15th December 2013, 09:04
5 out of 5 members found this post helpful.
Nu afecteaza (daca efecteaza) doar comisioanele tale, afecteaza in aceeasi masura toti afiliatii. Si in ciuda acesui fapt, unii fac bani. Cum iti explici?
Daca nu ai rezultatele pe care ti le doresti concentreaza-te sa vezi ce poti schimba la siturile tale, ce poti optimiza, unde e loc de un proiect nou.
Vei fi mai castigat asa decat stand cu nasul in siturile altora.
Retired
15th December 2013, 11:09
1 out of 1 members found this post helpful.
Curiozitate: De ce toti plecati de la premisa ca eu sau oricare altul ce raporteaza un concurent o face din frustrare sau pentru ca nu reuseste sa faca un proiect bun? Acest lucru mi l-a spus si posesorul site-ului pe privat si eu nu reusesc sa inteleg acest rationament... Din punctul meu de vedere, daca munca mea nu ar fi remunerata pe masura as renunta si chiar nu mi-ar pasa daca o parte din concurenti fac bani prin metode ce incalca regulamentul.
Sincer ma asteptam ca in acest domeniu sa avem toti o viziune capitalista, sa urmarim profitul nu "egalitatea".
Ultima modificare făcută de LensFlare; 15th December 2013 la 11:20.
15th December 2013, 11:32
2 out of 2 members found this post helpful.
pentru ca asa e pe la noi. platesti ca un prostoi pentru content, bagi bani si in promovare, vine un terchea-berchea si iti fura clientii cu o mizerie de genul, iar tu il sanctionezi, ai ghicit, pentru ca esti un frustrat si nu ai altceva mai bun de facut. adica, na, tu esti de vina ptr ca il raportezi pe costelush, si nu el, care arde copy-paste-ul 
iote aici continut premium: Aceasta reducere, oferta, promotie pentru Laptop Acer Aspire V5-573G-5420121Taii cu procesor Intel Core i5-4200U 1.60GHz, Haswell, FullHD IPS, 12GB, 1TB, nVidia GeForce GT 750M 4GB, Linux este valabila in cadrul reducerilor pe care magazinul eMAG le organizeaza in aceasta saptamana.
15th December 2013, 12:51
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
LensFlare
Imi asum toate actiunile mele.
Si daca un Gigel se va apuca de munca acum sa caute ce link-uri ai in articole, de unde ai pozele, etc si apoi sa te reclame si el pe tine sa zicem la google pentru unnatural links si la proprietarii pozele, ca pana la urma si tu incalci regulamentul si altii care muncesc cinstit asteptand doar link-uri naturale pierd bani din cauza ta. Parca nu mai este la fel

Postat în original de
LensFlare
Pai nu asta fac? .
Cautarea concurentilor si reclamatiile nu se numeste munca, e si asta un job facut de turnatori!
Tu risipesti o energie care in loc sa fie utilizata pentru a te dezvolta o folosesti pentru a distruge pe altii, in loc sa te ocupi sa castigi tu 100 lei in plus pe luna te lupti sa nu mai castiga altul 100 lei (nu cred ca castiga mai mult cu site-ul ala)
Oamenii de genul asta nu castiga mult
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
15th December 2013, 13:59
1 out of 1 members found this post helpful.
Ma oameni buni, nu e problema de pozitie in SERP sau ca proiectele mele nu ar fi suficient de bune, cred ca a punctat destul de bine @relansat mai sus. Zic sa incheiem subiectul ca e deja epuizat si nu asta a fost scopul postarii mele initiale. Ideea era sa jucam toti dupa aceleasi reguli si sa ne rezervam dreptul de a semnala derapajele. Consider ca suntem aici sa facem cat mai multi bani nu prieteni.