S-au cam aprins spiritele pe aici si am impresia ca multi de pe aici nu vor sa inteleaga cu ce se mananca afilierea. Cu doar cateva exceptii majoritatea va dati cu fundul de pamant ca vi se iau comisioanele de la gura...

Problema, dupa umila mea parere, nu tine de cookies ci de mesajul call-to-action pe care il transmiteti: 95% din cei care cumpara o fac in urmatoarele 24-48 de ore din momentul in care au dat click asa ca perioada recurenta de 30 de zile e doar de dragul de a fi.

Cookies sunt doar un instrument de monitoriare, esenta marketingului afiliat este puterea de a convinge pe cineva sa cumpere aici si acum nu peste 30 de zile...

Si apropos de cookies si plantarea lor, am intalnit la un moment dat un site care redirecta la primul click pe site catre eMAG: un astfel de afiliat este indreptatit sa primeasca comision sau nu?

Iar legat de suprascrierea, presupusa suprascriere, prin intermediul newsletter-ului ganditi-va doar la un singur aspect: rata de deschidere a newsletterelor este foarte mica...