Converteste, dar numai cand se vrea!
Converteste, dar numai cand se vrea!
Atunci noi toti care ne plangem si spunem ca exista o problema, pentru ca nu se poate ca o saptamana sa mearga super bine iar apoi 3 saptamana sa nu mai ai un comision, suntem prosti si nu stim sa facem afiliere.
Depinde si ce promovezi...
Eu promovez acum Calculator de birou Canon KC-30-PP - eMAG.ro ma gandesc ca a inceput lumea scoala, facultatea si au nevoie, nu e bine?
Hai sa fim seriosi fac afiliere de 4 ani stiu cam cu ce se mananca. Nu se poate ca intr-o saptamana sa ai vanzari iar apoi 3 sa nu ai nici macar o vanzare, mai ales ca traficul a acelasi, click-uri la fel. LensFlare parca acum ceva vreme te plangeai si tu de PS, acum ai invatat ce sa promovezi si dintr-o data vanzarile au inceput sa apara?
Ma refeream ca poate @croif a gasit cateva categorii ce convertesc bine si nu are concurenta mare in SERP din partea altor afiliati. Eu... mi-am schimbat putin prioritatile si am diversificat, nu mai stau cu "toate ouale in acelasi cos".
Ultima modificare făcută de Mishu; 18th October 2013 la 13:13.
Sunt foarte sigur, stiu ce vorbesc.
Si oricare ar fi problema corect ar fi sa o rezolve, probabil urmaresc si ei forumul si vad ca exista probleme destul de grave as putea zice insa nu cred ca le pasa.
Ultima modificare făcută de irealx; 18th October 2013 la 13:21.
interesant , eu trimit doua-trei clickuri/zi la emag , dar vad ca mai fac si cate o conversie![]()
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)