Foloseste cineva API-ul de la profitshare ? Din ce vad nu este public si vroiam sa va intreb cum ati reusit sa aveti acces la API ?
Versiune printabilă
Foloseste cineva API-ul de la profitshare ? Din ce vad nu este public si vroiam sa va intreb cum ati reusit sa aveti acces la API ?
3% conform blog.
Noile produsele Auto de la eMAG comisionate la Profitshare
Ceea ce se specula deja a devenit acum oficial:
eMAG comercializeaza de acum alimente si bauturi, in urma unui* parteneriat incheiat cu Mega Image - Companii - HotNews.ro
Din experienta voastra, imi puteti spune cat dureaza aprobarea actelor inainte de efectuarea primei plati? Am trimis documentele scanate in urma cu doua saptamani si de atunci nu s-a mai intamplat nimic, nu am primit niciun mesaj.
Apropo, in legatura cu actele. Eu am de aproape un an castigul neridicat. Cat pot sta asa, fara sa trimit actele ?
@Davio, nu stiu daca se trimite un mesaj automat. Verifica in centru de plati, daca apare " platile se efectueaza in contul xxx deschis la banca xxx" si Contractul xxx , acceptat online de xxx in data de" nu ar trebui sa fie probleme cu emiterea primei plati.
In centrul de plati nu apare absolut niciun mesaj. Mai astept cateva zile, dupa care le voi trimite un e-mail.
@Davio
7.3.7 In cazul in care nu sunt indeplinite conditiile pentru inregistrarea Castigului platibil o perioada mai mare de 24 de luni consecutive Profitshare isi rezerva dreptul de a anula Comisioanele castigate si neincasate, inclusiv eventualele bonusuri realizate, de a intrerupe utilizarea Serviciului si de a dezactiva Contul de Afiliat, fără nicio altă obligaţie sau raspundere din partea Profitshare şi / sau a Advertiserilor.
Poti oricand sa ne trimiti un email si iti spunem exact. Ideea e ca nu vad un motiv sa nu retragi castigul :)
Nu stiu daca s-a mai sugerat ideea urmatoare pt platforma PS:
poate ar fi util un serviciu gen transferul cistigurilor de la un cont la altul?(adica de la un cont PS la alt cont PS)?