaug aparate foto ieftine de la mai multe magazine, e considerat SPAM sa inteleg?
Tocmai asta e utilitatea site-ului sa cauti si sa prezinti mai multe produse asemanatoare de pe o nisa.
Normal ca produsele le iei din feed, ce ar trebui sa faci, sa inventezi alte caracteristici? Sau o sa ne facem toti scriitori?
Retelele mari de afiliere din afara accepta astfel de site-uri.
Personal, consider lipsa feed-urilor cu produse un punct in minus pentru retea, oricare ar fi ea.
Ultima modificare făcută de Mihai_Is; 27th October 2013 la 00:16.
Daca o retea are anumite reguli si eu le respect si ma supun chiar daca poate nu imi convin unele chestii atunci cinstit si corect ar fi ca fiecare utilizator sa le respecte.
Asta am inteles si eu ma supun, pentru ca odata ce accept sa lucrez cu o retea, accept implicit si regulile.Daca o retea are anumite reguli si eu le respect si ma supun
Site-ul prezentat de tine e doar un site care nu se supune "Termenilor si conditiilor" profitshare si e corect ca regulile sa fie aceleasi pentru toti.
Dar vreau sa ma lamuresc in legatura cu exemplul de site dat de mine. Il consideri SPAM sau nu? Si daca DA de ce?
Ce ar trebui sa fac sa nu mai fie spam? Sa schimb detaliile tehnice la aparate, sa incep sa introduc aparatele foto manual la fiecare 2 luni cand se schimba oferta magazinelor?
Am si eu o intrebare, pentru cunoscatori.
In cazul in care sunt boti care dau click pe link-urile PS, credeti ca ar putea fi un bot care sa si cumpere, sa plateasca, sa... ?
S-a schimbat ceva la emag? Eu trimit trafic pe categoria asigurari. Inainte luam 1 comisioan la 1 - 2 zile din alte categorii (electrocasnice, telefoane, accesorii auto etc). In ultimele 2 luni nu imi aduc aminte sa se mai fi intamplat asta.
Pe la inceputul anului trimiteam trafic pe roviniete si asigurari, apareau comisioane iar dupa cateva zile erau anulate sau nici macar nu mai apareau in lista cu comenzi. Nu stiu ce sa zic, le-am lasat si intrebari pe suport, dar niciun raspuns pe tema asta... de luni de zile.
Oricum nu le mai trimit trafic ca m-am lamuri cu ei. Nu stiu daca e ceva intentionat sau un bug.
@RedHat - din 15 august eMAG au doar 10 zile perioada de recurenta, foarte probabil ca asta sa fie cauza la tine. Eu am pierdut ~28% din comisioane astfel, insa am recuperat altfel.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)