Azi, cand asteptam contractul cu profitshare, dupa ce m-au intrebat pe 10 dec 2012 cum prefer plata si sa le trimit datele bancii, am primit urmatorul raspuns:
"In urma verificarii activitatii de afiliere asociata contului dvs. am remarcat o serie de nereguli: o parte din instrumentele de promovare folosite de dvs. au fost incluse in website-uri neregulamentare.
Va rugam sa recititi cu atentie regulamentul eMAG Profitshare si sa adaptati promovarea pe care o realizati acestui regulament.
Comisioanele invalide provenite din aceste medii neregulamentare vor fi anulate, iar o plata nu va putea fi realizata pana cand pragul minim de retragere de 350 de lei nu va fi atins strict din comisioane obtinute in mod regulamentar. " Asa ca mi-au sters toate comisioanele.
I-am promovat pe 3 site-uri pe care am pus linkuri text si pe unul aveam si un banner de-al lor.
Chiar nu inteleg unde am gresit.
Le-am trmis acum raspuns sa-i rog sa ma lamureasca ca au neregulamentar site-urile mele. Imi trece prin minte ca daca ceream plata in vaucher nu imi anulau 30 de comisioane. Dumnezeu sa-i mai inteleaga!
Au o gandire extrem de rigida pe care nu o inteleg. Eu am cerut aprobarea sa folosesc un baner ce il folosesc ei in diferite campanii de marketing adwords si alte agentii (ce ruleaza la mine pe site), fiind compatibil cu profilul site-ului meu si nu au fost de acord pentru ca nu sunt materiale aprobate de profitshare (dar totusi sunt facute de departamentul de marketing Emag)
De aici deduc logic ca nu am nici o sansa sa imi fie aprobate banere facute de mine dar cu specificul site-ului
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Site-ul cautreduceri.info daca e al tau nu se potriveste cu TOS-ul Profitshare.
Site-ul tau e un fel de agregator de oferte (produse) de pe X site-uri. In plus, desi nu e specificat clar in TOS, nu prea e ok sa promovezi alte magazine pe acceasi pagina cu link-ul de afiliat eMag.
Eu am avut articol de black Friday in care erau trecute multe magazine alaturi de Emag, la fel a facut si PRO Tv si la mine a fost puricat site-ul
Nu este nici un fel de agregator de produse site-ul stefaniei, dar depinde foarte mult cine interpreteaza notiunea. Si site-ul meu in care continutul de afiliere este 0,1% poate fi considerat de cineva agregator de produse
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Unul dintre termenii incalcati este:
http://profitshare.emag.ro/termeni_si_conditii.htmlsunt construite sub forma unor comparatoare de preturi, agregatoare de produse sau continut ale altor site-uri sau folosesc tehnici de spam seo;
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)