We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Poate a fost retur deoarece clientul nu era in localitate si apoi a dorit livrarea produsului. Motive pot fi multe, cel mai bine intrebi advertiserul.
Luati si promovati Clipboard01.jpg .
Vad ca e inregistrat pe numele unui project manager de la Conversion Marketing, care face afiliere prin profitshare![]()
eu zic ca testau ceva pt ca fost afisat scurt timp.
Am o banuiala ca exista si affiliate manageri care sunt publisheri...
:)
Cateva noutati de la eMAG: Actualizare grila comisionare eMAG + tracking in app-mobile - Marketing afiliat - Profitshare Blog
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
"Perioada de recurenta devine de trei zile."
UAU!
"Tracking-ul comisioanelor din aplicatia mobila"
Asta trebuia sa mearga din prima.
"Comentariile sunt oprite."
Noroc, ca altfel le umplea lumea frigiderele, si au destule pe acolo.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Probabil atunci perioada de recurenta va scadea la 1 zi.In foarte scurt timp trackingul va fi extins si pentru aplicatia iOS.
Nu inteleg de ce nu au spus sec ca taie perioada de recurenta. Era mai fair play.
Perioada de recurenta devine de trei zile.
O analiza a activitatii din afiliere a oferit informatia conform careia in ultimele 12 luni, in primele 3 zile se finalizeaza cea mai mare parte (cca 70%) a numarului de comenzi. Prin aceasta modificare ne dorim sa incurajam achizitia rapida si repetitiva a produselor de pe eMAG, dintr-o gama cat mai variata de categorii.
Tinand cont de faptul ca scaderea perioadei de recurenta incurajeaza achizitia rapida si repetitiva a produselor de pe Emag, dintr-o gama cat mai variata de categorii, nu cred ca ii tin server-ele sa micsoreze aceasta perioada la 1 zi. Ar fi trafic ca de Black Friday in fiecare zi.
:)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)