Pagina 224 din 414 PrimulPrimul ... 124174214222223224225226234274324 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.231 la 2.240 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    @Mishu, ii lipsesc multe:

- transparenta;
    - statisticile foarte foarte prost gandite;
    - sistemul facut in graba fara sa se tina cont de detalii importante;
    - advertiserii afiliati la campanii proprii;
    - angajati ce sunt inca afiliati si au acces la niste statistici ce le ofera un avantaj enorm;

... si lista poate continua.
    Sa le iau pe rand:

-Transparenta - multumitoare in cazul in care in termeni si conditii vor fi adaugate si drepturile si obligatiile advertizerilor.

-Statisticile prost gandite - Am semnalat si eu problema asta. Sunt cateva chestii care nu bat, dar daca le pricepi logica poti face interpretarile de care ai nevoie. In graficul de performanta pe o perioada apar doar tranzactiile generate de click-urile pe acea perioada. La total comisioane apar si comisioanele venite din recurenta.

-Sistemul facut in graba fara sa se tina cont de detalii importante - neclar...care sunt alea?

-Advertiserii afiliati la campanii proprii - o problema reala, aici trebuie sa ne facem auziti sa definim clar ce poate insemna din perspectiva eMag campanie interna si campanie externa. In termenii eMag este specificat ca nu va plati comisioane pentru tranzactiile provenite din campaniile externe. Se joaca putin cu termenii. Eu cred ca se va rezolva pana la urma. Ceea ce face eMag acum eu nu consider a fi o campanie externa atata timp cat este realizata prin propriul site. Prin campanie externa as intelege cu totul altceva. Daca aceste campanii intene ale lor sunt asa de performante de ce se tem ca respectivul client ar putea veni cu Cookie de la mine? Mi-am facut eu cumva treaba in a-i promova mai bine? Atunci sa ma plateasca!

-Angajati ce sunt inca afiliati si au acces la niste statistici ce le ofera un avantaj enorm - nu m-am gandit la asta pana acum. Ce avantaje ar putea avea? Probabil in campaniile AdWords ar putea targeta mai bine. Ar insemna probabil cheltuieli mai mici la aceleasi castiguri. Poate gresesc. Personal nu ma vad in competitie cu ei, e problema advertiserilor... In opinia mea aceste campanii pot insemna moartea afilierii in Romania. Stiu ca supar oameni importanti, dar asta e...
    Legat de nedumerirea mea nu ai facut nici o referire...

Citat Postat în original de dotcom Vezi Post
    ...Cât despre
    "Ati observat probabil ca in ultima vreme au fost scosi in fata cativa oameni cu performante deosebite"

Eu nu am văzut vreo performanță deosebită. Oamenii care i-ați văzut pe diferite site-uri sunt demult angajați prin diferite locuri și asta le demonstrează performanțele în afiliere.
    Nu inteleg ce vrei sa spui. Indiferent unde sunt angajati oamenii aia chiar au performante. Din pacate se pare ca sunt singurii. Adica sunt unii care investesc in afiliere timp si resurse si, altii care investesc bani in campanii AdWords. Cu sistemul actual se pare ca unii castiga mai bine iar altii mai rau. Din punctul meu de vedere as spune chiar foarte rau. Undeva, ceva pare sa nu fie in regula.

Daca problema asta nu se rezolva vom ajunge toti sa facem asemenea campanii, fiecare dupa mintea si posibilitatile lui si nimeni n-o sa mai mearga pe continut. Nimeni nu face afiliere pentru a avea de lucru ci pentru a castiga.
    In punctul asta advertiserul va prefera sa-si faca propriile campanii si adio ideea de afiliere.

Ideea de a pleca in alta retea nu este cea mai buna. De ce sa pleci de undeva de unde poate fi bine daca pui si tu putin umarul? E mai simplu sa pleci la greu si sa vii la bine, dar atunci lucrurile se indreapta mai greu.
    Asta e un incepu si inceputurile nu sunt niciodata usoare. treaba e sa se indrepte ce nu e corect inainte de a pierde prea mult.
    Ultima modificare făcută de Mishu; 27th July 2013 la 21:49. Motiv: formatare

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Problema este ca acesti oameni cu performante deosebite vin din randul celor care au dezvoltat campanii AdWords. Mai direct sau mai pe ocolite s-a aflat asta.
    Sa fie oare altul mesajul care se doreste sa fie transmis? Nu avem nevoie de articolele voastre (rasuflate?) de promovare, avem nevoie de link-uri de afiliat in Google. De ce sa aparem in zeci de mii de articole pe sute de site-uri, cand noi putem da comisioane grase si numai pentru cautarile din Google?
    Mishu, in niciun caz. Nu va mai jucati cu presupuneri...

