Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Sfatul meu e sa ceri o parere oficiala prin email la profitshare.
Retired
Se uita cineva de la Profitshare pe lista asta Raportare incalcare T&C? Sper ca nu pierd timpul degeaba lasand link-uri pe acolo...
P.S. Oare incalc TOS-ul eMAG daca fac un site la fel ca ACESTA? Ca mie mi se pare ca pica pe cateva puncte intezise de termeni si conditii.
Ultima modificare făcută de LensFlare; 14th December 2013 la 18:39.
Detest genul asta de oameni care vaneaza pe altii pe care sa ii dea in gat, turnatorii de azi
Cu ce te afecteaza cu tine ca face porcarii? De unde stii ca nu are contul suspendat?
E treaba celor de la profitshare si nu a ta sa vanezi oameni.
Daca te vaneaza si altii pe tine sigur vor gasi cateva motive sa fii exclus din afiliere, sau sa fii raportat la google pentru link-uri sau stiu eu ce alt ceva.
Nu zic asta ca ar fi site-ul meu, nu am astfel de site-uri dar ma deranjeaza atitutdinea asta.
In loc sa te ocupi de afacarea ta si daca nu reusesti sa recunosti ca nu esti capabil incepi sa arunci cu caramida in alti poate cad si ei langa tine
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu detest genul de oameni care fac orice sa nu urmeze niste reguli si mai ales pe cei ce le iau apararea gratuit. Vad peste tot prin .ro acest tip de atitudine si de ceva timp nu ma mai surprinde.
In momentul in care a intrat si pe nisa mea ma afecteaza deoarece sta "la prindere" si imi fura din comisioane cu site-ul acela ce incalca TOS-ul. Din moment ce eu sunt constrans sa urmez acele reguli cu siguranta o sa raportez orice concurent neloial.
Deoarece ultimul copy-paste este de pe 13 decembrie.
Imi asum toate actiunile mele.
Pai nu asta fac? E valabil raspunsul si pentru @rRazvan, care nu stiu de ce s-a bagat in discutie aiurea.
P.S. Din cate retin erai foarte deranjat cand ai crezut ca te fura evomag, site-ul respectiv face acelasi lucru cu o parte din comisioanele mele si ale altor colegi de forum.
Ultima modificare făcută de LensFlare; 15th December 2013 la 09:50.
M-am lovit si eu de site-ul ala, genul care tranteste tone de produse intr-un format "nefericit" cu speranta ca prinde pozitii bune la cateva dintre ele.
Totusi, nu sunt sigur ca incalca TOS-ul. E drept, are acelasi "articol" de o mie de ori la care doar schimba denumirea produsului dar nu prea vad ce face contrar TOS-ului. Din cate stiu, regulamentul spune ca nu ai voie sa iei continut de pe alte site-uri, nu ca n-ai voie sa copiezi propriile tale articole.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)