@Mishu poate are legatura cu reportul facut de mine la IGN
@tibi78 sigur nu e procent din suma totala aprobata?
@Mishu poate are legatura cu reportul facut de mine la IGN
@tibi78 sigur nu e procent din suma totala aprobata?
Dar ce te-ar opri sa pui link-uri in pagini neverificate? Nici eu nu am stat sa insir toata lista de site-uri in Profitshare chiar daca mai sunt cateva care mai aduceau cateva click-uri si sunt curios sa stiu daca se inregistreaza conversii si din click-urile ce vin de pe site-urile nedeclarate. In eMAG Profitshare se inregistrau.
@LensFlare - cred ca mai degraba are legatura cu mister G decat cu IGN, posturile lui sunt tot acolo, doar pozitia in SERPS a fost schimbata![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Nu pare sa fie procent. Poate ii un fel de bonus pe redirectarile oarbe.
Am vandut si ceva pampersi.... posibil. Daca exista un sistem de bonusare, ar fi simplu sa ne zica de ce primim suma X.
A incercat cineva sa verifice la emag daca comenzile care apar in platforma ca fiind anulate sunt chiar anulate?
Daca le dau un mail in care specific data si ora exacta a comenzii oare imi raspunde cineva cu anulata sau neanulata?
Ori se joaca cineva cu comenzi fictive la ei pe site, ori cineva de la ei anuleaza si reface comenzile - am 3 comenzi pana acum facute de
aceeasi persoana (banuiesc, avand in vedere ca se refera la acelasi click pe linkul meu) care sunt de valoare mare si apar in platforma anulate.
Ce-i cu linistea asta?
Se intampla ceva si nu stiu eu?
newprodus.toateblogurile.ro
newprodus.blogspot.ro
Astea-s aprobate de eMAG?![]()
De ce nu? Eu daca bun o imagine langa scris primesc mail, astia fac spam la greu si n-au nicio treaba.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)