Pagina 257 din 414 PrimulPrimul ... 157207247255256257258259267307357 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.561 la 2.570 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de eRwin Vezi Post
    Claudiu! Am pus acestă întrebare și prin sistemul de suport Profitshare și am primit doar un răspuns politicos dar deviant. Ce rost are acel "păstrează-mă logat" în cazul login, dacă trebuie să fac login ori de câte ori vreau să intru în contul meu?
    Citat Postat în original de irealx Vezi Post
    Aceeasi problema si aici
    Eu nu ma confrunt cu aceasta problema. Cred ca tot un cookie e de vina ... Bata-le vina de cookie-uri
    Toate autentificarile se pierd atunci cand se sterg cookieurile. Sa nu fie vreun modul al browserului folosit care sa faca asta.

LE.

Tocmai am verificat si eu treaba cu cookie-urile din newsletter.
    Nu mai putin de 49 de cookie-uri sunt create in urma redirectionarilor, dar niciunul profitshare!
    Ultima modificare făcută de Mishu; 31st August 2013 la 00:10.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

Ieri [vineri] mi-am luat pentru a doua oara in spatamana aceasta o portie calda si una rece de comisioane:
    Trag linie la sfarsitul lunii viitoare sa vad daca ies pe plus la capitolul asta.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    26

Implicit

@IulianC - simplu... stopaj la sursa. Sunt cateva conditii in care este posibil sa nu-ti retina ei obligatiile catre stat, anumite obligatii, in functie de statutul tau si tipul contractului. Eu am primit un raspuns prompt de la ei cand a fost cazul. In situatia mea, pentru a fi ok, am facut un "upgrade" al firmei, mai exact un certificat constatator in care mi-am autorizat niste coduri CAEN, necesare activitatii de publicitate.
    Conversion Marketing nu-mi retine nimic. Contractul cu ei il am pe persoana juridica.
    Totul este conform legii. Daca consideri ca nu ar trebui sa-ti retina CAS sau impozit, etc... trebuie sa le arati niste acte... iti zic ei care.
    O discutie asemenatoare am gasit pe blogul lui arhi...

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    26

Implicit

Făceam referire, într-un comentariu anterior, la comisioanele de 10%...

Comisioane_20130831.JPG

În PS1 era un comision total de 10,65 RON. Dar acum este 31,30. Indiferent că ești mega-afiliat sau mai modest, cum mă consider, eu văd un potențial în noile procente. Sper să-i "țină" pe cei de la emag.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit completari

Nu am problema ca iti retin ei taxe sau CAS sunt ok cu asta, ma deranjeaza in schimb ca ii preocupa taxele pe veniturile mele realizate din alte surse.
    Pentru a finaliza inregistrarea ma pun sa dau o declaratie ca sunt inregistrat si nu am datorii catre casa.
    declar pe propria raspundere, în vederea îndeplinirii
    obligațiilor prevazute în Codul Fiscal, că în prezent sunt înregistrat în evidența CASIL si beneficiez de
    următoarele categorii de venituri:
    - Venituri din alte categorii, pentru care plătesc contribuțiile de asigurari sociale

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de IulianC Vezi Post
    ...ma deranjeaza in schimb ca ii preocupa taxele pe veniturile mele realizate din alte surse.
    Nu pe ConversionMarketing ii preocupa... pe cei de la Finante, mai exact, daca nu ma insel. Conversion sunt obligati sa stie ce statut ai ca sa stie cum sa procedeze cu sumele aferente contului tau. Stopajul la sursa este reglementat si este obligatoriu in mare parte a situatiilor. Cel putin asta este parerea mea. Daca gresesc... scuzati dezinformarea

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de IulianC Vezi Post
    Nu am problema ca iti retin ei taxe sau CAS sunt ok cu asta, ma deranjeaza in schimb ca ii preocupa taxele pe veniturile mele realizate din alte surse.
    Pentru a finaliza inregistrarea ma pun sa dau o declaratie ca sunt inregistrat si nu am datorii catre casa.
    E declaratie fiscala standard, nu te intreaba nimeni cat si de unde castigi, te intreaba doar daca ai contract de munca in alta parte sa stie daca si cat iti retine. E DA/NU, nu iti cere firma la care lucrezi sau ce sume incasezi. In functie de asta, sumele retinute la sursa difera, e normal sa te intrebe ca sa stie cat sa iti retina.
    La fel, nu e treaba lor sa verifice, o semnezi si ti-o asumi. In caz de fals esti direct raspunzator.
    Retired

ender este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    61
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de tibi78 Vezi Post
    Nu pe ConversionMarketing ii preocupa... pe cei de la Finante, mai exact, daca nu ma insel. Conversion sunt obligati sa stie ce statut ai ca sa stie cum sa procedeze cu sumele aferente contului tau. Stopajul la sursa este reglementat si este obligatoriu in mare parte a situatiilor. Cel putin asta este parerea mea. Daca gresesc... scuzati dezinformarea
    Interesant e ca S.C. Conversion Marketing S.R.L. infiintata in 2009 are in intervalul 2009-2012 zero angajati si o cifra de afaceri foarte mica (mai putin in 2012 cand a avut o crestere destul de mare, pe 2013 nu sunt informatii disponibile, fiind an in curs).

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    27

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Copyright © 2013 Conversion Marketing, CUI: 18350386, Reg.Com.: J23/894/2013
    Mai bine ne limitam la discutii despre afiliere, decat de CASS/CAS sau firme.

ender este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    61
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de dotcom Vezi Post
    Mai bine ne limitam la discutii despre afiliere, decat de CASS/CAS sau firme.
    eMAG a preluat 90% din agentia de publicitate Conversion Marketing - Media & Publicitate - HotNews.ro

Ce am scris mai devreme este valabil, mai putin ca a fost infiintata in 2006 nu 2009 cum am spus anterior.
    Din punctul meu de vedere conteaza si acest aspect, atunci cand esti platit de o firma intermediara, care a avut declarati 0 angajati in ultimii ani. Asta nu inseamna ca le pun la indoiala seriozitatea.
    Sunt date publice SC CONVERSION MARKETING SRL din Voluntari Sos. Bucuresti Nord 15-23, CUI 18350386

NU incerc sa deschid o discutie pe acest subiect.
    Sunt nou in afilierea cu Emag si eu ma documentez in general cand incep orice fel de colaborare. Am gasit asta si v-am aratat si voua, atat.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19