E clar ca fenomenul BF este asociat cu eMag. E meritul lor, ei au introdus conceptul pe piata si e oarecum normal ca ei sa dicteze tonul. Practic concurenta va fi obligata sa apara cu oferte si in data de 22, tinand cont de cota de piata emag. Si, daca privim si in offline, caci Flanco e sub aceeasi palarie, si retailerii offline sunt obligati sa se alinieze. Pentru ca exista riscul ca mare parte din banii pusi deoparte pentru frigidere si televizoare sa se cheltuie in acest week-end.
Ceea ce nu am inteles prea bine este de ce siteurile tematice au fost declarate inacceptabile. (si, nu, nu intreb acest lucru pentru ca am un asemenea proiect). In aceasta perioada acestea vor genera trafic masiv, iar acesta clar va fi directionat catre concurenta. Nu stiu cat este de sanatos pentru business. Ca fapt divers, in termeni si conditii nu am intalnit vreun aliniat care sa faca referire la acest lucru.
Mai degraba ar fi trebuit interzis spamul grosolan pe facebook. my 2cents.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!