Pagina 219 din 414 PrimulPrimul ... 119169209217218219220221229269319 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.181 la 2.190 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

Implicit

@Dragos, nu ma mai surprinde nimic la eMAG aka Profitshare atat timp cat magazinul livreaza link-uri de afiliere si angajatii au site-uri / link-uri active pe afiliere. In opinia mea e un conflict de interese si concurenta neloiala, dar nu ma mai stresez cu aceste aspecte ca nu are rost.
    Ultima modificare făcută de LensFlare; 25th July 2013 la 14:41.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    53

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

In statisticile profitshare 2.0, link-urile care apar ca "Link nesalvat" sunt cele generate din slidere de produse?
    Nu imi dau seama care sa fie problema, de cand am trecut la profitshare 2.0, cred ca este o luna, am avut o scadere drastica a vanzarilor (peste 80%), in conditiile in care traficul trimis a fost aproximativ acelasi ca, calitate si cantitate.
    Iar referitor la newsletter-ul Emag, ca abonat primesc zilnic cate un mesaj pe email, cu promotii, si observ ca linkurile contin "ref=ps...."; daca linkurile sunt suprascrise de catre profitshare, mi se pare aproape imposibil ca afiliat sa mai obtii rezultate.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Mihai, parc-ai fi picat de pe luna! Se discuta de ceva timp de problemele astea.
    Acum ceva vreme scriam:

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Buna ziua, si astazi!
    Legat de newsletter as vrea sa stiu daca cineva a contestat pana acum in mod oficial, catre ProfitShare, dreptul eMag de a fi si advertizer si afiliat, si mai ales de a distribui prin site-ul de vanzari a instrumentelor cu link-uri de afiliere.

De asemenea, as dori sa stiu daca ma pot baza pe sprijinul vostru intr-un asemenea demers.
    Daca va exista un astfel de demers va fi unul pertinent, bine gandit, care sa nu pericliteze imaginea ProfitShare sau imaginea eMag si care sa nu arunce o lumina proasta asupra afiliatului sau afiliatilor care il sustin.

Astept aici opiniile vostre despre un astfel de demers.
    Pentru cei care nu doresc sa se expuna public astept PM.

In speranta ca veti intelege ca este o problema a tuturor si ca trebuie pana la urma sa luam atitudine, va multumesc!
    Atata timp cat refuzati sa luati atitudine, in ochii lumii n-o sa fiti decat o gloata de frustrati care nu sunt capabili de performanta si care cauta un vinovat pentru toate lucrurile care nu merg. Si, bineinteles, cine este mai potrivit ca eMag? Vinovatul perfect! El va anuleaza comisioane, el aproba site-uri care nu respecta politica de termeni si conditii, el suprascrie cookie-uri, voi n-aveti nicio vina! Nu pare asa?
    N-am decat sa ma abtin in a mai face astfel propuneri idioate, pentru ca aici e fiecare pentru el!

The end!

PS. Link nesalvat este link de afiliat ce nu a fost salvat in sistem sau a fost sters. Este vorba, cel mai probabil, despre link-uri din vechea platforma.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Cu o saptamana inainte de a incheia luna rezultatele nu sunt deloc imbucuratoare, fata de aceeasi perioada a lunii trecute am inregistrat ca valoare si ca numar cu ~50% mai putin, asta in conditiile in care traficul trimis a crescut cu 30%. Mai e o saptamana si sper sa recuperez catusi de putin. La voi cum e?
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

Implicit

@Dragos Bunea, la fel de prost, asta in conditiile in care am intrat si pe nise ce se vand bine vara.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    46

Implicit

Misule, multi din noi am luat atitudine. Le-am scos/schimbat link-urile importante si asteptam un competitor decent.
    In legatura cu demersul tau e pierdere de vreme doar sa te gandesti la el. Dupa cum ti-am spus si la vremea cand ai postat mesajul ala, fiecare din noi am semnat un contract si am fost de acord cu niste termeni si conditii deci, cel putin oficial am fost de acord cu ce fac ei. Ca mai postam aici din nemultumiri, la inceput am facut-o in speranta ca profitshare se uita si ia atitudine (cum vedeam ca se intampla in 2p) insa acum o facem (cel putin eu) just for fun.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    43

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de irealx Vezi Post
    @Claudiu, daca tot raspunzi cand e de bine, cum ramane cu newsletterul emag trimis cu linkurile trecute prin profitshare?

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Claudiu, mersi de suspend si in PS2. E bine ca macar o chestie o duceti pana la capat cum trebuie. Oare cum ar fi daca ati hotara sa faceti si afiliere?

Pana atunci vorba lu TTL de mai sus

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    46

Implicit

De ce te-au suspendat?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19