Orice platforma este mai buna decat profitshare1, dar asta nu inseamna ca este o platforma buna
Si ce te faci ca vizitlele la care tu muncesti sa le trimiti ajung pe o pagina de eroare
Eu sincer nu prea vad multe statistici, toti lauda statisticile, in afara ca acum poti vedea ce sa cumparat si distanta de la click la decizia de cumparare nu vad nimic
Nu pot sa vad cate click-uri trimite fiecare site al meu, sa vad ce performeaza si ce nu, asta doar un exemplu
Nu vad cate click-uri au ajuns la o anumita campanie si cate la alta campanie, eu nu vad profesionalismul ala cu care se tot lauda
Cand era doar emag sa spunem ca intelegeam regula aia ca nu ai voie sa dai click pe uneltele tale si sa faci cumparaturi, dar asta acum e regula la toate campaniile, chiar daca nu sunt ale emag, mi se pare absurda regula
Ultima modificare făcută de lovelife; 30th June 2013 la 14:51.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am testat si eu sistemul lor insa nu sunt deloc fan acestui tip de publicitate (emag, 2parale, etc). Consider ca e mult mai eficient direct cu firme la care le vinzi spatiu publicitar sau mia' de afisari ... chiar si in cazul in care e cam greu sa ii gasesti.
Inainte de a trece la profitshare2, dupa ceea ce spuneau cei de aici ma gandeam sa investesc mai mult in promovarea profitshare, credeam ca o sa fie o concurenta reala pentru 2parale, dar m-am inselat, cu toate bubele 2parale, profitshare este mult in urma
O alta chestie, nu poti converti tu in link de afiliere un url al magazinului, nu poti automatiza acum un link de afiliere, nu poti identifica daca este link-ul tau sa a altcuiva, acum un link de afiliere arata asa profitshare.ro/l/312527
Chiar nu inteleg de ce au muncit atat de mult la acest sistem, au avut un singur programator si ala cu jumatate de norma?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu stiu de ce nu au facut ceva gen 2 parale sa poti vedea de pe ce site a intrat cumparatorul, e aiurea tare sa ai 20 site-uri si sa nu stii de unde s-a facut vanzarea. In afara de generatorul de link-uri sunt cu mult in urma fata de Altex, sa nu mai zic de 2parale. Ma asteptam la mai multe ... mai ales pentru cat timp au lucrat la ea si mai ales cat s-au laudat si cati o laudau ... nu stiu unde gasiti voi atata transparenta si atatea statistici ca in afara de produsul vandut nu vezi nimic altceva![]()
Ultima modificare făcută de irealx; 30th June 2013 la 15:53.
Am trecut si eu mai devreme in Profitshare 2.0, inainte de a trece am facut solicitare de ultimul voucher numai ca dupa ce am intrat in PS 2.0 mi-au reaparut banii in cont si cred ca nu voi primi vreun voucher. Pacat ca cei de la Conversion au facut totul pe fuga. Eu am inteles ca pot solicita ultimul voucher inainte sa trec catre noua platforma dar se pare ca ori nu am inteles eu bine (ceea ce ma indoiesc) ori trebuia sa cer voucher-ul cu X zile inainte (lucru ce nu s-a specificat).
ultimul voucher1.pngultimul voucher2.pngultimul voucher3.png
A mai patit careva asa sau sunt eu mai "norocos" de fel?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Degeaba ai facut tu cerere, daca voucherul nu s-a generat! Te-ai cam pacali si imi pare rau pentru tine.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)