Pagina 87 din 414 PrimulPrimul ... 3777858687888997137187 ... UltimulUltimul
Rezultate 861 la 870 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de relansat Vezi Post
    Sunt cateva luni bune de cand stau cu un site pe pauza. Mai merita sa te bagi pe afiliere?
    Pe afiliere e inca loc destul.
    Piata din ro e inca imatura, sunt inca nise de exploatat.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    38

Implicit

A fost cineva banat pentru ca a comandat prin contul unei rude? Sau baneaza doar pentru lucruri mai grave?

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Felicitari! Eu nu's secretos - in ziua cea mai buna am generat pe eMAG comisioane de vreo 800 de lei
    Sa inteleg ca este vreun delay pentru comisioane ca de BF sau doar s-a intamplat ceva?
    P.S. @Matei - mersi!
    Pai nici eu nu sunt secretos: http://www.claudiufarcas.ro/2012/rez...fitshare-emag/

Ideea e ca politica de plantare de cookie-uri nu e sanatoasa. Adica ori trimiti vizitatori targetati... ori esti la ciupeala (aka nu te plangi daca nu ai comisioane)

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de diu1so Vezi Post
    Pai nici eu nu sunt secretos: Rezultate Black Friday cu ProfitShare eMAG

Ideea e ca politica de plantare de cookie-uri nu e sanatoasa. Adica ori trimiti vizitatori targetati... ori esti la ciupeala (aka nu te plangi daca nu ai comisioane)
    Crede-ma ca cel putin 70% din vizitatorii trimisi de mine sunt targetati, problema din punctul meu de vedere este ca in zilele astea cu reduceri, desi trimit cam de 3-4 ori mai multi vizitatori decat de obicei, acestia nu sunt atrasi de respectivele produse aflate la promotie. Eu de BF si acum cu 11 ani am vandut numai produse ieftine si foarte ieftine, gen cele mai ieftine tablete, cele mai ieftine gps-uri, etc. si cred ca cei care au cumparat sunt vizitatorii netargetati ca altfel nu are cum.
    Oricum eu astept startul cumparaturilor (din cei stiu de anul trecut zilele de dupa 15.12 sunt cele mai profitabile, dar nu exclud deloc zilele dintre Craciun si Revelion - aici merg jucariile, jocurile, consolele de jocuri, calculatoarele, telefoanele, tabletele si laptopurile).
    P.S. Am citit articolul, bravo inca odata pentru BF, ai facut intr-o zi mai mult decat mine intr-o luna.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Oricum eu astept startul cumparaturilor (din cei stiu de anul trecut zilele de dupa 15.12 sunt cele mai profitabile, dar nu exclud deloc zilele dintre Craciun si Revelion - aici merg jucariile, jocurile, consolele de jocuri, calculatoarele, telefoanele, tabletele si laptopurile).
    Jucariile ma intereseaza si pe mine, insa nu am nicio categorie in profitshare in acest sens. Cica ar exista o versiune beta a platformei, insa eu nu sunt inclus in ea si nici nu am vazut cum as putea aplica.

Cam asa arata la mine singura categorie care tine de jucarii. Categoria nu o pot selecta iar in subcategorii nu e nicio jucarie la oricare as selecta.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

Acolo alegi bannere ca sa le pui pe site-ul tau, dar daca vrei sa promovezi jucariile trebuie sa le pui manual (nu exista feed de produse la eMAG), adica le pui la tine pe site, le descrii (aici poti sa spui ce crezi tu ca ar face vizitatorul sa cumpere) si apoi sa pui link-ul catre ele -> intri la Instrumente de promovare -> Generatorul de link-uri text si acolo pui link-ul catre jucaria pe care vrei sa o promovezi si numele link-ului.

Succes!
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Mersi.
    La bannere ma refer, de linkuri stiu ca se pot genera individual.
    Cica pe noua platforma ar fi grupate altfel acele categorii si ca ai putea sa alegi mai nisat ce vrei sa promovezi prin banner. Ma gandeam ca poate exista vreo metoda prin care sa pot trece la versiunea beta a acesteia.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Cica pe noua platforma ar fi grupate altfel acele categorii si ca ai putea sa alegi mai nisat ce vrei sa promovezi prin banner.
    Nope. Pare neterminata sectiunea.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Azi, cand asteptam contractul cu profitshare, dupa ce m-au intrebat pe 10 dec 2012 cum prefer plata si sa le trimit datele bancii, am primit urmatorul raspuns:

"In urma verificarii activitatii de afiliere asociata contului dvs. am remarcat o serie de nereguli: o parte din instrumentele de promovare folosite de dvs. au fost incluse in website-uri neregulamentare.
    Va rugam sa recititi cu atentie regulamentul eMAG Profitshare si sa adaptati promovarea pe care o realizati acestui regulament.

Comisioanele invalide provenite din aceste medii neregulamentare vor fi anulate, iar o plata nu va putea fi realizata pana cand pragul minim de retragere de 350 de lei nu va fi atins strict din comisioane obtinute in mod regulamentar. " Asa ca mi-au sters toate comisioanele.

I-am promovat pe 3 site-uri pe care am pus linkuri text si pe unul aveam si un banner de-al lor.
    Chiar nu inteleg unde am gresit.
    Le-am trmis acum raspuns sa-i rog sa ma lamureasca ca au neregulamentar site-urile mele. Imi trece prin minte ca daca ceream plata in vaucher nu imi anulau 30 de comisioane. Dumnezeu sa-i mai inteleaga!

Consumatorul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Azi, cand asteptam contractul cu profitshare, dupa ce m-au intrebat pe 10 dec 2012 cum prefer plata si sa le trimit datele bancii, am primit urmatorul raspuns:

"In urma verificarii activitatii de afiliere asociata contului dvs. am remarcat o serie de nereguli: o parte din instrumentele de promovare folosite de dvs. au fost incluse in website-uri neregulamentare.
    Facebook-ul o fi cumva acel website neregulamentar?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19