Sumele castigate din AdWords pot fi mai mari insa implica si anumite investitii.
    Personal am scos profit din AdWords abia dupa prima luna, anul trecut in iulie profitul a fost cam 50% peste suma investita. Acum nu mai fac AdWords si nici timp nu prea mai am.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    LaRedoute o mare teapa. Ca sa scape de plata datoriilor( sa nu plateasca si comisioanele care le datoreaza pentru afiliatii din 2parale) baga firma in insolventa

Mizerie de magazin , sa va fie clar LaRedoute da teapa
    Asta e concluzia pe care o tragi? O firma care are datorii la tine intra in insolventa pentru lipsa de fonduri iar concluzia ta este ca prin aceasta procedura incearca sa te "tepuiasca"?
    Si nu ca ar fi ceva nou sub soare, dar 2parale se comporta de parca s-ar disculpa de orice vina. Laredoute are datorii la 2parale, nu la tine, 2parale are datorii la tine si nu vad un motiv concret pentru care nu ar trebui sa-si primeasca afiliatii comisioanele.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    30

Implicit

Claudiu, imi trag propriile concluzii din informatiile care mi se ofera. Imi pare rau ca nu mai localizez informatia referitoare la ultimul record. E greu de crezut c-ar investi cineva 50.000 in ideea ca poate obtine 79.000. Daca am informatii gresite voi trage concluzii gresite, recunosc.
    Oricum, ideea pe care o exprim este ca afilierea nu trebuie sa se reduca la asemenea campanii. Ar fi daunator.
    Am spus si mai sus, nu ma vad in competitie cu ei ...

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Asta e concluzia pe care o tragi? O firma care are datorii la tine intra in insolventa pentru lipsa de fonduri iar concluzia ta este ca prin aceasta procedura incearca sa te "tepuiasca"?
    Si nu ca ar fi ceva nou sub soare, dar 2parale se comporta de parca s-ar disculpa de orice vina. Laredoute are datorii la 2parale, nu la tine, 2parale are datorii la tine si nu vad un motiv concret pentru care nu ar trebui sa-si primeasca afiliatii comisioanele.
    ai si tu dreptate , nu cunosc toate dedesubturile ...
    stiu ca banii opriti ca si garantie se dau inapoi dupa primul an de colaborare ...poate ma insel

ideea e ca o firma intra in insolventa pentru ca brandul sa fie acum administrat de alta (cu aceeasi oameni), eu vad asta ca rea intentie
    Ultima modificare făcută de avram; 27th July 2013 la 22:53.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Kaa
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu vad intentia aia rea de care zici.
    Nu poti intra in insolventa ca asa vrei tu, sunt niste conditii ce trebuiesc intrunite, a doua mare eroare este ca firma trebuie sa puna la dispozitia creditorilor un plan de reorganizare pe baza caruia acestia iti dau sau nu imprumut. Planul acela de reorganizare trebuie respectat pentru ca in cazul in care realitatea nu corespunde cu el ti se vor lua drepturile de administrare ale firmei moment in care toate bunurile vor fi valorificate iar firma radiata.

