Pagina 38 din 414 PrimulPrimul ... 2836373839404888138 ... UltimulUltimul
Rezultate 371 la 380 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Te-au contactat ei sau ai fost curios? In trecut promovam mai multe magazine in acelasi articol si nu am primit nici un mesaj de la eMag.
    Cum adica nu ai voie sa promovezi mai multe magazine in acelasi articol?
    Adica daca vreau sa scriu despre Black Friday si pun magazinele care vor avea promotii in acea zi, printre care numar si eMAG, cei din urma nu o sa fie de acord?
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

Mai, acum pe mine m-au contactat anul trecut. Au zis ca daca promovez pe o pagina un singur produs nu am voie sa dau linkuri si spre alte magazine in pagina respectiva. Ca pentru altii nu se aplica regula probabil tine de nr. de comisioane sau de un prag pana la care accepta.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

diu1so, pe majoritatea siteurilor ce au promovat intens noul iphone "regula" asta a fost ignorata si nu cred ca a avut cineva probleme.

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

@diu1so - scrie in termenii si conditiile profitshare despre asa ceva ca eu nu gasesc nimic legat de ceea ce spui tu, poate nu vad eu bine, poate nu-mi sare in ochi, poate nu inteleg, dar daca nu scrie atunci eu le spuneam frumos daca ma contactau sa schimbe termenii si conditiile si apoi discutam. Fara ca asa sau pe dincolo, daca stii sa pui punctul pe "i" cand trebuie ai multe de castigat.

Update: Obligatiile afiliatului:
    Afiliatul nu are voie:

sa faca comenzi prin reclamele afisate in site-urile proprii, obtinand astfel comision pentru aceste comenzi;
    sa ofere direct sau indirect altei persoane sau entitate beneficii pentru folosirea instrumentelor de promovare de pe site-urile Afiliatului (plata unei sume de bani, garantia oferirii unui discount pe site-ul eMAG.ro);
    sa citeasca, sa intercepteze, sa inregistreze, sa redirecteze, sa interpreteze orice material ce este adresat Furnizorului;
    sa modifice operatia vreunui buton, link sau a altui element interactiv al site-ului eMAG.ro;
    sa faca comenzi sau sa completeze formulare, sau sa faca alte tipuri de actiuni pe site-ul eMAG.ro, in numele unei terte parti, sau sa autorizeze, asiste sau incurajeze alta persoana sau entitate sa faca acest lucru;
    sa promoveze produsele Furnizorului pe site-uri care nu ii apartin decat cu acordul si in conformitate cu termenii si conditiile acestora.
    sa promoveze produsele Furnizorului prin orice metode care pot crea confuzie asupra ofertei reale a Furnizorului. Ex: anunturi de vanzare a produselor cu alte preturi, alte beneficii sau orice alte conditii comerciale;
    sa promoveze linkuri de afiliat in anunturi de vanzare a unor produse proprietate personala, identice sau similare celor din oferta Furnizorului.
    sa cauzeze in vreun fel confuzie clientilor site-ului eMAG.ro in ceea ce priveste relatia dintre Afiliat si Furnizor;
    sa foloseasca alte materiale promotionale, in afara celor oferite de programul eMAG ProfitShare, pentru a promova site-ul eMAG.ro sau sa asiste, autorizeze, incurajeze o a terta parte sa faca acest lucru;
    sa foloseasca materiale promotionale de orice natura (bannere, anunturi text, etc) care nu sunt oficiale, generate de sistemul Profitshare sau aprobate in scris de Furnizor. Ne rezervam dreptul de inchide contul si a anula toate comisioanele celor care folosesc materiale promotionale neaprobate.
    sa incerce sa intercepteze sau redirecteze traficul unui alt site care participa la programul eMAG ProfitShare;
    sa inregistreze vreun cuvant cheie, termen de cautare sau alt identificator care sa contina vreo marca inregistrata site-ului eMAG.ro (eMAG, eMAG.Live! etc.) sau alta variatie a acestora (eMMAG, eAMG etc.), pentru folosirea in motoarele de cautare, portaluri sau alte servicii de cautare.

Eu chiar nu vad absolut nimic legat de ceea ce ai spus tu.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

Undeva prin T&C gasesti ca nu ai voie sa faci chestii impotriva interesului lor. Prin asta se acopera de multe.
    Pe mine nu ma deranjeaza atat de tare pentru ca am interesul sa trimit vizitatorii doar spre o directie, ca asa e mai mare rata mea de conversie.

Altfel interesant De ce ne lua , cata coloana vertebrala.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Ce parere aveti de noua categorie de turism in cadrul eMAG.ro , oferita prin parteneriat de Paravion?
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Un pas normal pentru marketplace, asteptam conditiile de afiliere .

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Ce parere aveti de noua categorie de turism in cadrul eMAG.ro , oferita prin parteneriat de Paravion?
    Am discutat putin cu 2 pagini in urma (check it). Au raspuns cei de la emag pe blog, deocamdata sunt in beta si nu se ofera comisioane sau lead-uri pentru aceasta categorie, mai avem de asteptat.

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Concurs pentru afiliati: Concurs pentru afilia
    Felicitari @lovelife pentru premiu!

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

un articol interesant Cum s-a pregătit eMag de Black Friday 2012, ziua cu până la 100.000 de vizitatori în același timp pe site | Ziarul Financiar
    Numai în hardware și software am investit peste 200.000 de euro în ultimele luni
    Schimbarea va fi și una tactică, în sensul că toți managerii eMag care sunt implicați în acest proiect se vor strânge într-un așa-numit "war-room" de unde vor coordona războiul cu ceilalți rivali de pe piață, pentru a câștiga cât mai mult din piață.Anul acesta vom defini niște indicatori, îi punem mare pe un ecran și stăm toți cei 10 oameni implicați în cameră toată ziua de dimineața până seara. Am învățat multe din experiența de anul trecut

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19