30th June 2013, 15:37
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
Dragos Bunea
Eu am inteles ca pot solicita ultimul voucher inainte sa trec catre noua platforma dar se pare ca ori nu am inteles eu bine (ceea ce ma indoiesc) ori trebuia sa cer voucher-ul cu X zile inainte
Nu trebuia sa faci trecerea pana nu era generat voucherul. Eu sunt intr-o situatie similara, astept plata in lei (de ~ 3 - 4 saptamani, apropo) si i-am intrebat cu cateva zile inainte sa se faca trecerea daca o pot face inainte de plata. Mi-au spus ca nu, trebuie sa astept plata, iar dupa ce este facuta se poate face transferul in profitshare 2.0 chiar daca e trecut de 30. Banuiesc ca acelasi lucru se aplica si cu vocherul.
Cineva mai sus compara statisticile din 2parale cu cele din profitshare. Spre deosebire de 2parale, profitshare nu are nici un interes sa ofere statistici detaliate afiliatului deoarece tot ce urmaresc ei este ca afiliatul sa genereze cat mai multe vanzari si sa aiba ochelari de cal. Incurajatul performantei, transparenta si alte cuvinte mari se scriu pe blog doar pentru ca da bine la imagine.
Ultima modificare făcută de RedHat; 30th June 2013 la 15:49.
30th June 2013, 16:15
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Dragos Bunea
Am trecut si eu mai devreme in Profitshare 2.0, inainte de a trece am facut solicitare de ultimul voucher numai ca dupa ce am intrat in PS 2.0 mi-au reaparut banii in cont si cred ca nu voi primi vreun voucher. Pacat ca cei de la Conversion au facut totul pe fuga. Eu am inteles ca pot solicita ultimul voucher inainte sa trec catre noua platforma dar se pare ca ori nu am inteles eu bine (ceea ce ma indoiesc) ori trebuia sa cer voucher-ul cu X zile inainte (lucru ce nu s-a specificat).
Ataşament 2659Ataşament 2660Ataşament 2661
A mai patit careva asa sau sunt eu mai "norocos" de fel?
La fel si eu
Am trimis si email la suport sa cer explicatii
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama