Pagina 235 din 414 PrimulPrimul ... 135185225233234235236237245285335 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.341 la 2.350 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    PS. Aia cu rezervarea drepturilor de a reseta cookies-urile de black friday e maxima. Mkey, emag. Promovam altex, evomag si clickshop de black friday.
    Esti optimist.. preconizez ca nici concurenta nu o sa stea degeaba, o sa ia "ce e mai bun" de la noile modificari ale "El Lider Maximo" si anume recurenta la 10 zile si resetarea cookies-urilor in zilele cu reduceri mari, mai ales de BF. Pai tu crezi ca ei "este mai prosti"? Daca eMag a zis ca 80% din vanzari se realizeaza in maxim 10 zile de la click, pai atunci asa e! De la 10 zile la 1 zi.. nu mai e mult.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    preconizez ca nici concurenta nu o sa stea degeaba
    De fapt nu vor putea sa tina in picioare site-urile, ca e greu sa inchiriezi cateva servere suplimentare pentru 2 zile...

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Deci, eMAG nu vinde tv-uri si electrocasnice mari atat cat ar trebui, iar Flanco nu vinde telefoane, got it.
    @Claudiu - spune-mi daca eMAG va oferi 100% sigur comisioane de Black Friday la toate produsele ca si pana acum? (am inteles ca e cu conditii si probabil cu procente mai mici). Daca nu stii/nu esti sigur spune-ne macar asta. Mersi!
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    39

Implicit

@LensFlare: exact.. si te intorci iar la eMag sau te duci pe extern unde sti sigur cum joaca fiecare. De BF eMag nu are concurent si atunci e normal sa faca regulile pe care le doresc. Afiliatii pot urma regulile sau daca nu, se pot multumi cu frimituri... va mai aduceti aminte de Flanco de BF, nu?

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    va mai aduceti aminte de Flanco de BF, nu?
    sau Altex...

Cel mai bine iesiti pe extern, cautati pentru inceput cateva micronise ok ca sa va familiarizati cu mediul si lasati afilierea din .ro cativa ani, pana se maturizeaza.

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

Implicit

NICK spune:
    Pe 1 august 2013 la ora 19:40
    “Am eliminat regula prin care nu se primeau comisioane in cazul in care clientul dadea ultimul click in campaniile publicitare platite de eMAG. ”

Putin ajutor cu interpretarea aici va rog. Scapam de link-urile din newslettere sau acestea nu intra in categoria “publicitate platita”.

Multumesc.

Raluca spune:
    Pe 2 august 2013 la ora 13:12
    @Nick De exemplu click-ul realizat in instrumentele de promovare ale unui afiliat urmat de click-ul in newsletter eMAG va putea genera comision in contul afiliatului cu instrumentele in cauza. Asta in cazul in care clientul care a realizat click-ul respectiv va realiza o vanzare in eMAG bineinteles.
    blog.profitshare.ro/index.php/2013/schimbari-afiliere-emag/comment-page-1/#comment-28574

Confirmarea oficiala a chestiei cu link-urile din newsletter.

Trist.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    31

Implicit

articolul e scris la betie? Schimbari in politica de afiliere eMAG - Marketing afiliat - Profitshare Blog

nu va mai obositi sa-mi inchideti contul, asa cum ati procedat si cu ceilalti dinaintea mea. oricum nu m-am portat si nu ma mai intereseaza profitshare. sa aveti bafta!

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de dotcom Vezi Post
    @Nick De exemplu click-ul realizat in instrumentele de promovare ale unui afiliat urmat de click-ul in newsletter eMAG va putea genera comision in contul afiliatului cu instrumentele in cauza. Asta in cazul in care clientul care a realizat click-ul respectiv va realiza o vanzare in eMAG bineinteles.

Trist.
    Ce-i trist in asta? Din ce inteleg eu, daca redirectam pe cineva pe emag si pe urma aceeasi persoana da click in newsletter (EMAG) noi primim comision. Deci nu se anuleaza cookie-ul nostru. Ce-i asa trist in asta? Ce confirmare negativa este aici?
    Interpretez eu gresit sau voi deja jucati rolul "batutului in cap". Nu ati amenintat asa categoric cu "plecarea" si cu portarea in alte retele nici cand era cu reset in toata regula newsletterul.

Parca toti asteptati ca ceilalti sa renunte ca voi sa bagati ca negrii pe plantatie linkuri si articole care cum a putut si pana acuma.
    Eu nu fac afiliere in opinia unora, deci pot ramane lejer pe platforma, astept 15 august si mai dau o luna/doua de proba...
    Parca vad ca asteptati cu sufletul la gura o luna buna ca si conversie cu emag si veniti toti precum lacustele

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

Implicit

Păi link-uri nu sunt doar în newsletter, ci și în slideshow și bannerele de pe paginile produselor.

Poate scot link-urile din newsletter, dar cine garantează că nu fac alte șmecherii (reintroduc link-uri în newsletter) după vreo 3 luni când văd că acele cheltuilei cu afiliații nu s-au redus.

Fiecare trage ce concluzii vrea și face ce vrea.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    ....
    @Claudiu - spune-mi daca eMAG va oferi 100% sigur comisioane de Black Friday la toate produsele ca si pana acum? (am inteles ca e cu conditii si probabil cu procente mai mici). Daca nu stii/nu esti sigur spune-ne macar asta. Mersi!
    Iti dai seama ca nimeni nu-ti poate raspunde la intrebarea asta. Cine poate sti ce politica adopta eMag pentru BF? Au averizat ce planuri au, or sa taie, or sa mai si lase.... Cine stie ce va mai fi pana atunci?

Sunt de acord ca la eMag nu vor mai performantele din anii trecuti, dar sunt si ceilati advertiseri si depinde si de noi daca-i promovam bine pana atunci sa putem avea conversii si de la ei.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 7 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 7 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19