Pagina 152 din 414 PrimulPrimul ... 52102142150151152153154162202252 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.511 la 1.520 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    41

Implicit

Asa arata requesturile cand dai click pe un URL din newsletter.

2013-06-13_1547 - tetele's library

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Altex ar trebui sa atraga afiliatii emag nemultumiti , au inca vouchere si este un avantaj.
    Poate doar dupa ce rezolva: Altex Afiliere. Serban incearca sa faca ceva ok acolo, dar nu cred ca are prea multa libertate.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Serban incearca sa faca ceva ok acolo, dar nu cred ca are prea multa libertate.
    sa dea cu pumnul in masa .. daca face un plan bine pus la punct pe hartie , sunt sigur va fi ascultat si acceptat
    Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    Asa arata requesturile cand dai click pe un URL din newsletter.

2013-06-13_1547 - tetele's library
    e foarte clar si daor confirma suprascrierea
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

@lovelife
    Tu trebuie sa primesti comision pentur ca ai convins clientul sa cumpere de la emag nu pentru ca ai insamantat un cookie, asta este rolul marketingului afiliat cresterea vanzarilor companiei, si pentru asta ii plateste pe cei ce au determinat asta.
    Nu e chiar asa, cookie isi are rost pentru recurenta vanzarilor sau in cazul in care cineva intra si poate cumpara peste 1, 2 zile de ex.. Afiliatul care "a insamantat" cookie este indreptatit in acest caz, mai ales ca pe online vanzarile nu vin imediat (ex IT/electronice), cumparatorul are de unde alege, poate studia produsul..etc, nu trebuie sa comande pe loc.
    Iar referitor la recurenta vanzarilor, in general in affiliat marketing pot exista 2 modalitati de plata:
    1. un comision mic ca %, dar care compenseaza prin perioada de recurenta in acest fel, pe total afiliatul este multumit. Iar aici apare cookie cu toate ca in cele mai multe cazuri perioada de recurenta nu mai exista in ultimul timp.
    2. un comision mare ca %, primit prima oara, fara perioada de recurenta.
    Avand in vedere cazul 1. este normal sa existe perioada de recurenta si implicit cookie!

Demo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2013
    Locaţie
    Snagov
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Newsletterul Emag trebuie sa fie doar o unealta de email marketing, in schimb ei realizeaza un conflict de interese concurand neloial cu afiliatii care le aduc clienti chiar pentru acest newsletter, prin rescrierea cookie-ului. Una este sa rescrie cookie-ul un afiliat prin newsletter propriu la un segment mic de audienta, si alta este sa o faca in procent de 100% pentru un comparator real, chiar magazinul.
    Atata timp cat nu se specifica clar in regulamentul lor acest lucru (si este in interesul lor sa nu o faca), afiliatii "practica un marketing afiliat" pe barba lor. Va convine bine, nu va convine...iarasi bine. Consider ca aceste magarii pot fi folosite in instanta daca va strangeti mai multi, parte intr-un proces.
    ...Si lista magariilor poate sa continue...dar ce mai conteaza in ecuatia asta comisioanele anulate sau sterse fata de grozavia asta cu rescrierea cookie-urilor.
    Cum am mai zis, aleg ALTEX si 2Parale si atat, unde nu ma fura nimeni.

Apropo de ce zice @lovelife
    Am comisioane azi de la Fashiondays si 3 Suisses de la cookie-uri din aprilie. Ambele magazine trimit newsletter zilnic, pai ce castig ar mai avea un afiliat daca ar rescrie cookie-urile la fiecare newsletter ? Eu credeam ca vorbim de afiliere nu de bambilici.
    Ultima modificare făcută de Demo; 13th June 2013 la 17:26.

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Si eu vreau sa ma axez mai mult pe ALTEX, ca acum oricum nu mai se pot scoate vouchere iar vanzarile merg super prost. (deh asistentul nu asista, el da si comenzi). Multumim emag pentru interesul acordat!

Cartus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    138
    Putere Rep
    0

Implicit

Acum e oficiala pe twitter, am pus intrebarea catre emag si profitshare, sa vedem ce zic.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

S-au cam aprins spiritele pe aici si am impresia ca multi de pe aici nu vor sa inteleaga cu ce se mananca afilierea. Cu doar cateva exceptii majoritatea va dati cu fundul de pamant ca vi se iau comisioanele de la gura...

Problema, dupa umila mea parere, nu tine de cookies ci de mesajul call-to-action pe care il transmiteti: 95% din cei care cumpara o fac in urmatoarele 24-48 de ore din momentul in care au dat click asa ca perioada recurenta de 30 de zile e doar de dragul de a fi.

Cookies sunt doar un instrument de monitoriare, esenta marketingului afiliat este puterea de a convinge pe cineva sa cumpere aici si acum nu peste 30 de zile...

Si apropos de cookies si plantarea lor, am intalnit la un moment dat un site care redirecta la primul click pe site catre eMAG: un astfel de afiliat este indreptatit sa primeasca comision sau nu?

Iar legat de suprascrierea, presupusa suprascriere, prin intermediul newsletter-ului ganditi-va doar la un singur aspect: rata de deschidere a newsletterelor este foarte mica...

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de tataraseni Vezi Post
    Iar legat de suprascrierea, presupusa suprascriere, prin intermediul newsletter-ului ganditi-va doar la un singur aspect: rata de deschidere a newsletterelor este foarte mica...
    Presupusa suprascriere.

Ai vreun raport legat de rata de deschidere? Pe vremea cand eu lucram la emag, era destul de mare

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@tataraseni, nu fac afiliere de ieri, iti pot spune ca in .ro procentul de vanzari in primele 48 de ore (pe ce vinde eMag) e de destul de mic, mai ales in cazul produselor mai scumpe (>1000 lei).

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19