Cine e Arhi asta?
@Serban
Am verificat, din pacate intre 19-22 comisioanele anulate sunt si la mine de peste 50%.
da, da, am vazut si eu comentariul cu pricina. ca dupa aceea sa citesc asta Durata actualizării comisioanelor în Profitshare de Black Friday « ProfitShare Blog | Câștigă bani online prin intermediul marketingului afiliat!
diu1so, daca stai sa te gandesti poate fi un scenariu realist asta. Sa fim seriosi, cine a mai comandat ceva online saptamana asta stiind ca vine black friday. E normal ca multi ce apucasera sa plaseze comenzi sa le anuleze in speranta unui pret mai bun vineri, dupa ce si-au luat o palma peste ceafa de la prieteni sau rude...
Rares, sunt de acord, e firesc, nu ma asteptam sa am comenzi in saptamana premergatoare BF insa a fost la normal. Ca pe urma s-au anulat e partea a doua
Pe luna.
In alta ordine de idei, ceva update-uri? Cum stati cu comisioanele?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Update: un aparat de fotografiat cumparat de un membru Seopedia de pe contul meu de afiliat, platit la livrare ieri (dupa cum o poate confirma si el), apare ca fiind anulat.
Teapa emag?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
La mine au aparut de curand 2 comisioane, sper sa vina si restul (mai ales ca nu sunt prinse pe link-ul cu grosul de click-uri).
@matei trimite mail la ei, sunt sanse mari sa rezolvi. Dar ai grija sa fi cu site-ul in regula (conform TOS), ca s-ar putea sa verifice.
Ultima modificare făcută de LensFlare; 23rd November 2012 la 21:05.
Pot confirma cele spuse de matei. Eu am cumparat aparatul prin linkul lui de afiliat. Saptamana asta s-a facut livrarea si plata aparatului.
In plus, un aspirator cumparat de un coleg de-al meu prin linkul meu de afiliat este de asemenea trecut ca si anulat.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)