Pagina 328 din 414 PrimulPrimul ... 228278318326327328329330338378 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.271 la 3.280 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    43

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Nu afecteaza (daca efecteaza) doar comisioanele tale, afecteaza in aceeasi masura toti afiliatii. Si in ciuda acesui fapt, unii fac bani. Cum iti explici?

Daca nu ai rezultatele pe care ti le doresti concentreaza-te sa vezi ce poti schimba la siturile tale, ce poti optimiza, unde e loc de un proiect nou.

Vei fi mai castigat asa decat stand cu nasul in siturile altora.
    Retired

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

Eu am lasat link-ul respectiv aici si mi-am spus parerea. Mai departe vedem daca se vor lua masuri impotriva lui...

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Curiozitate: De ce toti plecati de la premisa ca eu sau oricare altul ce raporteaza un concurent o face din frustrare sau pentru ca nu reuseste sa faca un proiect bun? Acest lucru mi l-a spus si posesorul site-ului pe privat si eu nu reusesc sa inteleg acest rationament... Din punctul meu de vedere, daca munca mea nu ar fi remunerata pe masura as renunta si chiar nu mi-ar pasa daca o parte din concurenti fac bani prin metode ce incalca regulamentul.

Sincer ma asteptam ca in acest domeniu sa avem toti o viziune capitalista, sa urmarim profitul nu "egalitatea".
    Ultima modificare făcută de LensFlare; 15th December 2013 la 11:20.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    30

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

pentru ca asa e pe la noi. platesti ca un prostoi pentru content, bagi bani si in promovare, vine un terchea-berchea si iti fura clientii cu o mizerie de genul, iar tu il sanctionezi, ai ghicit, pentru ca esti un frustrat si nu ai altceva mai bun de facut. adica, na, tu esti de vina ptr ca il raportezi pe costelush, si nu el, care arde copy-paste-ul

iote aici continut premium: Aceasta reducere, oferta, promotie pentru Laptop Acer Aspire V5-573G-5420121Taii cu procesor Intel Core i5-4200U 1.60GHz, Haswell, FullHD IPS, 12GB, 1TB, nVidia GeForce GT 750M 4GB, Linux este valabila in cadrul reducerilor pe care magazinul eMAG le organizeaza in aceasta saptamana.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Imi asum toate actiunile mele.
    Si daca un Gigel se va apuca de munca acum sa caute ce link-uri ai in articole, de unde ai pozele, etc si apoi sa te reclame si el pe tine sa zicem la google pentru unnatural links si la proprietarii pozele, ca pana la urma si tu incalci regulamentul si altii care muncesc cinstit asteptand doar link-uri naturale pierd bani din cauza ta. Parca nu mai este la fel
    Pai nu asta fac? .
    Cautarea concurentilor si reclamatiile nu se numeste munca, e si asta un job facut de turnatori!

Tu risipesti o energie care in loc sa fie utilizata pentru a te dezvolta o folosesti pentru a distruge pe altii, in loc sa te ocupi sa castigi tu 100 lei in plus pe luna te lupti sa nu mai castiga altul 100 lei (nu cred ca castiga mai mult cu site-ul ala)
    Oamenii de genul asta nu castiga mult
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

Te dezvolti mai usor cand scapi de astfel de concurenti, iti ia 1 minut sa raportezi un astfel de site, nu cred ca poti face ceva mai bun in acest timp. Faptul ca tu incurajezi astfel de tactici nu cred ca te ajuta prea mult, ci din contra, la un moment dat o sa te afecteze si pe tine.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Te dezvolti mai usor cand scapi de astfel de concurenti, iti ia 1 minut sa raportezi un astfel de site, nu cred ca poti face ceva mai bun in acest timp. Faptul ca tu incurajezi astfel de tactici nu cred ca te ajuta prea mult, ci din contra, la un moment dat o sa te afecteze si pe tine.
    Nu cred, omul ala cand e dat afara din profitshare se muta pe altex, pe okazii sau pe alt site din 2parale si tot va exista acolo si te va incurca, el tot va fi in google in fata ta
    Nu asta te impiedica pe tine sa te dezvolti
    Daca copia textele de la tine, daca face negativseo sa spunem ca te lovea
    Oricum e mult mai simplu sa gasesti ca altul e vinovat pentru lipsa ta de reusite
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

Crezi ca ii convine sa concureze cu alti spameri in 2Parale? Despre ce reusite am sau nu am eu am scris mai sus si nu are rost sa repet.

Anyway, eu ma opresc aici in ceea ce priveste site-ul respectiv. Consider ca am scris tot ce aveam de spus.

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    262
    Putere Rep
    24

Implicit

Eu detest genul de oameni care fac orice sa nu urmeze niste reguli
    Faza ciudata este ca tocmai acesti oameni sunt cei care descopera/inventeaza lucruri noi. Transpusa in alte domenii, acestia se numesc inventatori
    Ei sunt cei care incearca si gasesc "gauri" in sisteme. Eu in locul tau as studia ce face si as incerca sa replic pe un alt site + faci un pic mai mult si il depasesti in pozitii. In cazul asta ai 2 siteuri care iti aduc comisioane. In cazul in care exista oameni ca tine si iti raporteaza siteul "naspa", ramai cu cel bun in continuare.

De ce sa nu inveti si sa ai posibilitatea sa ocupi jumatate de pagina in Google si sa rupi toata nisa ?

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ma oameni buni, nu e problema de pozitie in SERP sau ca proiectele mele nu ar fi suficient de bune, cred ca a punctat destul de bine @relansat mai sus. Zic sa incheiem subiectul ca e deja epuizat si nu asta a fost scopul postarii mele initiale. Ideea era sa jucam toti dupa aceleasi reguli si sa ne rezervam dreptul de a semnala derapajele. Consider ca suntem aici sa facem cat mai multi bani nu prieteni.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19