@avram ar fi bine sa eviti.
@lovelife la fel au facut si altii de BF si s-au trezit fara conturi.
@avram ar fi bine sa eviti.
@lovelife la fel au facut si altii de BF si s-au trezit fara conturi.
am gasit in dex definitia "AGREGÁT1 s. n. 1. ansamblu de lucruri aflate într-o conexiune" dar nu cred ca la asta se refera TOS-ul lor.
Si cred ca in general site-urile de afiliere aduna mai multe oferte la un loc.
Acum m-am lamurit si eu in ceea ce-i priveste. Trebuiau sa nu-mi aprobe comisioanele si sa motiveze asta acum 2 saptamani. Chiar si azi mi-au aprobat doua comisioane noi, inainte sa mi le anuleze in bloc pe toate. Indiferent de ce raspuns voi primi de la ei, nu-i voi mai promova niciodata pentru motivul CA NU SUNT CORECTI! si am sa am grija sa stie cat mai multa lume de asta.
Am vazut ca pe forum sunt multe comparatii intre Profit Share Emag si 2Parale. Nu exista niciun fel de comparatie. 2Parale sunt 2Parale si doar ei merita promovati de catre afiliatii din Romania...si poate Altex...inca sunt la inceput. Dar de Emag, mai bine uitati ca exista!
Din ce observ, nu le plac astfel de lucruri: cautreduceri.info/reduceri-it/lista-magazinelor-de-unde-puteti-gasi-smartphone/ sau asta: cautreduceri.info/black-friday-lista-magazinelor-participante-in-2012/
E doar o presupunere insa tendinta asta se observa mai ales in ultimele saptamani. Acum ca ne convine sau nu, pentru rata aia mare de conversie trebuie sa facem si noi un compromis(de fapt nu e - probabilitatea de a face un comision promovand un singur magazin e mai mare decat daca pui mai multe in aceasta maniera) si in articole sa alegem eMAG sau restul magazinelor. Practic ei ce fac prin asta e protejarea cotei de piata - ca de eMAG toata lumea a auzit, dar daca de ex. pui Azerty langa eMAG, concurenta poate beneficia de brand awernessul eMAG.
Are logica ceea ce spui. Dar si ProTV-ul i-a alaturat langa niste "pitici".
Dar asta trebuie sa scrie clar in regulamentul lor:nu ne dorim asta si asta. Noi afiliatii de unde sa stim dorintele lor ascunse? Eu sunt un om corect si am facut tot ce mi-a stat in putere sa respect TOS-ul lor. Altfel...nu m-ar interesa!
Eu ma refer strict la principii si implicit la corectitudine.
Apoi, daca aprobi niste comisioane, inseamna ca ai verificat.
De fapt asta ma deranjeaza cel mai mult, ca de la Black Friday i-am promovat pentru ca am vazut ca am facut bani din comisioanele aprobate. Si am muncit pentru banii astia. Ca voi toti. Nu am facut SEO spam, am avut 800 de clickuri cu 44 de comisioane in 3 articole in 3 site-uri, pe care le-am promovat pe zeci de retele sociale.
Iar azi cand trebuie sa semnam contractul, tu marele EMAG imi anulezi toate comisioanele si incepi sa "fabulezi" ca site-urile mele nu sunt regulamentare.
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 13th December 2012 la 16:54.
Nope, ele se aproba automat in functie de statusul livrarii si a platilor. Ulterior la solicitarile de plata probabil se verifica.
In general strategia eMAG mai poate transpira prin presa, daca esti suficient de abil sa intelegi printre randuri - personal urmaresc toate declaratiile lor - si tin minte ca in ultima vreme spuneau oarecum ca ei nu vor sa ia mai mult din cota de piata pe online ci sa o pastreze, concomitent cu cresterea generala a pietei de ecommerce din tara (ceea ce sa fim sinceri - chiar fac treaba buna si beneficiaza toata magazinele).
Mi-a placut ce a scris Tom la un moment dat: hai sa ne punem in locul magazinelor un minut. ok, cu ce ajutam noi vanzarea si cresterea pietei. Comertul online la noi in tara functioneaza destul de diferit fata de afara si de aceea si in afiliere trebuie sa ne adaptam. De aceea ProTV-ul probabil a beneficiat de alte reguli si multi au cazut in capcana.
Nu cred ca aproba automat ca sunt o gramada care s-au plans ca i-a dat afara imediat....dar nu ar avea nicio logica cu automatizarea.
Mie mi-e clar cu ce ajut vanzarea magazinelor:prin traficul pe care-l trimit in urma recomandarilor pe care le fac, prin articolele pe care le scriu, prin filmele pe care le fac, prin socializarea pe care o fac pe retelele sociale, prin listele de email marketing...si pot sa continui. Si muncesc pentru asta de-mi sar capacele.
Nu stiu cum ajuta magazinele cei care fac adwords, dar cei cu site-uri cu siguranta ajuta!
Ce stiu cu siguranta sunt urmatoarele lucruri:
- ca magazinul respectiv trebuie sa respcete parteneriatul cu mine atatat timp cat eu imi fac treaba corect.
- ca trebuie sa ma plateasca daca prin linkul meu de afiliere el a vandut
- ca parteneriatul intre noi nu inseamna ca magazinul sa-mi intinda capcane prin care eu muncesc si el l-a sfarsit ca sa scape de mine ma impusca.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Si ca sa va zic una si mai tare:
Comisioanele mele au fost sterse din contul meu profitshare, nu anulate, STERSE COMPLET!
Dovada exista doar in print screen-utilor pe care le am.
Ce mai zic acum sustinatorii Emag? COMISIOANE STERSE DE PE FATA PAMANTULUI, nu anulate!) STERSE!!!
Probabil au fost sterse sa nu-ti afecteze statisticile. De exemplu se mai sterg cand sunt facute comenzi aiurea gen 50 x laptop scump.
Caut cu jingle.ro.
Eu am scris din experienta ce se poate intampla, ca nu vrei tu sa existe e partea a doua.
Din pacate nu erau comenzi aiurea! Erau comisioane aprobate. Ba chiar s-a intamplat sa-mi anuleze un comision dupa care l-au reaprobat!...cum au mai patit si alti afiliati pe aici. Le-au sters ca sa stearga incompetenta lor. Probabil ca nu au auzit inca de vorba:"Buturuga mica rastoarna carul mare" dar cred ca este cazul sa le reamintim asta. Si cu siguranta ca este vreun neispravit pe acolo care se joaca la butoane pe banii nostri.
Si oricum dupa ce au sters au lasat o mare incurcatura!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
asta cand am ajuns la 37 de comisioane
si asta este situatia de acum de la 20 noiembrie pana pe 13 decembrie:
![]()
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 13th December 2012 la 18:40.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)