2nd August 2013, 16:49
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
dotcom
@Nick De exemplu click-ul realizat in instrumentele de promovare ale unui afiliat urmat de click-ul in newsletter eMAG va putea genera comision in contul afiliatului cu instrumentele in cauza. Asta in cazul in care clientul care a realizat click-ul respectiv va realiza o vanzare in eMAG bineinteles.
Trist.
Ce-i trist in asta? Din ce inteleg eu, daca redirectam pe cineva pe emag si pe urma aceeasi persoana da click in newsletter (EMAG) noi primim comision. Deci nu se anuleaza cookie-ul nostru. Ce-i asa trist in asta? Ce confirmare negativa este aici?
Interpretez eu gresit sau voi deja jucati rolul "batutului in cap". Nu ati amenintat asa categoric cu "plecarea" si cu portarea in alte retele nici cand era cu reset in toata regula newsletterul.
Parca toti asteptati ca ceilalti sa renunte ca voi sa bagati ca negrii pe plantatie linkuri si articole care cum a putut si pana acuma.
Eu nu fac afiliere in opinia unora, deci pot ramane lejer pe platforma, astept 15 august si mai dau o luna/doua de proba...
Parca vad ca asteptati cu sufletul la gura o luna buna ca si conversie cu emag si veniti toti precum lacustele