Daca site-ul rezista "asaltului" o sa fie un mare plus pentru ei.
In alta ordine de idei, a facut cineva cerere de voucher zilele trecute si l-a primit? Ca eu astept de 3 zile...
Daca site-ul rezista "asaltului" o sa fie un mare plus pentru ei.
In alta ordine de idei, a facut cineva cerere de voucher zilele trecute si l-a primit? Ca eu astept de 3 zile...
Ultima modificare făcută de LensFlare; 16th November 2012 la 16:22.
Depinde cat de laxa e definitia pentru "acelasi timp"Poate fi interpretata si ca durata medie a vizitei.
Poate mi-a scapat mie...La ce ora vor fi disponibile produsele cu preturi reduse pe 23?
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
exagerat ca de obicei. oricati vor fi probabil vor sta cu degetu pe F5 ca sa astepte revenirea site-ului, cum a fost si anul trecut. daca o sa aiba aceleasi probleme eu sigur o sa fiu pe jos de ras. adica o multi de oameni le-au dat idei dupa ce-au patit anul trecut si ei acum sa nu faca nimic
2parale a stat bine, totusi anul asta o sa fie nevoie de resurse mai mari si din partea lor. mult mai multe magazine implicate
Sincer imi place sa cumpar de pe eMag. In calitate de client sunt tratat excelent. Am avut si unele probleme dar s-au rezolvat destul de repede.
In calitate de om din online sunt dezamagit de ei. Prezinta chestii intr-o maniera de basm cand ele-s praf si exagereaza cand vine vorba de cifre. Marketarea asta 'cu forta' mi se pare de prost gust.
Pe 25 noiembrie se face 1 an de când am un comision în așteptare.Bine de doar 4 lei, dar îmi inspiră neîncredere când văd chestii de genul.
Bogdan, este pentru un produs al lor sau vandut printr-un partener din Marketplace?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)