@iuddavali
Bannerele CPM afisate sunt datorate PrivDog, PrivDog este in ADBlocker care are si o functie de inlocuire a ads-urilor cu Trusted ADS, Trusted ADS fiind AT-M Ad de care ai precizat tu. (Default AdBlock nu este activat in incognito).
SUPERAntiSpyware, adevarat gaseste ceva cookie-uri, de la Google DoubleClick, Yahoo, ProfitShare, etc. Ce face acest program, cauta tracking cookies, profitshare are si el tracking cookies-urile lui, insa acestea nu sunt niste cookie-uri malware.
Profitshare nu afecteaza utilizatorul final prin nici o modalitate, avem intr-adevar sisteme persistente de urmarire a utilizatorului pentru a asigura finalizarea conversiilor insa aceste metode sunt doar pe partea de conversie (cand utilizatorul a dat click pe link -> cand utilizatorul cumpara).
Au fost aduse imbunatiri succesive codului de widget in ultimul timp, tocmai pentru a minimaliza aceste comportamente datorita anumitor plugin-uri.
La mine face asa de cel putin o saptamana, cred ca au sters tot (DELETE FROM afiliati WHERE afiliat = popescu marian)...Mie imi zice "Datele de conectare nu sunt corecte", iar cand dau sa imi recuperez parola "Nu exista un cont asociat acestui e-mail."
Cu aceasta ocazie vreau sa le multumesc inca o data pentru ca inca nu mi-au raspuns la mail si ca sunt niste profesionisti neprecizandu-mi motivul suspendarii.
@Marian
Te rog sa ai un pic de rabdare, vad ca ai trimis mail vineri dupa 20:00, inca nu au ajuns colegii mei la el. Verific si revenim indata.
Vorbești de parcă ești CONVINS că te-au șters din baza de date. Întrebarea este: te simți cu musca pe căciulă? Ar avea motive să te suspende?
Și eu aș avea atitudine "panicată" să nu-mi pot accesa contul timp de o săptămână, însă nu aș presupune că m-au SUSPENDAT. Apropos, și eu am avut suficiente ocazii în care nu mi-am putut accesa (temporar) contul, dar s-a rezolvat de la sine, fără mail-uri.
@Claudiu, ce măsuri luați (dacă luați) vis-a-vis de "plagiatori". Hai să zicem că textul orice mocofan îl poate "fura" (cretini sunt destui printre bloggeri), dar când ai imagine cu watermark și el folosește imaginea (fără a solicita acordul) punând chiar jos un text de 2 bani în care zice: "Eu nu dețin sau pretind proprietatea asupra imaginilor folosite în acest video. Toate imaginile sau fotografiile apartin proprietarilor de drept."
Îmi găsesc pozele prin clipurile altora, și folosesc linkuri de afiliat pe Youtube...
http://bit.ly/18cmN1G ... Acesta este linkul de afiliat. Poți lejer să verifici despre ce cont este vorba. Te rog... "rupe-i fâșu"![]()
Ultima modificare făcută de tibi78; 7th October 2013 la 15:03.
Gluma se ingroasa, treaba merge din ce in ce mai rau.
Chiar nu a fost fectata inregistrarea comisioanelor de ultimele modificari? Sper sa se revina cat mai cutand la normal.
Rau in ce sens? Trimiti mult trafic si nu inregistrezi comisioane? Ce rata de conversie ai?
Ba da, ceva nu functioneaza sau nu vor sa functioneze in platforma![]()
S-a rezolvat si acum pot sa intru in cont dupa ce am vorbit cu cineva la telefon de la profitshare, cred ca a fost Claudiu.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)