Rezultate 1 la 10 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Afișare hibrid

fanetrotil este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Bug-ul cu 0% comision din nimic e și la mine de câteva zile. Totodată, comisioanele sunt raportate aiurea (3% din 89 nu fac 5)

Profitshare.PNG

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    38

Implicit

[QUOTE=fanetrotil;256662]Bug-ul cu 0% comision din nimic e și la mine de câteva zile. Totodată, comisioanele sunt raportate aiurea (3% din 89 nu fac 5)

Punctual se poate verifica fiecare caz si un raspuns exista sau investigam suplimentar si revenim cu update, avem un om dedicat doar pentru support afiliati. In cazul de fata e vorba de comisionarea unui produs care nu are asociata o categorie in PS, asa ca se raporteaza cu comision 0 in eMAG Profitshare.
    Intr-adevar au fost operate cateva modificari in flux pentru a deschide trecerea la PS2 ceea ce poate cauza ca unele raportari sa fie un pic afisate altfel insa sumele sunt corecte, adica chiar daca s-a afisat comision per categorie 0 a intrat in comisionul standard.

O data cu trecerea in PS2 fiecare afiliat va avea acces la rapoarte retroactiv. Iar rapoartele din PS2 sunt chiar ceea ce numesc si eu rapoarte, asa cum deja cei din Private Beta deja au transmis, vezi postarile pe twitter si pe bloguri ale afiliatilor care au trecut.

Repet, apreciez daca toate aceste nelamuriri vin prima data pe support si pe urma pe forum. Daca dam pe forum din spatele unui nick, cu ce cont putem asocia si verifica rapid?

Nu mai e mult

@Dragos
    Nu uitam promisiunile

adstart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    160
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    Nu mai e mult
    ACUM vreau! Nu amu'ni ACUM! urasc sa astept!

fanetrotil este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

[QUOTE=Claudiu Farcas;256676]
    Citat Postat în original de fanetrotil Vezi Post
    Repet, apreciez daca toate aceste nelamuriri vin prima data pe support si pe urma pe forum. Daca dam pe forum din spatele unui nick, cu ce cont putem asocia si verifica rapid?
    Claudiu, s-a mai întâmplat asta într-un weekend, iar cei de la suport mi-au răspuns luni că s-a rezolvat. Veniturile fluctueză constant, chiar astăzi au dispărut 30 de lei. Am încredere totuși în Profitshare că nu ne va da țeapă, așadar prefer să discut cu ceilalți afiliați pe forum decât să trimit un mail pe zi la suport, forțându-l pe angajatul vostru să dea copy-paste unui răspuns de mii și mii de ori. Se lucrează, se codează. Înțeleg.

Dacă vreți să controlați discuția, organizați forumul profitshare, dar până una alta comunitatea asta nu servește intereselor unei părți sau alteia, ci binelui comun. De-aia cred că e ok să spui pe forum ce se întâmplă în contul tău, cu banii tăi, dacă tu vrei asta și dacă crezi că ar putea ajuta comunitatea.

memelea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    257
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de fanetrotil Vezi Post
    Bug-ul cu 0% comision din nimic e și la mine de câteva zile. Totodată, comisioanele sunt raportate aiurea (3% din 89 nu fac 5)

Profitshare.PNG
    acela nu este chiar un bug.
    am scris si eu la suport si mi s-a spus ca acela reprezinta donatia catre fundatia emag (de curand la fiecare comanda, clientul are posibilitatea de a dona 1 leu catre fundatia emag)

la mine apare valoare produs 1.24 (ma gandesc ca 0.24 este TVA-ul), la tine fiind un multiplu de 1.24 e posibil sa fie acelasi lucru.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de memelea Vezi Post
    acela nu este chiar un bug.
    am scris si eu la suport si mi s-a spus ca acela reprezinta donatia catre fundatia emag (de curand la fiecare comanda, clientul are posibilitatea de a dona 1 leu catre fundatia emag)

la mine apare valoare produs 1.24 (ma gandesc ca 0.24 este TVA-ul), la tine fiind un multiplu de 1.24 e posibil sa fie acelasi lucru.
    Ce face? )

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19