Bug-ul cu 0% comision din nimic e și la mine de câteva zile. Totodată, comisioanele sunt raportate aiurea (3% din 89 nu fac 5)
Profitshare.PNG
Bug-ul cu 0% comision din nimic e și la mine de câteva zile. Totodată, comisioanele sunt raportate aiurea (3% din 89 nu fac 5)
Profitshare.PNG
[QUOTE=fanetrotil;256662]Bug-ul cu 0% comision din nimic e și la mine de câteva zile. Totodată, comisioanele sunt raportate aiurea (3% din 89 nu fac 5)
Punctual se poate verifica fiecare caz si un raspuns exista sau investigam suplimentar si revenim cu update, avem un om dedicat doar pentru support afiliati. In cazul de fata e vorba de comisionarea unui produs care nu are asociata o categorie in PS, asa ca se raporteaza cu comision 0 in eMAG Profitshare.
Intr-adevar au fost operate cateva modificari in flux pentru a deschide trecerea la PS2 ceea ce poate cauza ca unele raportari sa fie un pic afisate altfel insa sumele sunt corecte, adica chiar daca s-a afisat comision per categorie 0 a intrat in comisionul standard.
O data cu trecerea in PS2 fiecare afiliat va avea acces la rapoarte retroactiv. Iar rapoartele din PS2 sunt chiar ceea ce numesc si eu rapoarte, asa cum deja cei din Private Beta deja au transmis, vezi postarile pe twitter si pe bloguri ale afiliatilor care au trecut.
Repet, apreciez daca toate aceste nelamuriri vin prima data pe support si pe urma pe forum. Daca dam pe forum din spatele unui nick, cu ce cont putem asocia si verifica rapid?
Nu mai e mult
@Dragos
Nu uitam promisiunile![]()
[QUOTE=Claudiu Farcas;256676]Claudiu, s-a mai întâmplat asta într-un weekend, iar cei de la suport mi-au răspuns luni că s-a rezolvat. Veniturile fluctueză constant, chiar astăzi au dispărut 30 de lei. Am încredere totuși în Profitshare că nu ne va da țeapă, așadar prefer să discut cu ceilalți afiliați pe forum decât să trimit un mail pe zi la suport, forțându-l pe angajatul vostru să dea copy-paste unui răspuns de mii și mii de ori. Se lucrează, se codează. Înțeleg.
Dacă vreți să controlați discuția, organizați forumul profitshare, dar până una alta comunitatea asta nu servește intereselor unei părți sau alteia, ci binelui comun. De-aia cred că e ok să spui pe forum ce se întâmplă în contul tău, cu banii tăi, dacă tu vrei asta și dacă crezi că ar putea ajuta comunitatea.
acela nu este chiar un bug.
am scris si eu la suport si mi s-a spus ca acela reprezinta donatia catre fundatia emag (de curand la fiecare comanda, clientul are posibilitatea de a dona 1 leu catre fundatia emag)
la mine apare valoare produs 1.24 (ma gandesc ca 0.24 este TVA-ul), la tine fiind un multiplu de 1.24 e posibil sa fie acelasi lucru.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)