Pagina 303 din 414 PrimulPrimul ... 203253293301302303304305313353403 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.021 la 3.030 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

E clar ca fenomenul BF este asociat cu eMag. E meritul lor, ei au introdus conceptul pe piata si e oarecum normal ca ei sa dicteze tonul. Practic concurenta va fi obligata sa apara cu oferte si in data de 22, tinand cont de cota de piata emag. Si, daca privim si in offline, caci Flanco e sub aceeasi palarie, si retailerii offline sunt obligati sa se alinieze. Pentru ca exista riscul ca mare parte din banii pusi deoparte pentru frigidere si televizoare sa se cheltuie in acest week-end.

Ceea ce nu am inteles prea bine este de ce siteurile tematice au fost declarate inacceptabile. (si, nu, nu intreb acest lucru pentru ca am un asemenea proiect). In aceasta perioada acestea vor genera trafic masiv, iar acesta clar va fi directionat catre concurenta. Nu stiu cat este de sanatos pentru business. Ca fapt divers, in termeni si conditii nu am intalnit vreun aliniat care sa faca referire la acest lucru.
    Mai degraba ar fi trebuit interzis spamul grosolan pe facebook. my 2cents.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    + ca au interzis site-urile dedicate black friday
    Nu pot ei interzice nimic. Alea tot exista doar ca o sa trimita traficul la alte magazine
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Nu pot ei interzice nimic. Alea tot exista doar ca o sa trimita traficul la alte magazine
    Ca tot o luaram un pic offtopic, propun un mic exercitiu de imaginatie: Personal estimez ca in aceasta perioada vineri-luni siteurile tematice pot livra pana in 200 K clickuri. Daca emag ar fi prezent pe aceste siteuri ar prelua mare parte dintre ele pentru ca au de partea lor avantajul brandului. DAca emag lipseste, toti acesti vizitatori vor lua calea Evomag, ClickShop si care mai sunt pe acolo. Cam ce cota de piata se pierde?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Nu vad de ce le-ar accepta, nu are rost sa le plateasca comision aiurea, oricum eMAG vinde tot stocul fara promovare pe acel tip de site-uri. In plus acele site-uri omoara afiliatii ce ii promoveaza tot anul, consider ca astfel e win - win.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Mai degraba ar fi trebuit interzis spamul grosolan pe facebook. my 2cents
    - sunt centii mei ->
    daca se mai pune in aplicare inca ceva ce mi s-a spus ca e in lucru acum ceva timp
    Stiam de ceva timp ca site-urile dedicate BF nu mai sunt acceptate, de ce? Pentru ca vizitatorii lor oricum ajung pe eMAG in noaptea aia, deci nici un beneficiu in plus, astfel vor castiga si afiliatii care fac lucrurile corect. Ca nu vom castiga prea mult este un alt aspect, eu sper sa castig macar de cateva ori cat intr-o zi buna si va fi bine.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

mariusx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th May 2006
    Posturi
    240
    Putere Rep
    38

Implicit

daca as fi in locul lor as face exact la fel.
    La cati bani vor baga in urmatoarea perioada nici nu o sa aibe nevoie de link-uri de pe www.
    Numai produse reduse sa aibe cu niste preturi de BF. Ma mir cumde se da si cei 1%.. tinand cont ca cei 1% pe care tii da inseamna 1.24% mai mult in pretul final a produsului, iar scopul BF nu e de profit cum cred uni ci e vb de reclama si de BRAND.

Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post

Stiam de ceva timp ca site-urile dedicate BF nu mai sunt acceptate, de ce? Pentru ca vizitatorii lor oricum ajung pe eMAG in noaptea aia, deci nici un beneficiu in plus, astfel vor castiga si afiliatii care fac lucrurile corect.
    De ajuns, da, probabil ca vor ajunge. Intrebarea e alta: Daca pe siteurile dedicate bf li se ofera vizitatorilor si alternative mai ieftine .... de unde vor cumpara?
    Si stii prea bine ca magazinele mai mici gen evomag, clickshop & co ies overall cu preturi mai bune.
    Asta este ideea. Dar ma rog, banuiesc ca cei de la eMag au calculat si isi asuma acest lucru.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Puteti fi convinsi ca nici pe 29 eMag nu va sta cu mâinile in sân. Garantat vor veni cu oferte la fel de bune. Sper ca atunci sa revina la comisioanele normale . Cred ca devansarea asta nu poate aduce decât lucruri bune, pentru toata lumea!

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

@robyroy - te-ai uitat de curiozitate pe clickshop sa vezi ce preturi au? de ce crezi ca isi permit acum sa ofere comision de 7,5%?
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

zuuup este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    12th October 2013
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    36
    Posturi
    96
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de mariusx Vezi Post
    iar scopul BF nu e de profit cum cred uni ci e vb de reclama si de BRAND.
    Offtopic: Nu prea imi vine sa cred ca emag o sa iasa pe minus dupa BF, poate 10% din produse se vor vinde sub pretul de achizitie dar pe restul produselor sigur o sa scoata profit.

Galaxy S3 mini s-a vandut si cu 799 RON acum doua saptamani iar acum pretul este de 1010 RON @ emag. Nexus 5 se vinde cu 350$ pentru end useri @ play store, iar pretul emag este approx. 600$.

In general magazinele incep umflarea preturilor cu o luna inainte de BF ca sa fie acoperiti legal.

Ontopic: Avand in vedere ca s-a deschis magazinul online emag.hu is curios daca profitshare.ro isi va extinde activitatea si in Ungaria.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19