Mai, acum pe mine m-au contactat anul trecut. Au zis ca daca promovez pe o pagina un singur produs nu am voie sa dau linkuri si spre alte magazine in pagina respectiva. Ca pentru altii nu se aplica regula probabil tine de nr. de comisioane sau de un prag pana la care accepta.
diu1so, pe majoritatea siteurilor ce au promovat intens noul iphone "regula" asta a fost ignorata si nu cred ca a avut cineva probleme.
@diu1so - scrie in termenii si conditiile profitshare despre asa ceva ca eu nu gasesc nimic legat de ceea ce spui tu, poate nu vad eu bine, poate nu-mi sare in ochi, poate nu inteleg, dar daca nu scrie atunci eu le spuneam frumos daca ma contactau sa schimbe termenii si conditiile si apoi discutam. Fara ca asa sau pe dincolo, daca stii sa pui punctul pe "i" cand trebuie ai multe de castigat.
Update: Obligatiile afiliatului:
Afiliatul nu are voie:
sa faca comenzi prin reclamele afisate in site-urile proprii, obtinand astfel comision pentru aceste comenzi;
sa ofere direct sau indirect altei persoane sau entitate beneficii pentru folosirea instrumentelor de promovare de pe site-urile Afiliatului (plata unei sume de bani, garantia oferirii unui discount pe site-ul eMAG.ro);
sa citeasca, sa intercepteze, sa inregistreze, sa redirecteze, sa interpreteze orice material ce este adresat Furnizorului;
sa modifice operatia vreunui buton, link sau a altui element interactiv al site-ului eMAG.ro;
sa faca comenzi sau sa completeze formulare, sau sa faca alte tipuri de actiuni pe site-ul eMAG.ro, in numele unei terte parti, sau sa autorizeze, asiste sau incurajeze alta persoana sau entitate sa faca acest lucru;
sa promoveze produsele Furnizorului pe site-uri care nu ii apartin decat cu acordul si in conformitate cu termenii si conditiile acestora.
sa promoveze produsele Furnizorului prin orice metode care pot crea confuzie asupra ofertei reale a Furnizorului. Ex: anunturi de vanzare a produselor cu alte preturi, alte beneficii sau orice alte conditii comerciale;
sa promoveze linkuri de afiliat in anunturi de vanzare a unor produse proprietate personala, identice sau similare celor din oferta Furnizorului.
sa cauzeze in vreun fel confuzie clientilor site-ului eMAG.ro in ceea ce priveste relatia dintre Afiliat si Furnizor;
sa foloseasca alte materiale promotionale, in afara celor oferite de programul eMAG ProfitShare, pentru a promova site-ul eMAG.ro sau sa asiste, autorizeze, incurajeze o a terta parte sa faca acest lucru;
sa foloseasca materiale promotionale de orice natura (bannere, anunturi text, etc) care nu sunt oficiale, generate de sistemul Profitshare sau aprobate in scris de Furnizor. Ne rezervam dreptul de inchide contul si a anula toate comisioanele celor care folosesc materiale promotionale neaprobate.
sa incerce sa intercepteze sau redirecteze traficul unui alt site care participa la programul eMAG ProfitShare;
sa inregistreze vreun cuvant cheie, termen de cautare sau alt identificator care sa contina vreo marca inregistrata site-ului eMAG.ro (eMAG, eMAG.Live! etc.) sau alta variatie a acestora (eMMAG, eAMG etc.), pentru folosirea in motoarele de cautare, portaluri sau alte servicii de cautare.
Eu chiar nu vad absolut nimic legat de ceea ce ai spus tu.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Undeva prin T&C gasesti ca nu ai voie sa faci chestii impotriva interesului lor. Prin asta se acopera de multe.
Pe mine nu ma deranjeaza atat de tare pentru ca am interesul sa trimit vizitatorii doar spre o directie, ca asa e mai mare rata mea de conversie.
Altfel interesant De ce ne lua , cata coloana vertebrala.
Ce parere aveti de noua categorie de turism in cadrul eMAG.ro , oferita prin parteneriat de Paravion?
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Un pas normal pentru marketplace, asteptam conditiile de afiliere .
un articol interesant Cum s-a pregătit eMag de Black Friday 2012, ziua cu până la 100.000 de vizitatori în același timp pe site | Ziarul Financiar
Numai în hardware și software am investit peste 200.000 de euro în ultimele luniSchimbarea va fi și una tactică, în sensul că toți managerii eMag care sunt implicați în acest proiect se vor strânge într-un așa-numit "war-room" de unde vor coordona războiul cu ceilalți rivali de pe piață, pentru a câștiga cât mai mult din piață.Anul acesta vom defini niște indicatori, îi punem mare pe un ecran și stăm toți cei 10 oameni implicați în cameră toată ziua de dimineața până seara. Am învățat multe din experiența de anul trecut
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)