24th July 2013, 16:07
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Dragos Bunea
......
banner flanco.jpg
Flanco se pregatesc si ei sa devina afiliati sau sunt deja?.....
Ultima oara cand am verificat eu, nu erau. Lipsa de reactie din partea afiliatilor poate duce si la asemenea fenomene.
Marketing afiliat se face in toata lumea dar, pana acum, nu am mai auzit de un astfel de sistem care sa permita suprascrierea cookie-urilor. Dormiti linistiti...

Postat în original de
RedHat
Exista vreo posibiliate sa configuram widget-urile astfel incat sa afiseze produse si bannere doar dintr-un magazin anume?
Eu de exemplu nu vreau sa promovez Flanco in conditiile in care pun la vedere butonul rezerva in magazin si cel de comanda il ascund.
LE. Flanco ofera comision pentru inscrierea la newsletter?
La Catalog Advertiseri ai in dreapta, la fiecare advertiser optiunea de a fi sau nu afisat in widget.
Mi-a placut gluma cu comisionul pentru newsletter
24th July 2013, 16:18

Postat în original de
RedHat
Exista vreo posibiliate sa configuram widget-urile astfel incat sa afiseze produse si bannere doar dintr-un magazin anume?
Eu de exemplu nu vreau sa promovez Flanco in conditiile in care pun la vedere butonul rezerva in magazin si cel de comanda il ascund.
În catalogul de campanii poți să selectezi advertiserii pe care dorești să îi afișezi în widget. Poți și să îți configurezi eventual un pool de campanii doar cu anumite bannere sau un slider de produse doar cu anumite produse și de la anumiți advertiseri.
La Flanco primești comision și pentru rezervările în magazin.
24th July 2013, 18:17
@Claudiu cum de ma lasati sa-mi portez contul suspendat in PS1 spre PS2?
Am aflat azi ca se poate si dupa un mic test vad ca merge. V-ati hotarat sa-mi dati banii? Daca da, atunci cred ca trebuie sa mai puneti cativa lei ca aveam ceva mai mult la suspendare