Iar Laredoute nu are nicio obligatie fata de afiliati.
    Laredoute are colaborare cu 2parale iar 2parale are colaborare cu afiliatii. LaRedoute se angajeaza sa plateasca darile catre 2parale iar 2parale se angajeaza sa plateasca darile catre afiliati. Este o situatie clasica - cum ar fi ca salariat, pentru neplata salariilor sa dai in judecata clientii firmei la care lucrezi? Treaba ta este cu angajatul iar angajatorul la randul lui cu clientii.
    Orice afiliat poate cere sa i se plateasca datoria de catre 2parale, care legal sunt obligati sa o plateasca fie ca ei la randul lor au fost platiti sau nu. Afiliatul nu are de ce sa sufere pe baza proastei organizari. Daca comisioanele au fost aprobate dar nu au fost platite 2parale ar trebui sa le plateasca, afiliatii sunt subcontractati si nu au nicio legatura cu magazinele, asta daca nu cumva vreun afiliat a primit banii de la magazine si nu de la 2parale ori daca are contract cu acele magazine.
    Ce face 2parale este evaziune fiscala, este destul de frecventa in randul firmelor, insa pe langa acest lucru mai si dezinformeaza. In contractul pe care l-ati "semnat" trebuie obligatoriu sa scrie ce fel de activitati prestezi pentru respectiva firma si momentul in care angajatorul plateste, de altfel sunt obligati sa mai scrie si instanta in care pot fi actionati in cazul neplatii.
    Se pot face reclamatii la Inspectoratul Muncii, ANAF ori intr-o sala de judecata, unde nu se plateste timbru, nu este necesar un avocat iar timpul solutionarii este rapid. Trimiteti o "somatie" de plata catre 2parale inainte.
    Repet: Ca afiliat nu te intereseaza de unde face 2parale rost de bani, daca au fost platiti ori daca au probleme, pe tine te intereseaza ca acestia sa te plateasca conform contractului semnat.
    Cu toate astea recunosc ca ar fi chiar bine sa poti proceda la fel, cand imi vin facturile de curent, caldura, telefoane...etc sa nu platesc nici eu si sa justific ca nu am fost platit la munca.
    Ultima modificare făcută de Kaa; 28th July 2013 la 00:05.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Ai tu o logica a ta pe undeva, dar incerci sa pari mai jurist oleaca decat esti

Laredoute are colaborare cu 2parale iar 2parale are colaborare cu afiliatii. LaRedoute se angajeaza sa plateasca darile catre 2parale iar 2parale se angajeaza sa plateasca darile catre afiliati. Este o situatie clasica - cum ar fi ca salariat, pentru neplata salariilor sa dai in judecata clientii firmei la care lucrezi? Treaba ta este cu angajatul iar angajatorul la randul lui cu clientii.
    Nu e un contract de munca

Ce face 2parale este evaziune fiscala, este destul de frecventa in randul firmelor, insa pe langa acest lucru mai si dezinformeaza.
    Evaziunea fiscala reprezinta sustragerea prin orice mijloace, în întregime sau în parte, de la plata impozitelor, taxelor si a altor sume datorate bugetului de stat, bugetelor locale, bugetului asigurarilor sociale de stat si fondurilor speciale extrabugetare de catre persoanele fizice si persoanele juridice române sau straine.

Nu poti face evaziune in dauna unei persoane fizice sau juridice private.

Se pot face reclamatii la Inspectoratul Muncii, ANAF ori intr-o sala de judecata, unde nu se plateste timbru, nu este necesar un avocat iar timpul solutionarii este rapid. Trimiteti o "somatie" de plata catre 2parale inainte.
    Inspectorarul Muncii - nu e contract de munca
    ANAF - ??
    intr-o sala de judecata - intri si faci plangere? Poti depunde plangeri ad-hoc in salile de judecata? Nu se plateste timbru? [Nerespectare contractului se solutioneaza in instanta, dar plangerea nu se face in sala de judecata.]
    Retired

Kaa
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    32

Implicit

Daca esti platit esti platit in baza unui contract, altfel ar insemna ca lucrezi la negru
    Daca ai fi stiut ce implica un angajat nu m-ai fi contrazis in cazul evaziunii fiscale asa ca nu mai insist.

Pentru litigiile de munca nu se plateste timbru si se pot solutiona in lipsa, ceea ce inseamna ca nu ai nevoie de avocat.
    Inspectia muncii nu intervine doar in cazul unui contract, intervine in orice situatie in care se "lucreaza". In urma cu 5-6 ani tin minte ca taica-miu a luat amenda si a fost obligat sa faca unui fost "angajat" contract si plata taxelor / darilor pe doi ani in urma.

Ai vreo tangenta cu ce ma contrazici aici sau o faci doar de dragul de a o face?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Kaa: abtine-te sa dai sfaturi "legale" , esti absolut pe dinafara, nici macar nu stii cum arata contractele 2p iar cine ti ar urma sfaturile ar suferi grave deceptii.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nope, niste citate din lege si din proceduri de drept civil, in rest nimic. SRL meu e incantat, e primul lui loc de munca.

O seara excelenta.
    Retired

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19