Voi chiar aveti conversii pe luna curenta? Se pare ca sunt singurul impacientat...
Pe luna curenta, in continuare, 0,00% conversii!!!
performanta-octombrie.jpg
Voi chiar aveti conversii pe luna curenta? Se pare ca sunt singurul impacientat...
Pe luna curenta, in continuare, 0,00% conversii!!!
performanta-octombrie.jpg
Se apropie Black Friday, multi isi fac planuri sa achizitioneze atunci. Acum doar studiaza oferta si isi fac wishlist-uri.
Daca stam sa o luam asa, acum se apropie black friday si isi fac doar planuri, in primavara nu se fac vanzari ca au fost sarbatorile, la vara e lumea plecata in concediu, si uite asa motive tot sunt sa fii pe 0 la vanzari, eu zic ca e o problema in platforma.
Eu zic ca se apropie 1 aprilie...
V-au pacalit?
![]()
.....
Eram curios cate click-uri ai pe zi, insa ai atasat o imagine cu aceasta informatie confidentiala...
Ultima modificare făcută de tibi78; 9th October 2013 la 15:41. Motiv: Post eronat.
Tibi, ai un PM, as fi foarte incantat daca mi-ai raspunde la mesaj cu aceleasi informatii. Si eu sunt interesat de performanta si experienta altor afiliati.
Inclusiv click-urile au devenit o chestie relativa, platforma inregistrand constant mai multre click-uri. Eu le monitorizez separat, o sa-ti trimit ambele statistici.
Am uitat sa spun, sunt adeptul ideii "spune-mi cum promovezi ca sa-ti spun cat incasezi". Folosesc intotdeauna call to action corect. Nu am nevoie de click-uri, am nevoie de clienti.
Ultima modificare făcută de Mishu; 9th October 2013 la 16:48.
DUBLARE COMISIOANE FASHION
Incepand de astazi, timp de o luna, toti afiliatii Profitshare vor primi comisioane duble pentru categoria fashion. In plus, continua si promotia COMODO prin care veti obtine garantat comisioane de 40% pentru fiecare a 3-a conversie.
@Mishu @tibi78 - va spun eu ca click-urile sunt irelevante. Eu pot sa am si azi daca vreau 10.000 de click-uri fara prea mare bataie de cap, insa cei care dau click nu sunt vizitatori targetati si e greu sa-i convingi sa cumpere. Ca idee, intr-una din lunile din vara am facut de ~3 ori mai multi bani fata de luna septembrie, iar in septembrie am avut de 2 ori mai multe click-uri decat in luna respectiva din vara. Secretul (care nu e nici un secret pentru ca tot l-au pus pe masa si altii) e targetarea. Luna octombrie este o luna in care fac un test si voi publica testul pe blogul meu la inceputul lunii noiembrie (voi face publice si ceva date).
Si legat strict de profitshare, se inregistreaza comisioane, insa iar ma iau de valoarea lor mai ales ca am inceput din ce in ce mai mult sa vand produse pe care nu le promovez, iar acestea de regula sunt de valori mici. Din 20 septembrie si pana in prezent sunt ceva lucruri ciudate, comisioane mai putine, dar si foarte mici ca valoare. Nu stiu daca asa e trendul in aceasta perioada, insa ceva nu pare a fi in regula. Totusi, cu totul raul la profitshare (mai exact, eMAG) mai sunt conversii ca daca va arat statisticile din 2parale va apuca rasul.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Momentan este/sunt 11 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 11 vizitatori)