Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Claudiu, poate ar trebui sa le dati si o dictare frate la advertiserii noi pe care ii acceptati in retea. Asa, ca proba eliminatorie![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Robert, singurul criteriu la care ne uitam este orientarea website-urilor spre conversie.
Din punctul meu de vedere advertiserul insa a fost bineintentionat cand a trimis acest mesaj. O sa il contactam daca pe viitor are nevoie de ajutor.
Cine promova F64 prin 2P, acum o poate face prin PS/eMag...
Candva concurenti, acum se sprijina: F64 intra in marketplace-ul eMag
Cine ar fi crezut??
daca bine vad eu , la mine in contul de profitshare , nu apare f64. F64 apare doar ca magazin care vinde prin platforma emag.
Am dreptate
Daca era o intrebare, da ai dreptate.
o alta intrebare ar fi daca se castiga comision si la produsele vandute de alte magazine prin platforma emag?
orice produs vandut prin emag are comision, chiar daca e vandut de emag sau partenerii sai.
[citez din lista emag de comisioane: alte accesorii foto 10%; accesorii foto si video 10%; alte produse comision standard 3%]
Ultima modificare făcută de gmc; 17th September 2015 la 16:47.
Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....
Cat de des vi se intampla ca la advertiserul eMag sa aveti comisioane inregistrate cu 3-4 luni in urma, care sunt inca in procesul de asteptare iar cand le dati email sa se anuleze?
Este peste puterea mea de intelegere ce se intampla pe acolo, chiar nu isi pot da seama in atatea luni de zile, ca perioada de comisionare stipulata de ei (10 zile) a fost depasita, termenul de retur a fost depasit si el, clientul se bucura de produs, iar munca mea este batjocorita?
Nu e prima data cand patesc asta, mi se intampla de 1 an de zile de cand lucrez cu ei, insa am tot continuat sa ii promovez pentru ca nu am gasit altceva de incredere pe nisa pe care activez.
P.S: Cunoasteti advertiseri ce ofera transparenta si seriozitate in permanenta? Nu ma intereseaza o nisa anume, ci sunt dispus sa imi dezvolt siteuri noi, decat sa fiu prostit pe munca mea.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
La mine cele neprocesate nu au niciodata mai mult de 30-35 de zile (si deobicei acestia nu se anuleaza).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)