Rezultate 1 la 10 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Vizualizare arbore

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    Stefania, am mai spus-o de multe ori, daca singurul lucru care iti sta in calea promovarii prin Profitshare reprezinta o colaborare mai putin fericita cu unii dintre advertiseri in alte retele
    Si eu am spus de multe ori ca nu este singurul lucru, iau in considerare si colaborarea din trecut cu voi

Tu de exemplu ai informatii dintr-o singura sursa si nu stiu daca e OK sa crezi fara sa cercetezi si in alte surse.
    Tu din postura de afiliat cate surse esti dispus sa ''cercetezi'' ? Cate tzepe sa fie incluse in cercetarea asta?
    ...Totusi zici ca Nu stii daca este ok, ar fi bine sa stii exact !

Consider ca acum e cel mai bun moment sa incepi promovarea prin Profitshare avand in vedere evolutiile din zona de marketing afiliat din .ro (cercetati un pic mai atent implicatii pe site-urile mediafax ). Plus ca am creat conditii propice pe partea de venituri care sa merite sa vii la noi si sa justifice efortul de eventuale modificari link-uri sau sa justifice efortul de a fi activ in mai multe retele pe aceeasi verticala.

Schimbarile care au avut loc recent prin alte zone eu ca afiliat le-as lua un pic cu precautie si ma refer la intrarea Mediafax in actionariatul unei retele de marketing afiliat. Poate te-ai uitat si tu pe site-urile de femei din reteaua Mediafax si iti dai seama ca nu prea ai cum sa lupti cu ei: nu ai cum sa ai resursele si informatiile la care ei au acces si sa te lupti pe aceiasi vizitatori.

Gandeste-te acum la reach-ul pe care il au doar acestia in tot portofoliul: 14,300,000 vizitatori online pe luna (vizitatori unici - SATI, medie lunara 2012) (sursa) si ce va insemna recurenta cookie-urilor cand lupti cu un publisher absolut gigantic.
    Desigur, miscarea e de un PR fantastic cand vine vorba de a-ti prezenta platforma unor advertiseri noi insa nu stiu daca afiliatii de aici sunt in avantaj sau in dezvantaj.
    Claudiu hai sa luam un exemplu:Matar, care este si in profitshare si in 2parale.
    Te rog sa-mi raspunzi sincer:Ii recomanzi unui afiliat din profitshare sa promoveze Matar cu comisioane duble chiar, avand in vedere ca Mediafax (dupa cum sustii) ia tot caimacul comisioanelor? Saracii afiliati ce-o sa se faca ei

Cand ai atatea milioane de vizite ce importanta mai are recurenta cookie? Cine este hotarat sa cumpere, cumpara din bannerele lor, nici din site-ul meu nici din al unui afiliat de la PS. O sa vedem in timp ce inseamna asta...cu toate ca sunt persoane, cum este si @tetele, care sustin ca site-urile mici fac banii in afiliere. Pana la urma depinde de iscusinta fiecarui afiliat de a stii sa tina aproape cu cititorii sai , sa-i transforme in cumparatori...ca sa poata face bani.
    Personal am cumparatori (chiar azi mi s-a intamplat), care cu cookie din iunie 2013 la 3 Suisses, azi a cumparat tot de la mine. Clientii revin sa citeasca noi articole, unii sunt in lista mea de email marketing ...Uite asa ca sa-i faca in ciuda lui Mediafax

Ce o sa faca Profitshare? nu o sa mai primeasca in retea noi advertiseri care sunt si in 2parale ca sa-si ''protejeze'' afiliatii de mamultul Mediafax cu 14,300,000 vizitatori online pe luna, care inghite toate comisioanele de la toata lumea? O sa-i primeasca cu toate bratele voastre la un loc ....deschise laaaaarg
    Explicatia ta cu Medifax alaturata exemplului meu cu Matar, nu se mai sustine! te rog sa nu-mi mai raspunzi cu ''Nu stiu'' ... ca ma induci in eroare.
    Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 10th October 2013 la 23:43.
    If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19