Foloseste cineva API-ul de la profitshare ? Din ce vad nu este public si vroiam sa va intreb cum ati reusit sa aveti acces la API ?
Foloseste cineva API-ul de la profitshare ? Din ce vad nu este public si vroiam sa va intreb cum ati reusit sa aveti acces la API ?
Hmm..ar merge o lada de bere
Ceea ce se specula deja a devenit acum oficial:
eMAG comercializeaza de acum alimente si bauturi, in urma unui* parteneriat incheiat cu Mega Image - Companii - HotNews.ro
Din experienta voastra, imi puteti spune cat dureaza aprobarea actelor inainte de efectuarea primei plati? Am trimis documentele scanate in urma cu doua saptamani si de atunci nu s-a mai intamplat nimic, nu am primit niciun mesaj.
Apropo, in legatura cu actele. Eu am de aproape un an castigul neridicat. Cat pot sta asa, fara sa trimit actele ?
Nimic.
@Davio, nu stiu daca se trimite un mesaj automat. Verifica in centru de plati, daca apare " platile se efectueaza in contul xxx deschis la banca xxx" si Contractul xxx , acceptat online de xxx in data de" nu ar trebui sa fie probleme cu emiterea primei plati.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
In centrul de plati nu apare absolut niciun mesaj. Mai astept cateva zile, dupa care le voi trimite un e-mail.
@Davio
7.3.7 In cazul in care nu sunt indeplinite conditiile pentru inregistrarea Castigului platibil o perioada mai mare de 24 de luni consecutive Profitshare isi rezerva dreptul de a anula Comisioanele castigate si neincasate, inclusiv eventualele bonusuri realizate, de a intrerupe utilizarea Serviciului si de a dezactiva Contul de Afiliat, fără nicio altă obligaţie sau raspundere din partea Profitshare şi / sau a Advertiserilor.
Poti oricand sa ne trimiti un email si iti spunem exact. Ideea e ca nu vad un motiv sa nu retragi castigul![]()
Nu stiu daca s-a mai sugerat ideea urmatoare pt platforma PS:
poate ar fi util un serviciu gen transferul cistigurilor de la un cont la altul?(adica de la un cont PS la alt cont PS)?
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)