@Cartus
Toate platile se fac pana in 05 ale lunii urmatoare, pentru cererile de plata procesate automat in 22.
@Cartus
Toate platile se fac pana in 05 ale lunii urmatoare, pentru cererile de plata procesate automat in 22.
@Cartus, Profitshare a anuntat ca plata se face automat intr-un interval de 15 zile, nu au specificat nimic despre plati manuale si nu cred ca poti face cerere.
Nu stiu ce au facut cei de la Profitshare la graficul de la statistici rapide dar rupe browser-ul si de multe ori se blocheaza.
In PS se schimba statustul comisioanelor la fiecare refresh. Am intrat in cont si erau doua comisione in asteptare, am dat un refresh era doar unul respins, am mai dat un refresh nu mai era nici ala. Astia oare is constienti ce ce se intampla in platforma lor?
@RedHat, ei nici marcar nu au blocat indexarea pe link-urile de afiliat.
@RedHat - nu te crediti face farse browser-ul, ai click-ul de la mouse stricat, orice, dar nu de la ei
Sa va spun ca eu am un comision respins inainte sa fie inregistrat? Nu e de ras
Eu am trimis de 3 zile mail, dar pana acum nimic, trimiteti si voi cand gasiti vreo buba din asta, poate se trezesc si mai repara cate ceva.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
La faza cu indexarea i-am dat PM lui Claudiu Farcas, sunt convins ca daca dau mesaj la Profitshare cei de la suport nu stiu ce e ala robots.txt
@Lens
Stiu de situatie.
@Dragos
Verific exact si revin pe email.
@Claudiu, urmeaza sa se corecteze sau pun pe link-uri dofollow?![]()
Eu nici nu ma mai obosesc sa trimit mailuri la suport. 80% raspunsurile primite au fost incompetente. Fara suparare, cine este acolo face o treaba foarte proasta, cel putin cei care se ascund dupa semnatura "echipa profitshare". Cand cineva pune o intrebare astepta un raspuns cat mai scurt si explicit de la cineva care stie ce vorbeste ca doar de asta lucreaza la suport, nu asteapta povesti si explicatii fara sens scrise de secretara sau fata care face cafea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)