Si la mine s-a anulat, nu stiu exact ca numar de comisioane ca nu am fost foarte atent, dar ca valoare ~50% au fost anulate. Nu sunt sigur de procent pentru ca mai aveam ceva in asteptare si nu stiu exact care au fost anulate.
Si la mine s-a anulat, nu stiu exact ca numar de comisioane ca nu am fost foarte atent, dar ca valoare ~50% au fost anulate. Nu sunt sigur de procent pentru ca mai aveam ceva in asteptare si nu stiu exact care au fost anulate.
Ai scazut si taxele? De exemplu la o suma de 1.000 de lei daca nu esti angajat si ti se opresc toate taxele mai primesti in cont doar vreo 680 de lei.Apropo s-a mai intamplat cuiva ca suma intrata in cont sa fie mai mica decat cea care apare in platforma ca fiind platita?
Tot legat de comisioane: nu mai vreau sa vand telefoane la eMAG, ma ia cu ameteala cand vad 1%Pana pe 15 august vindeam rar, acum vad ca s-au si ieftinit unele modele si apar din ce in ce mai multe comisioane pe telefoane, bine, e oarecum si sezonul.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Pai nu am ce taxe sa scad deoarece "suma neta" afisata este cea din care sunt scazute taxele.
Am trimis luni si un email la suport.
@RedHat - Tu spui ca din suma neta ce apare in cont dupa ce este scazut CASS-ul si restul taxelor ca nu corespunde cu ce ai tu in cont?
Una caldă, una rece. S-au regularizat sumele ca apoi să se anuleze. Măcar dacă apăreau direct anulate... Este bine... se adaugă la "cifra de afaceri".
Este vorba de comisioane pe luna curenta, sau de pe luna trecuta?
La mine e liniste si pace... Din nou comisioane putine, doar ca acum sunt si mici.
As insista pe fenomenul de "spam" cu link-uri de afiliere prin site-urile neaprobate in platforma. Nu mi se pare corect, acele site-uri nu produc, acele site-uri anuleaza... Trebuiesc gesite solutii pentru intreruperea acelor link-uri. Daca vrem un sistem curat haideti sa-l tinem curat sa vedem ce se intampla.
@Mishu - este vorba atat de com. pe luna in curs cat si pentru cele din luna trecuta. Despre spam-ul de care spui este greu sa se rezolve ceva concret si punctual, iar daca s-ar face ceva posibil sa ne trezim cu ingradiri care sigur ar naste alte nemultumiri. Totusi am incredere ca se vor rezolva anumite lucruri in viitorul apropiat.
Legat de comisioane eu am cerut lamuriri si le-am primit, totul e ok acum.
tocmai ce au intrat si Military-Shop.ro in reteaua Profitshare ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)