Pagina 243 din 414 PrimulPrimul ... 143193233241242243244245253293343 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.421 la 2.430 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

Implicit

Asteptati va rog Black Friday, sa vedeti surpriza de la eMAG, la Flanco oricum stim de anul trecut ce o sa se intample.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Octav Vezi Post
    Cei de la Profitshare nu realizeaza ca aducand in retea advertiseri gen La Redoute, Carespot, Strollers.ro, etc. care au demonstrat ca nu pot face marketing afiliat si nu sunt dispusi sa fie corecti platindu-si afiliatii, isi fac singuri un mare defavor?

Pentru reprezentantii de vanzari profitshare, aveti noi potentiali clienti: are balta peste
    Octav, tu ai contract cu Profitshare, nu cu advertiserii. Tu primesti banutii de la Profitshare, iar Profitshare iti intermediaza relatia financiara cu advertiserii.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

@Claudiu, scuza-ma ca intervin in discutia ta cu Octav, dar nu inteleg de ce nu vrei sa intelegi (tu ca fost afiliat) si Conversion (ca retea de afiliere) ca atunci cand colaborezi cu tepari nu poti sa te astepti ca cei care si-au luat teapa sa isi doreasca o colaborare cu tine. Sa zicem ca printr-o minune ajunge in PS 2.0 magazinul meu "preferat" quickmobile, asta dupa ce mie si altora ne-au facut-o frumos drept dovada si usa pe unde au iesit, ce zici, crezi ca o sa-i promovez? Crezi ca o sa spun: "lasa ba, acolo la 2parale i-au lasat aia sa-si faca de cap, la Profitshare nu se poate intampla asa"?
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Claudiu, cauta tu contractul meu, daca-l gasesti poate mi-l si trimiti semnat si stampilat, eu in locul contractului am primit o suspendare, pentru ce nu stiu, poate imi explici si asta.

Ma asteptam de la tine ca fost afiliat sa intelegi mult mai bine anumite lucruri, ti-au mai spus-o si altii, ti-o repet si eu, incearca sa fii echidistant sau cel putin nu mai intra in discutii atunci cand in adancul sufletului stii ca avem dreptate. Nu ma face sa caut pe bloguri comentariile tale de acum cateva luni cand erai unul dintre cei mai vehementi contestatari Flanco, atunci Flanco era advertiser in 2parala si tu faceai afiliere, acum s-au schimbat putin rolurile dar sa stii ca situatia este aceeasi.

Spor!

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    37

Implicit

@Dragos
    Inteleg si nu pot sa contest ce spui. Eu am spus insa punctul meu de vedere, daca motivul era ca advertiserii nu plateau la timp comisioanele; nu e cazul.

@Octav
    Trimite-mi pe PM data suspendarii si mailul asociat contului sa vad motivul. Sunt acum in concediu.

Stii ce am invatat de cand am trecut in barca cealalta? Ca sunt multe cazuri in care si afiliatii, si reteaua si advertiserii au dreptate. Depinde cum privesti lucrurile si informatiile pe ce cai vin.

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

Implicit

@Claudiu, asta-i buna, o putem incadrea la "Gluma zilei"

Concediu placut!

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    Stii ce am invatat de cand am trecut in barca cealalta? Ca sunt multe cazuri in care si afiliatii, si reteaua si advertiserii au dreptate. Depinde cum privesti lucrurile si informatiile pe ce cai vin.
    Si nu ti se pare ipocrit sa marsezi pe ideea asta pe burta, poate-poate nu remarca nimeni? Nu ar fi mai corect fata de toata lumea sa iti ceri scuze public pentru parerile nefondate pe care le aveai? Nu ar fi o dovada mai buna de transparenta sa recunosti ca nici tu si nici nimeni altcineva nu detine adevarul absolut cand arunca cu rahat in stanga si in dreapta, fara discernamant?

Sau preferi sa adopti atitudinea infailibila, atotstiutoare si autosuficienta impusa de detinatorii angajatorului tau, fosta "cea mai mare retea de afiliere" pe cand erau program de afiliere?

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    Octav, tu ai contract cu Profitshare, nu cu advertiserii. Tu primesti banutii de la Profitshare, iar Profitshare iti intermediaza relatia financiara cu advertiserii.
    Sa inteleg ca ProfistShare plateste tot ce e aprobat, adica voi nu aveti o rubrica com. platite de advertiser !? unde vedem ce avem efectiv de luat... ce e aprobat e si platit la urm. ciclu de plata ? ...si ProfiShare plateste tot si cand e vb. si de bani sau doar banuti ? mira-m-as sa nu existe un stadiu al lor
    Ultima modificare făcută de avram; 15th August 2013 la 17:02.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

floryn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    106
    Putere Rep
    25

Implicit

Bai ce ce intampla cu rata asta de conversie? Emag nu mai vinde sau noi pierdem din comenzi ? De peste 2 ani de afiliere cu emag este cea mai proasta luna. Nu imi explic... ceva e putred la mijoc si chiar muncesc pe minus in situatia de fata...

LE :

Marius Pahomi 14/08/2013 at 2:57 pm
    Salut,
    Am analizat informatiile prezentate de tine si am depistat o eroare de raportare a comisioanelor care afecteaza un procent mic din comenzile pentru eMAG.
    Lucram la remedierea acestei situatii, comisioanele respective au fost inregistrate de catre platforma si vor fi in scurt timp disponibile in conturile afiliatilor. Revenim in cursul zilei de vineri cu un status.
    Profitshare este inca in versiunea Public Beta, de aceea apreciem orice fel de feedback pe adresa support@profitshare.ro. Echipa noastra este pregatita pentru a investiga si rezolva orice potentiala problema.
    Marius

Sursa: programepc.net/profitshare-2-0-si-evaziunea-afiliatilor/
    Oare asta sa fie problema ?
    Ultima modificare făcută de floryn; 15th August 2013 la 21:36.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

Implicit

Tot de acolo:

Marius Pahomi

In Profitshare plata comisioanelor aprobate catre afiliati este GARANTATA. In cazul in care anumiti advertiseri sunt rau platnici ne asumam eventualele pierderi si nu le transferam mai departe afiliatilor. Evident, vom intreprinde toate demersurile legale impotriva rau-platnicilor, fara a afecta insa in niciun fel plata comisioanelor catre afiliati. Asa consideram ca este normal sa faca orice retea de afiliere. Ca si masura asiguratorie, inainte de a incepe orice colaborare cu un nou advertiser solicitam constituirea unei Garantii pe care o executam daca este cazul.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19